Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:37:12 GMT

آب‌اکسیژنه را از کجا بخریم؟

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۳۴۸۰۱

آب‌اکسیژنه را از کجا بخریم؟

هایپر صنعت فامکو، غریب به دو دهه گذشته در قالب سهامی خاص و با سرمایه بخش خصوصی فعالیت خود را در زمینهٔ فروش تجهیزات صنعتی و مواد شیمیایی آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فامکو، دپارتمان مهندسی شیمی گروه صنعتی فامکو با فعالیت در زمینهٔ تأمین انواع مواد اولیه شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف، کوشیده تا با به‌کارگیری کادری مجرب و بهره‌گیری از دانش روز دنیا، کلیه مایحتاج صنعت را با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت تولید و تأمین نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت بزرگ‌ترین وارد کننده آب‌ اکسیژنه خوراکی و صنعتی با برندهای پاشا، دگوسا-ایونیک و سول وی هست. شرکت فامکو فروش آب‌اکسیژنه آزمایشگاهی را ندارد.

آب‌اکسیژنه (پراکسید هیدروژن):

آب‌اکسیژنه اولین بار در سال ۱۸۱۸ میلادی با استفاده از واکنش باریم پراکسید با نیتریک اسید کشف شد. آب‌اکسیژنه یا هیدروژن پر اکسید، یک اکسنده یا اکسیدکننده‌ی قوی است. فرمول شیمیایی آن معادل (H۲O۲) هست. این ترکیب در آب به‌راحتی قابل‌حل هست و در هر غلظتی غیرقابل اشتعال است. شکل ظاهری پراکسید هیدروژن به‌صورت مایع است و کمی آبی‌رنگ هست. ویسکوزیته آب‌اکسیژنه بیشتر از آب هست و این ماده تلخ‌مزه و کمی اسیدی است.

آب‌اکسیژنه را با درصدهای وزنی متفاوتی با توجه به نوع کاربری می‌توان تهیه کرد که شامل محلول‌های ۳%، ۲۷%، ۳۵%، ۵۰%، ۷۰%، ۷۵%، ۹۶%، ۹۸% و ۱۰۰% هست.

نام‌های مختلف آب‌اکسیژنه:

این ماده با نام‌هایی نظیر هیدروژن پروکسید، هیدروژن پراکسید، دی هیدروژن دی اکساید و آب‌اکسیژنه شناخته می‌شود.

تجزیه آب‌اکسیژنه:

پراکسید هیدروژن شایع‌ترین پراکسید معدنی و ترکیبی ناپایدار است، بنابراین در حضور کاتالیزور به‌آرامی تجزیه می‌شود. همچنین در اثر گرما و قبل از رسیدن به نقطه‌جوش تجزیه می‌شود و با گذشت زمان، به آب و اکسیژن تبدیل می‌شود. عمل تجزیه پر اکسید هیدروژن در محیط بازی نسب به سایر محیط‌ها به سریع‌ترین نحو ممکن رخ می‌دهد؛ بنابراین باید آن را در محیطی خنک و تاریک نگهداری کرد، زیرا این ماده بسیار به نور حساس است و در مقابل نور سریع تجزیه می‌شود. سرعت تجزیه آب‌اکسیژنه با افزایش دما و غلظت و pH، افزایش می‌یابد. اگر برای زمان زیادی آب‌اکسیژنه را دپو کنید، کاملاً تجزیه و به آب تبدیل می‌شود.

۲ H۲O۲ O۲ + ۲ H۲O

سرعت تجزیه آب‌اکسیژنه بدون استفاده از کاتالیزور بسیار ضعیف است ولی حضور فلزاتی مانند پلاتین، نقره و یا ترکیباتی چون منیزیم دی اکسید به واکنش شدت می‌بخشد. به‌ این‌ علت آب‌اکسیژنه را در ظروف غیرفلزی همراه با پایدارکننده‌هایی مانند اوره نگهداری می‌کنند. برای پایدار کردن، آن را با موادی از قبیل اسید فسفریک، اسید سیتریک و گلیسرول که خاصیت ضد کاتالیزوری دارند، مخلوط می‌کنند.

انواع پراکسید هیدروژن:

آزمایشگاهی، صنعتی و خوراکی

· گرید صنعتی:  آب‌اکسیژنه صنعتی حاوی فلزات سنگین بسیار خطرناک و سایر مواد مضر و تثبیت کننده‌ها هست که این مواد به‌طور دائمی در بافت‌های چربی بدن انسان اختلال ایجاد می‌کنند؛ بنابراین گرید صنعتی از گرید غذایی جدا شده است.

· گرید خوراکی (صنایع غذایی): تولید پراکسید هیدروژنی غذایی هزینه بسیار بالایی دارد. آب‌اکسیژنه خوراکی فقط با غلظت ۳۵ و ۵۰ درصد تولید می‌شود.

· گرید آزمایشگاهی: در آزمایشگاه به‌منظور انجام آزمایش‌های تحقیقاتی و پژوهشی با درصد خلوص‌های متفاوت آزمایشگاهی تولید می‌شود.

تولید هیدروژن پر اکسید:

· با استفاده از هیدرولیز آمونیوم پر سولفات آب‌اکسیژنه تولید می‌شود.

· با استفاده از فرآیند اتو اکسیداسیون آنتراکینون، هیدروژن پر اکسید ساخته می‌شود.

· پراکسید هیدروژن در آب‌های سطحی، آب‌های زیرزمینی و جو یافت می‌شود.

· آب‌اکسیژنه روی نور و یا فعالیت کاتالیزوری طبیعی با مواد موجود در آب تشکیل می‌شود.

کاربردهای هیدروژن پراکسید:

· به‌عنوان اکسیدکننده قوی در محیط‌های قلیایی مصرف می‌شود.

· به‌عنوان احیاکننده در محیط‌های اسیدی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

· به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف آب کاربرد دارد.

· در صنعت آرایشی بهداشتی.

· در سوخت موشک‌ها.

· برای حذف رنگ از پنبه، پشم گوسفند، ابریشم، کتان، کنف و پر در صنایع نساجی کاربرد دارد.

· به‌منظور بی‌رنگ کردن عاج، کاغذ، روغن، صابون، واکس آب‌اکسیژنه به کار می‌رود.

· در تولید پراسیدهای آلی، نرم‌کننده‌های صنعتی، گلیسیرین.

· در ساخت خمیردندان به‌منظور سفیدکنندگی.

· به‌عنوان ضدعفونی‌کننده در صنایع مختلف کاربرد دارد.

· به‌عنوان ماده بو زدا مصرف می‌شود.

· در صنعت داروسازی کاربرد دارد.

· برای درمان بیماری‌هایی مانند آسم، دیابت، دردهای عضلانی، مفصلی، میگرن و غیره نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد.

· به‌منظور سفیدکنندگی در تولید خمیرکاغذ کاربرد دارد.

· به‌عنوان یک معرف برای سنتز شیمیایی.

· در سم‌زدایی و تصفیه آب و فاضلاب استفاده می‌شود.

· دارای خواص درمانی برای درمان بیماری‌هایی از جمله درمان اچ آی وی و سرطان مورد مصرف قرار می‌گیرد.

لطفا جهت اطلاع از قیمت فروش آب‌ اکسیژنه یا پراکسید هیدروژن با کارشناسان هاپیر صنعت فامکو در تماس باشید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب اکسیژنه صنعت پراکسید هیدروژن اکسید هیدروژن آب اکسیژنه قرار می گیرد تولید می شود تجزیه می شود کننده ها محیط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۴۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند

محمدجواد عسگری روز چهارشنبه در جلسه ای با حضور مسوولان شرکت تراکتورسازی تبریز و جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس، در تراکتورسازی تبریز، افزود: در برنامه هفتم توسعه مقرر شده بود که بانک ها ۲۰ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند که این میزان در نهایت به ۱۵ درصد کاهش یافت.

وی با بیان اینکه این منابع باید برای تولید محصولات کشاورزی در حوزه های مختلف مانند زراعت، باغبانی، شیلات و دامپروری پرداخت شود، اظهار کرد: در سال گذشته به غیر از بانک کشاورزی سایر مدیران عامل بانک ها در این زمینه کوتاهی کرده و از ۱.۴ تا ۹ درصد از منابع خود را به این بخش اختصاص دادند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران عاملی که این مصوبه را عملیاتی و اجرا نکردند به عنوان ترک فعل به دستگاه های نظارتی معرفی شدند.

عسگری ادامه داد: امسال برای جلوگیری از این رویه، هفته آینده زمان بندی اجرای این مصوبه انجام می شود و بانک های عامل به تناسب زمان بندی مکلف می شوند ۱۵ درصد از منابع خود را بر اساس زمان بندی در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه این موضوع با جدیت پیگیری خواهد شد، یادآوری کرد: مدیران عامل بانک هایی که در گذشته بخاطر کوتاهی در این زمینه با آنها برخورد شده است، در این مرحله با آنان اتمام حجت خواهد شد تا بر اساس زمان بندی مشخص شده، اقدام کنند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بخش کشاورزی از بخش های مهم، حساس و تاثیرگذار در کشور است و امنیت غذایی از مسایل جدی جوامع بشری بوده که به امنیت ملی گره خورده است.

عسگری همچنین با تاکید بر توجه کامل به نامگذاری سال جاری به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، ادامه داد: این شعار در بخش کشاورزی بیشتر صدق می کند و با توجه به اینکه در سال گذشته با شعار «رونق تولید»، زیرساخت های لازم در این بخش ایجاد شده و امسال باید جهش تولید عملیاتی شود و تولیدات چند برابر افزایش یابد.

وی یادآور شد: در این زمینه باید دستگاه های متولی و بانک های عامل پای کار بیایند و با کمک به بخش کشاورزی موجبات تحقق شعار سال جاری در این بخش را فراهم کنند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران آب و خاک در کشور و وجود ۲.۲ میلیون هکتار اراضی کلاس یک در کشور، گفت: با برنامه ریزی لازم برای تامین امنیت غذایی کشور باید تا ۱۰ سال آینده حداقل ۱۵ تا ۱۷ میلیون تن گندم تولید کنیم.

عسگری، با تاکید بر اینکه زیرساخت اولیه در این زمینه مکانیزاسیون است، افزود: مکانیزاسیون کشور باید به روز رسانی شود و میزان عملکرد در واحد سطح افزایش یابد.

وی با اشاره به ضرورت اختصاص یارانه به بخش کشاورزی گفت: در برخی بخش ها برای ایجاد امنیت غذایی و تولید غذای سالم باید یارانه و تسهیلات لازم پرداخت شود.

بیش از ۹۹درصد نیاز تراکتور ایران توسط گروه صنعتی تراکتورسازی تامین می شود

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این جلسه با بیان اینکه بیش از ۹۹ درصد از نیاز کشور به تراکتور از طریق این گروه صنعتی تامین می شود، گفت: در این گروه صنعتی ۲ شرکت موتورسازان و ریخته گری به عنوان بزرگترین تولیدکننده موتورهای دیزلی و گازسوز و انواع قطعات ریخته در کشور فعالیت می کنند.

گروه صنعتی تراکتورسازی آمادگی افزایش تولیدات خود به ۱۰۰ هزار دستگاه در سال را دارد

مصطفی وحیدزاده با اشاره به ثبت رکوردهای تاریخی در این گروه صنعتی افزود: برای نخستین بار در سال ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد از برنامه تولید این گروه صنعتی با تولید ۳۵ هزار و ۲۲۹ دستگاه محقق شد و این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۵ درصد رشد کرده است.

وی اظهار کرد: در سال گذشته ۳۱ هزار و ۴۰۸ دستگاه تراکتور به ارزش ۱۵۸ هزار میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال فروخته شد که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۱۴ درصدی در تعداد فروش و رشد ۶۴ درصدی در ارزش ریالی برخوردار شده است.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با بیان اینکه این گروه صنعتی در صادرات نیز پیشگام بوده و در سال های گذشته صادرکننده نمونه و ممتاز کشوری شده است، گفت: در سال گذشته سه هزار و ۶۴ دستگاه تراکتور به کشورهای مختلف به ارزش ۱۵ هزار میلیارد ریال صادر شده که نسبت به سال گذشته ۷۵ درصد از لحاظ ریالی و ۲۰ درصد از لحاظ تعداد رشد کرده است.

وحیدزاده، با اشاره به افزایش تولیدات در زیرمجموعه های این گروه صنعتی در سال گذشته، ادامه داد: در زمینه خودکفایی، این گروه صنعتی با داخلی سازی ۲۰۰ قطعه مورد نیاز خود گام بلندی در مردمی سازی و ایجاد اشتغال پایدار برداشته و برای بیش از ۷۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه برنامه تولید امسال این گروه صنعتی تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، یادآور شد: این گروه صنعتی آماده است در صورت حمایت دولت و مجلس، تولیدات خود را به ۱۰۰ هزار دستگاه در سال افزایش دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این گروه صنعتی آماده است تا در صورت ارایه تسهیلات از سوی دولت و مجلس به کشاورزان و از رده خارج کردن تراکتورهای فرسوده، تراکتورهای مورد نیاز آن ها را تامین کند.

وحیدزاده، با تاکید بر اینکه ۸۸ درصد قیمت تراکتور مربوط به مواد اولیه آنها است، افزود: ۷۸ درصد از مواد اولیه تراکتور نیز قطعات فلزی بوده که افزایش قیمت این مواد موجب بروز مشکل در تولید تراکتور در این گروه صنعتی می شود.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون این گروه صنعتی می تواند تولیدات خود را ۱۷ درصد بالاتر از قیمت تمام شده بفروشد، یادآور شد: این گروه صنعتی تولیدات خود را ۹ درصد بالاتر از قیمت تمام شده عرضه می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • ستون gc چیست و انواع ستون gc کدام‌اند ؟