Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آمنه عزیزی که با طرح میوه‌های قرآنی در جشنواره، دستاورد‌ها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور کشور در سمنان حضور یافته اظهار کرد: میوه‌های متعددی در قرآن مورد توجه قرار گرفتند که زیتون، انجیر، انار، خرما، خیار، موز، سیر، ترنج، پیاز، کدو، زنجبیل، انگور، عسل، عدس، شیر، سبزیجات، و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. از جمله میوه‌جات و خوراکی‌های طبیعی است که نام آن‌ها در قرآن ذکر شده است.

وی با اشاره به شکل بهره‌گیری از این میوه‌ها در ساختار معنایی قرآن تصریح کرد: در برخی از موارد خداوند به این میوه‌ها سوگند یاد فرموده و همین نشان از اهمیت، قداست و جایگاه این میوه‌ها به عنوان بخشی از آفرینش خداوند و آنچه در اختیار انسان قرار گرفته و یا نعماتی که خداوند به انسان‌ها ارزانی داشته، است.

عضو کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور لرستان با بیان اینکه نام برخی از این میوه‌ها مثل انگور بیش از ۱۰ بار در قرآن ذکر شده خاطرنشان کرد: با یک بررسی ساده می‌توان به این مهم رسید که این میوه‌ها عمدتا در مقایسه با دیگر میوه‌ها از مزیت و خواص ویژه‌تری برخوردارند.

وی با بیان اینکه خداوند به نام برخی از این میوه‌ها همچون زیتون و انجیر سوگند یاد کرده افزود: سوگند خداوند به این میوه‌ها گویای نوعی قداست و اهمیت این میوه‌ها به عنوان بخشی از آفریده‌های خداوند در زمین است.

عزیزی با اذعان به اینکه عمده این میوه‌ها در درمان سنتی ملل مختلف و از جمله طب سنتی ایرانیان و گیاه‌پزشکی در شمار گیاهان دارویی مطرح هستند اضافه کرد: بهره‌گیری و توجه بیشتر به این میوه‌ها و موادغذایی در برنامه غذایی می‌تواند به سلامت افراد و جامعه کمک کند.

این دانشجوی دانشگاه پیام‌نور با بیان اینکه از برخی از این میوه‌ها همچون انار، موز و.. به عنوان میوه بهشتی یاد شده ادامه داد: به طور مثال از زنجبیل به عنوان آمیزه و بخشی از یک نوشیدنی که به بهشتیان داده می‌شود نام برده شده است. همچنین برخی از این میوه‌ها مانند انجیر، سیر، عدس و... به عنوان میوه‌ای که از سوی گروه‌هایی همچون بنی‌اسرائیل طلب شده مورد اشاره قرار گرفته است و یا در قرآن به روییدن بوته کدو در ماجرای حضرت یونس اشاره شده است.

وی از میوه‌ها به عنوان آیت و نشانه‌ای از قدرت الهی نام برد و گفت: برای مثال خداوند در یکی از آیات از انار، خرما، زیتون و انگور نام برده و انسان را دعوت می‌کند که در آن‌ها بنگرد تا قدرت و نشانه‌های الهی را ببیند.

وی از طرح خود به عنوان یکی از طرح‌های راه‌یافته به بخش پایانی جشنواره دانشجویان پیام نور نام برد و اظهار کرد: حضور دانشجویان استان‌های مختلف در این جشنواره و آشنایی با خرده‌فرهنگ‌ها و آب و رسوم دیگر استان‌ها می‌تواند به غنای جشنواره در سال‌های آتی کمک کند.

عزیزی تنوع جشنواره را از نکات مثبت جشنواره امسال ارزیابی و خاطرنشان کرد: آشنایی با دستاورد‌های علمی دانشجویان و انجمن‌های علمی دانشجویی، عرضه آثار هنری دانشجویان، موسیقی محلی، حضور دانشجویان با لباس‌های محلی اقوام مختلف ایرانی و... از بیادماندنی‌ترین بخش‌های دومین جشنواره و نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور کشور در سمنان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میوه های قرآنی کلام وحی خواص میوه ها میوه ها به عنوان میوه ها دستاورد ها میوه ها پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟

 استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.   به گزارش روزنامه اعتماد، مرکز پژوهش‌های مجلس تصویری از محرومیت در استان‌های کشور را ترسیم کرده است.     در بخشی از این گزارش می‌خوانید؛  مرکز پژوهش‌های مجلس با استفاده از شاخص فقر چندبعدی جهانی و با استفاده از داده‌های پرسشنامه درآمد و هزینه خانوار در سال 1401 تصویری از وضعیت موجود محرومیت در کشور ارایه کرده که بر مبنای آن، استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.   پس از سیستان و بلوچستان، استان‌های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.   مطابق این رتبه‌بندی از وضعیت محرومیت در کشور نزدیک به 30 درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان در محرومیت به سر می‌برند که در مقایسه با سایر استان‌ها، عدد بسیار بالایی است. چرا که مثلا اختلاف سطح محرومیت سیستان و بلوچستان با استانی مانند تهران 28 درصد است!  کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • پرترددترین فرودگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند | عده ای آب ژرف می خواهند و عده ای دیگر از آب دریای عمان !
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود