Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی همراه با رونمایی تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب « آن مرد با باران می آید » صبح امروز در فرهنگسرای اندیشه با حضور محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری، علیرضا مختارپور دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و حجت الاسلام و المسلمین شیرازی نماینده، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وجیهه سامانی، نویسنده کتاب و دیگر اهالی ادبیات انقلاب اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار فرهنگ و هنر - در این مراسم، ایمان عطارزاده، معاون هماهنگی و رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری گفت: امروز در آستانه ۲۲ بهمن و در ایام دهه فجر سومین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی را برگزار می‌کنیم و برای شناخت و تبیین مقام معظم رهبری به عنوان مجتهدی بزرگ و روشنفکری دینی، فرماندهی شجاع و با تدبیر، به نشر و تبیین آرای رهبری نیاز داریم تا این اندیشه‌ها به نحو صحیحی به نسل کنونی و نسل‌های آینده منتقل شوند.

او افزود: یکی از ویژگی‌های مقام معظم رهبری این است که بیش از صد‌ها یادداشت و حاشیه نویسی بر کتاب‌های مختلف از ایشان وجود دارد و تا کنون بخشی از این تقریظ‌ها را منتشر کردیم. یکی از اهداف انتشار این تقریظ‌ها علاوه بر توصیه مطالعه این کتاب‌ها به مردم و معرفی کتاب، متذکر شدن باور‌هایی است که با جامعه اسلامی مرتبط بوده است. تاکنون هشت عنوان مراسم را تحت عنوان پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت برگزار کردیم.

رئیس حوزه ریاست مرکز تنظیم و نشر آثار مقام معظم رهبری ادامه داد: ۵۵ تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب‌های حوزه دفاع مقدس منتشر شده است که آخرین آن تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «در کمین گل سرخ» بود. علاوه بر آن پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی را برگزار کردیم و امروز ضمن برگزاری پاسداشت، کتاب «آن مرد با باران می‌آید» معرفی می‌شود. این کتاب برای بازه سنی نوجوانان نوشته شده است و مقطع زمانی هفده شهریور تا بیست و شش دی ماه ۵۷ را به تصویر می‌کشد، این کتاب برای اولین بار سال ۹۱ در انتشارات سوره مهر منتشر شد از چاپ دوم تا چاپ هفتم آن در انتشارات کتابستان معرفت منتشر شد.

وجیهه سامانی: بیش از ۹ ماه برای نگارش کتاب تحقیق کردم

بعد از اجرای نمایشنامه رادیویی براساس متن کتاب «آن مرد با باران می‌آید»، وجیهه سامانی، نویسنده کتاب «آن مرد با باران می‌آید» گفت: این برای ما نویسندگان قوت قلب است که مقام معظم رهبری کتابخوان هستند. سال ۸۹ بود که فراخوان جشنواره داستان انقلاب اسلامی حوزه هنری منتشر شد، این فراخوان جرقه‌ای به ذهنم زد که برای این انقلاب به عنوان نویسنده چه کرده ام، انقلابی که به ما به عنوان جنس دوم نگاه نمی‌کرد بلکه به ما جسارت خواندن و نوشتن را داده بود و حق آن در سایه جنگ تحمیلی به خوبی ادا نشده بود.

او افزود: دست به قلم شدم فقط برای اینکه نامم در میان سرایندگان و نویسندگانی قرار بگیرد که انقلاب اسلامی را به تصویر کشیدند، عرصه نوجوان را برای نگارش انتخاب کردم، چون این عرصه را خالی دیدم. نوجوان‌ها چیزی در این باره نمی‌دانند، بیش از ۹ ماه برای نگارش کتاب تحقیق کردم و دو برابر مدت زمانی که برای نگارش آن وقت صرف کردم را تحقیق کرده ام.

نویسنده کتاب «آن مرد با باران می‌آید» ادامه داد:سال ۹۰ از دفتر امیر حسین فردی با من تماس گرفتند. او از کتابم تعریف کرد، آن لحظه از شدت شوق و شعف سر از پا نمی‌شناختم، همه این‌ها را گفتم تا به امروز حالا و این لحظه برسیم که بعد از ۲۳ سال قلم زدن فهمیدم چقدر واژه‌ها برای بیان شور و اشتیاقم حقیر هستند، می‌دانم اگر عنایت و لطف و توجهی بوده از لطف حضرت دوست بوده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آن مرد با باران می آید مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری تفریظ آن مرد با باران می آید پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب آن مرد با باران می آید انقلاب اسلامی نویسنده کتاب وجیهه سامانی برای نگارش رئیس حوزه منتشر شد کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۸۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، متن پیام ابوطالب شفقت استاندار لرستان به مناسبت روز کارگر به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

حال خوب جامعه کارگری، حال ملت را هم خوب خواهد کرد. (مقام معظم رهبری)

روز جهانی کار و کارگر فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به قشر سازنده و خدومی است که مقام معظم رهبری آنها را ستون اصلی تولید و خدمات‌رسانی در کشور دانستند.

کارگران به عنوان رزمندگان خط مقدم اقتصادی و بازوی جهش تولید و نیروی مولد، پیشرفت‌های اقتصادی و جهش تولید در کشور هستند که با وجود تمام تنگنا‌ها و در شرایط حساس کنونی و توطئه‌های دشمنان از هیچ کوششی برای شکوفایی اقتصاد ملی و پیشرفت ایران دریغ نکرده و نمی‌کنند.

این جانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان والا مقام کارگر، تلاش‌های شبانه روزی کارگران پر تلاش و زحمت‌کش استان را ارج نهاده و امیدوارم در سالی که با درایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، با بلندهمتی، همدلی و روحیه جهادی کارگران و کارفرمایان گرامی، شاهد دستاورد‌های ارزشمندی که حاکی از بالندگی غرورآفرین در کشور و به ویژه استان لرستان است، باشیم.

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره