Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی دستورالعمل مربوط به نظام نامه فعالیت تشکل‌های غیر دولتی در یکصد و نود و هفتمین جلسه شورا مورد بررسی قرار گرفت.

حجت نظری در دفاع از این دستورالعمل با تاکید بر اینکه ما در راستای اجرای ماده ۷۰ برنامه سوم توسعه شهرداری این دستورالعمل را نوشته‌ایم؛ چرا که در این ماده به نقش سازمان‌های مردم نهاد برای نظارت بر عملکرد شهرداری تاکید شده است گفت: اما در حالی این تاکیدات صورت گرفته که هیچ شیوه نامه یا دستورالعملی برای انجام این مهم در نظر گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید سازوکار و نحوه اجرای این نظارت تدوین می‌شد و بر همین اساس ما در ستاد سمن‌ها دستورالعمل این نظارت را تدوین کرده‌ایم. هر چند که امروز ما شرایط نامناسبی در ارتباط با سازمان‌های مردم نهاد و بخش‌های مختلف شهرداری داریم، اما معتقدیم که باید این نظارت صورت گیرد.

ناهید خداکرمی نیز در مخالفت با این دستور العمل گفت: من تعجب می‌کنم که چرا این نظام نامه ارائه و حتی بررسی می‌شود؛ چرا که تا دلتان بخواهد ما قوانین محدود کننده داریم و با این دستورالعمل باز هم می‌خواهیم سازمان‌های مردم نهاد را محدود کنیم و این در حالی است که در سال ۸۷ مصوبه‌ای داشتیم که رابطه بین مدیریت شهری و سازمان‌های مردم نهاد به خوبی تبیین شده است و به نظر می‌رسد قوانین مجدد کمکی به ما نمی‌کند.

وی با بیان این که نظام‌نامه مجدد بی‌فایده است، افزود: آن چه که ما کم داریم باور به سازمان‌های مردم نهاد است و به نظرم باید دستورالعملی بیاوریم که سطح همکاری‌ها بالاتر رود.

حق شناس اما در دفاع از این طرح گفت: در تمام این سال‌ها شاهد تلاش سمن‌ها برای کمک به بهتر شدن مدیریت شهر و کشور بوده ایم اما متاسفانه ما شاهد هستیم به خاطر مشکلاتی از جمله نگاهی بدبینی به فلسفه وجودی سمن‌ها حضور آنها منتج به کمک برخی اهداف و نگاه‌های کلان نکرده است و عینک بدبینی مانع حضور فعال سمن‌ها شده است.

وی ادامه داد: در این سال‌ها بدبینی آشکار به سمن‌ها سبب شده این نهادهای مردمی هر چه بیشتر از نظام سیاسی و مدیریتی کشور فاصله گیرند و لذا با موافقت با این طرح می‌توانیم حداقل در مدیریت شهری موقعیتی را فراهم کنیم که این سمن‌ها که تعدادشان هم کم نیست و علاقمند هستند نقشی ایفا کنند تا بتوانند موثر ظاهر شوند.

در ادامه محسن هاشمی نیز در واکنش به این نظام نامه گفت: من دچار سوءتفاهم شدم؛ چرا که طرح ابتدای شما یک طرح بزرگ با بندهای مختلف بود، اما بعد از آن که آن را به ما ارائه کردید تنها یک ماده و یک بند دارد و شما در عنوان طرح نوشته‌اید که این یک نظام نامه اجرایی است در حالی که اصلاً نظام نامه‌ای وجود ندارد.

وی با بیان این که اعضا شورا موافق به بازگشت این نظام نامه جهت بررسی بیشتر به کمیسیون هستند موضوع برگشت به کمیسیون را به رای گذاشت و در نهایت این نظام نامه به کمیسیون مربوطه برگشت داده شد تا پس از تکمیل مجدد در صحن شورای شهر بررسی شود.

کد خبر 4848704 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن هاشمی ناهید خداکرمی شهرداری شهرداری تهران شورای شهر تهران دهه فجر وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه محسن هاشمی شهر تهران آتش نشانی آلودگی هوا قوه قضائیه سازمان تامین اجتماعی نیروی انتظامی محسن حاجی میرزایی سیدابراهیم رئیسی سازمان های مردم نهاد نظام نامه مدیریت شهر سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

دبیر شورای نگهبان با اشاره به ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق (ع) گفت: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند.

به گزارش مشرق، آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه روز چهارشنبه این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس درخصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ما است، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه شهید مطهری معلم تراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

وی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد