Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مریم حضرتی» معاون مراقبت پرستاری وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آموزش‌های پیشگیرانه از کرونا برای پرستاران در مواجهه با افراد مشکوک به این بیماری گفت: ویروس کرونا، ویروسی است که می‌تواند در مراقبین هم ایجاد بیماری کند. در روزهای گذشته، یک ویدئو کنفرانس، حاوی گزارش بسیار گسترده‌ای از باید‌های مقابله کادر درمان با ویروس کرونا داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام پرستاران و سوپروایزر‌های آموزشی، سوپروایزرهای کنترل عفونت، مدیران پرستاری و اعضای تیم بحران کادر درمانی کشور در این ویدئو کنفرانس آموزش تفصیلی در رابطه با مقابله با بیماری دیدند. 

وی در ادامه افزود: این ویدئو کنفرانس در تمام دانشگاه‌‌های تهران به اجرا گذاشته شد. در این جلسه‌ای که برای سوپروایزرها تشکیل شد، نماینده‌های معاونت بهداشت و درمان وزارت بهداشت حضور داشتند. در این کنفرانس اعلام شد که در مراقبین ۳۰ درصد امکان ابتلا وجود دارد. البته این آمار مربوط به ایران نیست و خوشبختانه حتی یک مورد ابتلا به کرونا در کشور گزارش نشده است. ولی این به معنای آن نیست که ویروس کرونا به کشور وارد نشود. احتمال دارد مانند بسیاری از کشورهای دیگر کرونا به کشور وارد شود و ما باید آمادگی لازم را برای مقابله با آن را داشته باشیم. 

حضرتی گفت: خوشبختانه طی دستورالعملی که به تمامی دانشگاه‌ها ابلاغ شده است، همه پرستاران کنترل عفونت و سوپروایزرهای آموزشی در جریان نوع مواجهه قرار گرفته‌اند. کمیته کنترل عفونت در دانشگاه‌ها تشکیل شده است و کار مهمی که امروز انجام می‌دهیم، بررسی عملیاتی اجرای این دستورالعمل در دانشگاه‌ها است.

وی ادامه داد: این دستورالعمل شامل اقدامات بسیاری برای کنترل ویروس کرونا به صورت استراتژیک است که باید در هر دانشگاه و بیمارستان بنا به امکانات و موقعیت آن، عملیاتی شود. لازم است برای هر دانشگاه استانداردهای عملیاتی نوشته شود. برای حصول به این هدف جلسه‌ای تشکیل شده است که امیدواریم با همکاری گروه‌‌های دیگر، زمینه اجرای برنامه عملیاتی را فراهم کنیم. 

او بیان کرد: این دستورالعمل‌ها، دستورات سازمان جهانی بهداشت هستند که توسط معاونت‌ درمان و بهداشت وزارت بهداشت عینا به دانشگاه‌ها ابلاغ شد. طبق این دستورالعمل، از نگهبان درب بیمارستان، خدمه بیمارستان، کسانی که نمونه‌های آزمایشی را جابه‌جا می‌کنند و مسلما تمام کادر درمان  باید آموزش‌‌های ابلاغی سازمان بهداشت جهانی را بگذرانند. 

معاونت پرستاری وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که چرا در تصاویری که از کشورهای دیگر منعکس می‌شود، امکانات مراقبتی پرستاران شامل پوشش کامل ایمنی، کلاه و ماسک‌های مخصوص است، اما در ایران پرستاران این امکانات را استفاده نمی‌‌کنند؟ گفت: اینکه در فیلم‌ها می‌بینید، پرستاران لباس و تشکیلات ایمنی مخصوصی دارند، یا اینکه تمام مردم را مشاهده می‌کنید که از ماسک استفاده می‌کنند، هیچ ضرورتی ندارد. چرا باید وحشت کاذب برای مردم ایجاد کنیم؟‌ هر کدام از اقدامات درمانی یا کنترلی، استانداردهای خاص خودشان را دارند. استاندارد پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، جلوگیری از تماس بدنی و تماس قطره‌ای(ترشحات بدن) است. احتیاط‌‌های لازم بنا بر استانداردها مشخص است. پرستار باید دستکش بپوشد، ماسک بزند و گان به تن داشته باشد.

وی افزود: اگر بیماری در بیمارستان باشد و قطعیت داشته باشیم که بیمار است، یا بیماری که بستری است و باید پرستار اقدام به لوله‌گذاری تنفسی کند، در زمانی که احتمال تشرح قطراتش، وجود دارد، پرستار باید لباسی با استاندارد مراقبتی بیشتر به تن داشته باشد. پرستار باید ماسک وعینک داشته باشد. هیچ دلیلی ندارد که افراد عادی در خیابان یا پرستاری که در بخش‌های عادی است از ماسک N۹۵ استفاده کنند. برای مراحل گوناگون برخورد با بیماری استانداردها مشخص شده است و پرستاران باید بدانند، برای هر مرحله از مواجهه با بیماری، چه اقداماتی را انجام دهند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا ویروس معاون مراقبت پرستاری وزارت بهداشت ویدئو کنفرانس وزارت بهداشت ویروس کرونا کنترل عفونت کادر درمان دانشگاه ها تشکیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره‌برداری از بیمارستان رازی کوهدشت تا سال ۱۴۰۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، بهروز رحیمی، عصر امروز در بازدید از پروژه‌های بهداشتی این شهرستان اظهار داشت: تعیین‌تکلیف پروژه‌های درمانی یکی از اتفاق‌های خوب در کوهدشت است.

او اضافه کرد: دو پروژۀ اصلی درمانی در کوهدشت شامل ستاد شبکه، درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی تا پایان سال 1403 به بهره‌برداری می‌رسد.

112 طرح بهداشتی و درمانی در لرستان افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: مرکز جامع سلامت کوهدشت تا یک ماه آینده تجهیز و افتتاح می‌شود.

رحیمی با اشاره به بیمارستان 250 تختخوابی رازی کوهدشت، بیان کرد: این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

او با بیان اینکه بیمارستان رازی کوهدشت 55درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اعلام کرد: این پروژه که جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور است به 500میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: پروژۀ بیمارستان رازی کوهدشت هم‌اکنون فعال است و تلاش می‌کنیم که این پروژه را تا پایان 1404 به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری