Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@14:14:58 GMT

آبیاری مدرن در هرمزگان ۳ برابر کشوری است

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۳۷۴۰۰

آبیاری مدرن در هرمزگان ۳ برابر کشوری است

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب گفت: متوسط کشور جهت اجرای سامانه های نوین آبیاری حدود 24 درصد است که نزدیک به 3 برابر متوسط کشور در این استان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، علی مراد اکبری معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک در آیین بهره برداری از طرح تجهیز، نوسازی، یکپارچه سازی اراضی و توسعه سامانه های نوین آبیاری مزرعه سرخنگی ازتوابع شهرستان بندرعباس در خصوص توسعه روشهای نوین آبیاری در کشور اظهار کرد: قبل از انقلاب حدود 38 هزار هکتار از سطح اراضی تحت پوشش سیستم آبیاری بود و در حال حاضر این رقم  به 2/4 میلیون هکتار رسیده که 1/1 میلیون هکتار آن در دولت تدبیر و امید انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در بخش آب سرمایه گذاری های عظیمی در کشور انجام گرفته است افزود: توسعه سامانه های نوین آبیاری مورد توجه ویژه دولت و وزارت جهادکشاورزی بوده است و طی 7 الی 8 سال گذشته یک میلیارد و 50 میلیون دلار در پروژه توسعه روشهای مدرن آبیاری سرمایه گذاری صورت گرفته است.

 معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک با بیان اینکه هرمزگان یکی از استان های پیشرو دراجرای سامانه های نوین آبیاری است ،خاطرنشان کرد: 72 درصد از سیستم آبیاری این استان مجهز به سامانه آبیاری نوین است که نشان از توجه بهره برداران و مدیران استان به بهینه کردن آب می‌باشند.

اکبری با اشاره به اینکه مسوولان استان هرمزگان در مصرف بهینه آب عزم جدی داشته اند، افزود: متوسط کشور جهت اجرای سامانه های نوین آبیاری حدود 24 درصد است که نزدیک به 3 برابر متوسط کشور در این استان انجام شده است.

به گفته وی، با جهشی که دراین استان صورت گرفته است در 2 الی 3 سال آینده کل اراضی این استان تحت پوشش سامانه نوین آبیاری قرار خواهند گرفت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک با اعلام اینکه محدودیتی درتخصیص اعتبارات توسعه سامانه های نوین آبیاری در استان هرمزگان نداریم، خاطرنشان ساخت: مسولان استان هر منابعی برای توسعه پروژه نیاز داشته باشند در اختیار آنها قرار می‌دهیم.

اکبری با اشاره به اینکه تاکنون حدود  40 میلیارد تومان در سال جاری به این پروژه تزریق شده است، افزود: قرار است 60 میلیون یورو ا زمحل صندوق توسعه ملی به پروژه توسعه سامانه های نوین آبیاری تخصیص داده شود که قطعا حدود 50 میلیارد تومان هم به این استان تخصیص داده می شود.

وی با ابراز رضایت از اینکه در این استان کارهای بسیارخوبی در بخش کشاورزی صورت گرفته است، بیان داشت: دراین پروژه کار بسیار علمی و تخصصی انجام گرفته است، پروژه مذکور تلفیقی از بهسازی نخیلات و سیستم های مدرن آبیاری است.

این مسوول در پایان با بیان اینکه تلفیقی از منابع بهره ور بخش کشاورزی در این پروژه صورت گرفته است، افزود: تجمیع اراضی و هندسه سازی در این پروژه به خوبی انجام گرفته و با استفاده از منابع آبی که دراختیار مردم است کاشت نخلیات و صیفی و سبزی انجام می شود.


 انتهای پیام/۳۲۶۴

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی آب و خاک هرمزگان بندرعباس توسعه سامانه های نوین آبیاری متوسط کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۷۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی پیش از ظهر امروز در نشست بررسی پروژه‌های پیشران استان هرمزگان، درمان، آب و مسکن را سه اولویت و تعهد اصلی دولت در استان هرمزگان معرفی کرد و اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم تا پایان سال جاری به تعهدات خود در این حوزه‌ها عمل کرده و پروژه‌های در دست اقدام را تحویل مردم استان کنیم.

وی افزود: پیشبرد پروژه‌های پیشران در استان موفقیت آمیز بوده که راز موفقیت و پیشرفت آن را باید استفاده از منابع اعتباری ترکیبی بدانیم.

دوستی بیان‌کرد: در سال جاری نیز از منابع اعتباری را به کمک پروژه‌های پیشران استان خواهیم آورد تا سرعت رشد و توسعه در استان مضاعف شود.

استاندار هرمزگان، اعتبارات داخلی استان، منابع حاصله از مولدسازی، تسهیلات، بانکی، کمک‌های فنی و اعتباری استانداری و اعتبارات دور دوم سفر ریاست جمهوری را از جمله منابع قابل اتکا در پیشبرد اهداف معرفی کرد و گفت: با این وجود باید تلاش کنیم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، مشارکت خیرین و منابع مسئولیت‌های اجتماعی را نیز برای اتمام پروژه‌های اولویت دار به کمک بگیریم.

دوستی با تاکید بر لزوم توجه مدیران به برنامه‌های زمانبندی در پیشبرد پروژه‌های پیشران، گفت: تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی میناب و ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس از جمله پروژه‌های مهمی هستند که باید طبق برنامه زمانبندی با هدف ارتقای سرانه تخت‌های بیمارستانی انجام شوند.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ریسک زدایی از سرمایه‌گذاری در حوزه دریا تاکید کرد و گفت: چنانچه با استفاده ابزارهای مختلف، ریسک موجود در حوزه اقتصاد دریا پوشش داده نشود این حوزه مؤکد توسط مقام معظم رهبری مغفول خواهد ماند و به طور مطلوب فعال نخواهد شد.

وی تاکیدکرد: به جهت از بین‌بردن ترس تاریخی مردم ایران برای ورود به حوزه دریا لازم است با روش‌های مختلف ریسک این حوزه پوشش داده شود تا راه برای همگان باز شود.

کد خبر 6096341

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • فرمانده اروپایی: مدرن‌ترین سامانه‌ها، در برابر یمن عاجز است
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • پیروزی فوتسالیست‌های قم برابر فولاد هرمزگان