Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا فخاریان قمی روز یکشنبه درجمع خبرنگاران، افزود: همچنین ۱۳۶ میلیارد ریال نیز به بیمارستان‌های غیردولتی پرداخت و تا ۵۰ درصد مطالبات مهرماه به‌روز شده‌است.

وی اضافه کرد: درهمین مدت ۲۹۳ میلیارد ریال به داروخانه‌های سطح شهر پرداخت‌ شده‌است که با این پرداختی، مطالبات داروخانه‌های خاص تا پایان آذرماه و سایر داروخانه‌ها تا ۴۰ درصد مطالبات آذرماه خود را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مطالبات سایر مراکز از جمله آزمایشگاه، تصویربرداری، فیزیوتراپی و پزشک ‌با پرداخت ۱۵۷ میلیارد ریال تا شهریورماه تسویه شده‌است.

فخاریان قمی بیان کرد: درحال حاضر، ۳۴۸ هزار و ۶۲۶ بیمه‌شده در استان قم در قالب پنج صندوق اصلی تحت پوشش بیمه سلامت هستند که ۶۰ هزار و ۹۸۷ هزار تَن عضو صندوق کارمندی، ۷۸ هزار و ۸۸۳ تَن عضو صندوق سایر اقشار،‌ ۵۳ هزار و ۹۶۱ تَن عضو صندوق روستایی،‌ ۳۱ هزار و ۶۵ تَن عضو صندوق ایرانیان و ۱۲۳ هزار و ۷۳۰ تَن نیز عضو صندوق سلامت همگانی می‌باشند.

وی با اشاره به رایگان بودن داروهای بیماران خاص، خاطرنشان کرد: یک هزار و ۳۰۱ بیمار خاص شامل ۶۵ بیمار هموفیلی، ۱۰۷ بیمار تالاسمی، ۴۰۳ بیمار دیالیزی، ۵۱۵ بیمار ام‌اس و ۱۸۱ بیمار پیوند کلیه در استان قم تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون، تعداد ۳۰۵ هزار و ۹۸۰ دفترچه بیمه در ۱۳ دفتر نمایندگی و پیشخوان صادرشده‌است.

مدیرکل بیمه سلامت قم گفت: امسال ۱۶ هزار و ۶۵۶ تَن درقم برای تحت پوشش قرار گرفتن توسط بیمه سلامت درخواست دادند که تاکنون دهک ۱۴ هزار و ۵۴۷ تَن مشخص‌ شده‌است.

وی تاکید کرد: افرادی که درخواست بیمه شدن دارند، با آزمون وسع ارزیابی و سپس درصندوق‌های بیمه ساماندهی می‌شوند.

وی با تاکید بر الکترونیکی شدن فرآیندهای بیمه‌ای در قم، بیان کرد: راه‌اندازی و ارتقاء مستمر خدمات الکترونیک بیمه سلامت و حرکات هوشمندانه به سمت کاهش استفاده از دفترچه، تسریع و تسهیل فرآیند ارائه خدمات به شهروندان و مدیریت منطقی منابع مبتنی بر نظام‌های الکترونیکی، سرویس استحقاق سنجی و استعلام برخط اطلاعات هویتی و بیمه‌ای از جمله خدمات الکترونیکی است.

فخاریان قمی افزود: درحال حاضر ۳۷ مطب در استان قم متصل به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک و ۶ بیمارستان نیز به سامانه رسیدگی الکترونیک اسناد بستری متصل هستند.

وی اضافه کرد: سالانه بیش از ۶۵ هزار سند بیمارستانی صادر می‌شود که هر سندی به‌طور میانگین ۱۵ برگ دارد و با اجرایی شدن این طرح در مصرف کاغذ صرفه‌جویی خواهد شد.

۶۰۵ مرکز طرف قرارداد در استان قم شامل ۱۵۱ پزشک، ۸ فلوشیپ، ۱۱۷ پزشک متخصص، ۲۶ پزشک فوق تخصص، ۱۴۲ داروخانه، ۲۴ آزمایشگاه، ۳۷ فیزیوتراپی، ۶ مرکز جراحی محدود، ۱۰ بیمارستان، ۱۷ مرکز تصویربرداری، یک مرکز رادیوتراپی، ۲۵ دندانپزشک، ۱۹ درمانگاه خصوصی، ۲ درمانگاه دولتی دانشگاهی، ۶ درمانگاه تخصصی و ۱۲ درمانگاه خیریه می‌باشد.

۲ هزار و ۴۰۰ قلم دارو و ۵۰ هزار تجهیزات پزشکی در تعهد بیمه سلامت است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا استان قم بیمارستان جراحی صرفه جویی قم انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی میلیارد ریال ت ن عضو صندوق استان قم بیمه سلامت تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۵۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای، بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد.

حبیب جهانساز امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز چین بهاره برگ سبز چای از روزهای آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سرمای اوایل سال، شاهد تاخیر در چین اول هستیم، اما به زودی برداشت را آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت خرید تضمینی برگ سبز و عقد قرارداد با کارخانجات فراهم شده است، افزود: چین بهاره تا پایان خردادماه ادامه دارد، اما در مجموع چهار چین در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به فاصله یک ماهه تا ۴۵ روز بین هر چین، اضافه کرد: ۹۰ درصد باغات چای در اراضی شیبدار و دیم بوده و لذا شرایط اقلیمی در زمان برداشت اثرگذار است.

جهانساز بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد؛ البته شرط عقد قرارداد با کارخانجات در سال جدید، تسویه کامل مطالبات است.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات در فروش و بازاریابی و تامین نقدینگی، اضافه کرد: سال گذشته، واردات چای به شرط خرید چای داخلی بود که بالغ بر ۱۰ هزار تن چای از کارخانجات خارج شد و بخشی از نقدینگی کارخانجات را برای سال جدید تامین کرد.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای‌سازی کارخانجات به ویژه برندها کیفی‌تر شده است، عنوان کرد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نرخ خرید تضمینی برگ سبز در سال جدید را تصویب کرد و شاهد افزایش ۳۰ درصدی بها به صورت میانگین هستیم؛ یعنی بهای برگ سبز درجه یک از ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ هزار تومان و بهای برگ سبز درجه دو از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان رسیده است.

وی یکی دیگر از مصوبات شورای قیمت‌گذاری را واردات چای به شرط خرید چای داخلی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، پنج درصد از ارزش بهای برگ سبز با توجه به ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تعلق می‌گیرد.

جهانساز افزایش ۳۰ درصدی تولید چای خشک را نتیجه قیمت متناسب خرید برگ سبز و پرداخت به موقع مطالبات و ارائه تسهیلات ارزان قیمت اصلاح و احیا و به‌زراعی باغات و بهسازی کارخانجات دانست و یادآور شد: برای سال جاری برداشت ۱۴۵ هزار تنی برگ سبز و تولید ۳۲ هزار تنی چای خشک را پیش‌بینی می‌کنیم که در صورت مساعدت اقلیمی، افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان چای با تاکید بر لزوم کنترل قیمت و حجم واردات چای، اضافه کرد: سال گذشته شاهد واردات ۴۲ هزار تنی چای بودیم که به بازار چای داخلی کمک کرد؛ این در حالی است که نیاز کشور به چای خشک ۸۵ هزار تن بوده و تولید داخل فقط ۳۰ درصد این نیاز را تامین می‌کند.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در برندسازی چای داخلی و بازاررسانی آن، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد چای تولیدی وارد بازار مصرف می‌شود؛ همچنین سالانه شاهد صادرات ۱۰ هزار تنی چای ایرانی هستیم.

جهانساز یکی از شاخصه‌های بارز چای ایرانی را عدم استفاده از سموم دانست و خاطرنشان کرد: باغات ما دچار آفات خسارت‌زا نیستند و هیچگونه توزیع سم شیمیایی نداریم، اما در صورت لزوم از سموم بیولوژیک استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده