Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اصلاح‌طلبان ادعا دارند که از حوزه انتخابیه تهران چهره یا شاخص تائید صلاحیت شده ندارند که بتوانند لیست انتخاباتی ارائه دهند و در همین رابطه شورای تصمیم‌گیر آنان یعنمی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان نیز طی مصوبه‌ای اکید کرد که در تهران لیست انتخاباتی نمی‌دهند.

اخبار سیاسی- اصلاح‌طلبان نه تنها در تهران دارای نامزدهای شاخص تائید صلاحیت شده هستند بلکه شمار آنان از یک لیست انتخاباتی 30 نفره نیز بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 لیست 43 نفره نامزدهای تائید صلاحیت شده اصلاح‌طلبان در تهران به شرح زیر است:

ردیف نام و نام خانوداگی حزب و گرایش سیاسی 1 مجید انصاری  عضو مجمع تشخیص و عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز 2 علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر 3 مصطفی کواکبیان  دبیرکل حزب مردم سالاری 4 محمدعلی افشانی شهردار سابق تهران و عضو ارشد حزب اعتماد ملی 5 محمدحسین مقیمی استاندار سابق تهران و فعال سیاسی اصلاح‌طلب 6 محمدرضا راه چمنی  دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی 7 علی حسین رضائیان عضو شورای مرکزی انجمن مدرسین دانشگاه‌ها 8 پروانه مافی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی 9 سیدافضل موسوی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی 10 محمدرضا خباز استاندار سابق سمنان و عضو شاخص حزب اعتماد ملی 11 خانم علیزاده عضو شورای مرکزی حزب پیشرو  اصلاحات 12 سهیلا جلودارزاده عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار 13 محمدرضا بادامچی

عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار

14 فاطمه ذوالقدر عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار 15 مهدی شیخ نماینده فعلی مردم تهران در مجلس 16

محمدرضا نجفی 

نماینده فعلی مردم تهران در مجلس

17 فریده اولاد قباد

عضو انجمن رهپویان آفتاب و نماینده فعلی مردم تهران در مجلس

18 ابوالفضل سروش

نماینده فعلی مردم تهران در مجلس

19 محمدعلی وکیلی  مدیر مسئول روزنامه اصلاح طلب ابتکار و نماینده فعلی مردم تهران در مجلس 20 سیدفرید موسوی عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران و نماینده فعلی مردم تهران در مجلس 21 امیر سپهوند

عضو شاخه دانشجویی حزب اسلامی کار

22 احمد مازنی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و نماینده فعلی مردم تهران در مجلس 23 افشین علاء فعال فرهنگی اصلاح طلب 24 داوود محمدی دبیرکل انجمن اسلامی معلمان و نماینده فعلی مردم تهران در مجلس 25 جبار خدادوست قعال سیاسی اصلاح طلب 26 علی قائم مقامی  فعال فرهنگی اصلاح طلب و
تهیه کننده سینما 27 محمدحسینی  فعال سیاسی اصلاح طلب 28 رجائی نیا عضو حزب وحدت و همکاری ملی 29 حمید گلی زاده عضو حزب ندای ایرانیان 30

سیدعلی موسوی

عضو حزب وحدت و همکاری ملی

31

صفدر محمدی‌نیا

عضو مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

32

خلیل ارجمندی

عضو حزب جمهوریت

33

خدیجه محمدی

عضو حزب جمهوریت

34 محمدحسین شیخ‌محمدی

عضو حزب ندای ایرانیان

35

اعظم صمصامی

عضو مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

36

وحید توتون‌چی

عضو حزب ندای ایرانیان

37 زهرا ساعی عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و نماینده فعلی مردم تبریز در مجلس 38 خانم داداشیان  مدیرعامل بنیاد امید ایرانیان 39 امیر(حسام) علی‌عسگری عضو حزب ندای ایرانیان 40 رضا کشاورز عضو حزب ندای ایرانیان 41 امیر عسگری عضو حزب وحدت و همکاری ملی 42 سیدمهدی مقدسی نماینده اصلاح طلب 43 سعید باقری عضو جمعیت دفاع از حقوق بشر (حزب وابسته به شهیندخت ملاوردی)

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تائید صلاحیت لیست انتخاباتی اصلاح طلبان اصلاح طلبان تائید صلاحیت لیست انتخاباتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، ۲۱ اردیبهشت انتخابات مرحله دوم مجلس دوازدهم برگزار می‌شود. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که نتیجه انتخابات می‌تواند فراکسیون اکثریت مجلس را مشخص کند، چون تاکنون هیچ مجموعه سیاسی نتوانسته است اکثریت کرسی‌ها را از آن خود کند و گزینه مطلوب خود را به کرسی ریاست بنشاند.

اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار نامه نیوز درباره اهمیت انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۹ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس آینده در دور دوم انتخابات تعیین تکلیف می‌شوند. از آن ۴۹ کرسی، ۱۶ کرسی متعلق به حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است.

وی افزود: کسانی که به دور دوم انتخابات مجلس راه یافتند از اقبال نسبی مردم برخوردار هستند، از این رو پیش بینی می‌شود ۲۱ اردیبهشت ماه شاهد یک رقابت مثبت و خوب باشیم. حالا مردم می‌توانند از بین مقبول‌ترین ها، بهترین‌ها را انتخاب و راهی مجلس کنند. انشاءالله همچون دور نخست شاهد حضور و مشارکت بالای مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.

این نماینده مجلس با اشاره به اتفاقات اخیر منطقه و پاسخ قاطعانه ایران به رژیم صهیونیستی یادآور شد: ما یک نظم نوین جهانی را ایجاد کردیم، از این رو امیدواریم مجلس دوازدهم از این قدرت آفرینی‌ها استفاده و با تمام توان و قوتش شروع به کار کند و اصل را بر وفاق ملی و یکپارچگی سیاسی بگذارد تا انشاءالله برای خدمتگزاری بهتر و قوی‌تر از همان ابتدا گام‌های اساسی بردارد.

وی با اشاره به لزوم توجه مجلس دوازدهم به اولویت‌های مورد نیاز جامعه ادامه داد: امیدواریم مجلس آینده طرح‌ها و لوایحی را به تصویب برساند که قدرت کشور افزون شود.

این فعال سیاسی درباره پیروزی از پیش معلوم لیست اُمنا در تهران اظهار کرد: ۴ فهرست اصلی شانا، اُمنا، صبح امید و جبهه متحد در دور دوم انتخابات مجلس با هم در تهران رقابت خواهند کرد. از ۳۲ نامزد حاضر در میدان، ۱۳ نفر از فهرست شانا، ۱۱ نامزد مشترک از امنا و صبح امید و ۷ نفر هم اختصاصی آن‌ها هستند؛ به نظر می‌رسد ترکیبی از نامزد‌های آن‌ها انتخاب و به مجلس راه می‌یابند.

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • انتخابات ۱۴۰۲ توسط ۷۵ هزار نفر عوامل اجرایی استان تهران برگزار شد
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است