Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماهواره ظفر تا چند ساعت آینده از پایگاه فضایی امام خمینی در سمنان پرتاب می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی برنا، ظفر پنجمین ماهواره‌ای است که قرار است با ماهواره بر سیمرغ در مدار زمین قرار بگیرد. ماهواره بر سیمرغ سه جز دارد. بدنه آن به طول 26 متر، ارتفاع 21 متر اولیه به قطر 2 و نیم متر است. در این ماهواره 80 تن سوخت مایع وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماهواره بر 4 موتوره بوده و ماهواره را به ارتفاع 90 کیلومتری می‌برد و پس از رسیدن به ارتفاع مورد نظر دستور جداییبخش اول را می‌دهد.

ماهواره ظفر از پایگاه فضایی امام خمینی در سمنان پرتاب می‌شود و پس از طی 8 دقیقه به چابهار می‌رسد، راهی که با طی کردن هواپیما 2 ساعت زمان می‌‌برد. بخش دوم این ماهواره بر قرار است تا ارتفاع ۵۳۰ کیلومتری برسد که البته برای این مهم و جدایی بخش دوم رسیدن سرعت به ۷۴۰۰ کیلومتر در ساعت الزامی است.

ماهواره ظفر در دانشگاه علم و صنعت و با کیفیت دوربین 25 ریزولیشن ساخته شده است و سازه‌های سنجش از راه دور برای اولین بار روی ظفر نصب شده و در مدار 530 کیلومتری قرار می‌گیرد. اولین تصویری که ماهواره ظفر مخابره می‌کند، تصویر حاج قاسم سلیمانی است و پس از آن قرار است ۴۰۰ پیام صوتی و مخابراتی مردم بدون روتوش و سانسور مخابره شود.

لحظه استارت موتور مرحله مهمی بوده که در این مرحله احتمال انفجار وجود دارد. ماهواره ظفر 13 ساعت اول اکشن عملیاتی ندارد و در حال چرخش بوده تا سلول خورشیدی آن به سمت خورشید و آنتن آن به سمت زمین قرار بگیرد.

ماهواره ظفر ٩۴ ساعت پس از قرارگیری در مدار، در فضای ایران قرار می‌گیرد. البته ممکن است در ١٠-١٢ ساعت اولیه به دلیل به کار افتادن پنل‌های خورشیدی اکشن عملیاتی نداشته باشد و پس از آن به کار بیفتد.

ظفر ۲.۵سال در مدار می ماند و سه کاربرد دارد، ارتباط مخابراتی با ۲۵۶ کانال ارتباطی یک طرفه که پیام را دریافت و ذخیره کرده و پس از آن ارسال می کند. گفتنی است سازمان فضایی ایران پنج ماهواره دیگر شامل پارس یک و دو، ناهید یک و دو ساخت پژوهشگاه فضایی و ظفر 2 ساخت دانشگاه علم و صنعت را در دستور کار قرار دارد.‌

امروز همزمان با ماهواره ظفر، ناسا هم در آمریکا پرتاب ماهواره دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماهواره ظفر ماهواره ظفر پس از آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۴۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • دستگاه شمارش پول که می‌تواند اسکناس تقلبی را تشخیص دهد (فیلم)
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود