Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی قم: می‌توان گفت که در حالت کلی ما مشکلی با پدیده اساتید خاموش نداریم و از بیشتر اساتید در این زمینه راضی هستیم.

مجتبی حیدری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص پدیده اساتید خاموش در این دانشگاه گفت: با توجه به ماهیت دانشگاه صنعتی قم و رشته‌های موجود، بیشتر اساتید دانشگاه از نظر پژوهشی فعال هستند و تلاش خود را برای افزایش بهره علمی دانشگاه به کار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در این میان سطح فعالیت‌ها و نوع فعالیت‌های پژوهشی متفاوت است. تعدادی از اساتید به دلیل تخصص و رشته‌ای که دارند، ممکن است ارتباط کمتری با صنعت داشته باشند و تمرکز خود را روی موارد دیگر پژوهشی متمرکز کنند.


حیدری افزود: در اسناد بالادستی نظیر سند چشم انداز و نقش جامع علمی کشور، نقش دانشگاه‌ها در توسعه علمی کشور مشخص شده و در همین راستا دانشگاه جهت دستیابی به اهداف تعیین شده برنامه ریزی و سیاست گذاری می‌کند. با این حال بعضی رشته‌ها ممکن است با برنامه‌های تعیین شده هماهنگ و یا جلوتر باشند و در بخش دیگری از رشته‌ها این موضوع کمرنگ‌تر و نیاز به تقویت بیشتر داشته باشد.

معاون پژوهشی این دانشگاه خاطرنشان کرد: می‌توان گفت که در حالت کلی در دانشگاه صنعتی قم مشکلی با پدیده اساتید خاموش نداریم و اکثر اساتید در زمینه‌های پژوهشی فعال هستند.

وی در خصوص سطوح مختلف همکاری اساتید در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر و ارتباط با صنعت گفت: با توجه به آئین نامه ارتقای اعضای هیات علمی که ملاک عملکرد پژوهشی اساتید را در این زمینه مشخص نموده، اکثر اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم، شاخص‌های این آئین نامه را دارا هستند و بر اساس مفاد آن عمل می‌کنند.

حیدری تاکید کرد: بعضی از اعضا از دیگران فعال‌تر هستند و نمی‌توان این را بر عدم فعالیت دیگر اساتید تلقی کرد. به عنوان مثال حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از اساتید، بسیار بیشتر در زمینه‌های پژوهشی فعالیت بوده و سطح فعالیت‌های پژوهشی شان از شاخص‌های تعیین شده هم فراتر است.

این مقام مسئول در خصوص اقدامات و راهکار‌های دانشگاه برای تشویق دیگر اساتید به فعالیت بیشتر گفت: در دانشگاه سیاست گذاری پژوهشی به این صورت است که از طریق تدوین آیین نامه ها، اساتیدی که عملکرد شاخصی دارند مورد تشویق قرار بگیرند. در این راستا آیین نامه‌های متعددی تهیه شده است. علاوه بر این در راستای اجرای برنامه‌های توانمندسازی و تقویت عملکرد حرفه‌ای اساتید در زمینه پژوهش، دوره‌های آموزشی برای اعضای هیات علمی برگزار می‌شود تا منجر به استفاده بهتر از پتانسیل‌های ایشان گردد.

وی در این خصوص افزود: دوره‌های متعدد آموزشی که در طول سال برای اساتید برنامه ریزی می‌شود در نهایت منجر به ارتقای علمی دانشگاه خواهد شد و در این نشست‌ها تلاش و تمرکز بر این است که ظرفیت‌های بالقوه اساتید به فعالیت‌های بالفعل تبدیل شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: باید تفاوت‌های فردی انسان‌ها را در نظر گرفت. با شناسایی علایق و پتانسیل‌های هر یک از اساتید، می‌توان فعالیت به خصوصی را به آن‌ها واگذار کرد تا هم آن‌ها عملکرد با کیفیتی داشته باشند هم دانشگاه به اهداف خود دست پیدا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی قم قم معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی قم اساتید در زمینه علمی دانشگاه پژوهشی فعال هیات علمی فعالیت ها تعیین شده رشته ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند

ایتنا - آیا شما از کاربران آیفون هستید و متوجه شده‌اید که زنگ ساعت شما طبق برنامه به صدا در نیامده است؟ اما بدانید که شما تنها نیستید!
آیا شما از کاربران آیفون هستید و متوجه شده‌اید که زنگ ساعت شما طبق برنامه به صدا در نیامده است؟ اما بدانید که شما تنها نیستید! در چند روز گذشته بسیاری از کاربران گزارش داده‌اند که آلارم آیفون آنها زنگ نمی‌خورد. اپل این مشکل را پذیرفته است و در حال حاضر روی رفع آن کار می کند.

آلارم‌های بی‌صدا
به نظر می‌رسد این مشکل مربوط به برنامه ساعت در آیفون باشد، جایی که آلارم‌ها به طور خودکار خاموش یا بی‌صدا می شوند و به کاربران هشدار نمی‌دهند. از آنجایی که بسیاری از مردم برای بیدار شدن در صبح به ساعت‌های زنگ دار متکی هستند  وجود این باگ ممکن است بخشی از زندگی کاربران را مختل کند.

اپل گفت که از این موضوع آگاه است، اگرچه مشخص نیست چند نفر تحت تأثیر این باگ قرار گرفته‌اند یا چه دستگاه‌هایی درگیر هستند. 

این شرکت از اظهار نظر در مورد اینکه آیا ویژگی «آگاهی توجه» دلیل مشکل هشدار بوده است یا خیر، خودداری کرد.

 

علت مشکل
در حالی که اپل علت دقیق این مشکل را فاش نکرده است، چندین ویدیوی کوتاه در پلتفرم‌هایی مانند اینستاگرام و تیک‌تاک نشان می‌دهد که این خطا توسط ویژگی «آگاهی توجه» در آیفون ایجاد می‌شود.

این ویژگی رفتار دستگاه را بر اساس اینکه کاربر به صورت فعال با گوشی درگیر است، مانند کاهش صدای هشدارها و کم نشدن روشنایی صفحه، تغییر می‌دهد.

این قابلیت به طور پیش فرض در آیفون‌ها فعال است، اما می توان آن را به صورت دستی خاموش کرد. با این حال، انجام این کار به این معنی است که گوشی برخی از ویژگی‌ها را ارائه نخواهد کرد.

همچنین مشخص نیست که غیرفعال کردن این ویژگی، مشکل هشدار را حل کند یا خیر. تا زمانی که اپل راه حلی را منتشر نکند، بهتر است که آلارم‌های خود را روی آلارم قدیمی‌تان ایمن بیشتری تنظیم کنید. بعید است این دستگاه خاموش شود مگر اینکه باتری تمام شود.

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی