Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید زرندی عصر یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد اظهار داشت: موافقت‌نامه ای بین سه وزارتخانه اقتصاد و دارایی، برنامه و بودجه و صمت امضا شد که با امضای معاون اول رئیس جمهور به همه دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

وی عنوان کرد: بر اساس این موافقت‌نامه، بسته حمایت از واحدهای تولیدی صادراتی در نظر گرفته شد که در قالب این بسته، صندوق توسعه ملی ۲ هزار میلیارد تومان برای حمایت از صنایع در نظر گرفته و معادل این رقم نیز توسط هفت بانک سپرده گذاری و به صنایع واجد شرایط پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرندی بیان کرد: در مجموع ۴ هزار میلیارد تومان منابع جدید برای حمایت از صنایع در نظر گرفته شد که میانگین سود این تسهیلات ۱۴.۵ درصد است و تنها برای سرمایه در گردش پرداخت می‌شود.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: برای پرداخت این تسهیلات سهمیه و تفکیک استانی نداشته‌ایم و واحدها به صورت شناور می‌توانند این تسهیلات را جذب کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر شوک‌های متعددی بر پیکره اقتصاد کشور وارد شد و صنعت کشور را به شدت دچار مشکل کرد، یادآور شد: بنابراین برای کاهش مشکلات صنایع، تسهیلات مختلفی از جمله تسهیلات تبصره ۱۸ در نظر گرفته شد.

زرندی با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ به صنایع ادامه داد: برای پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ پول در بانک‌های عامل (هفت بانک) از محل صندوق توسعه ملی سپرده گذاری شده و عدم همکاری بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، قابل قبول نیست.

وی افزود: ۱۰ هزار میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی و ۱۰ هزار میلیارد ریال نیز طریق بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ به صنایع اختصاص یافته که تا امروز ۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از محل صندوق واریز شده و در هفته جاری هزار میلیارد ریال دیگر نیز به حساب بانک‌ها واریز خواهد شد بنابراین پول از طرف صندوق توسعه ملی در بانک‌ها سپرده گذاری شده و عدم پرداخت تسهیلات به صنایع هیچ توجیهی ندارد.

معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: اینکه برخی بانک‌ها اعلام کرده‌اند تسهیلات بازسازی و نوسازی ندهند از محل تبصره ۱۸ ندهند، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

زرندی خاطرنشان کرد: تمام فرآیند پرداختی به استان‌ها تفویض شده و با تأیید رئیس کارگروه تسهیل که استاندار است، تسهیلات قابل پرداخت است.

وی یادآور شد: ۷۳ درصد مراجعاتی که به ستاد تسهیل از ابتدای تشکیل تاکنون شده، موضوع تأمین مالی است بنابراین باید یک نگاه جدید به این مقوله داشته باشیم در غیر این صورت مشکل برطرف نخواهد شد.

زرندی ادامه داد: با کمک فعالان تأمین سرمایه، شرکت‌ها را به سمت دنیای جدیدی سوق خواهیم داد و اکنون هفت روش نوین در دست بررسی است که فقط یکی از آنها بورس است و روش‌های جدید دیگر برای تأمین منابع به سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی و صنعتی آموزش داده خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: واحدی که بازار نداشته باشد، نباید حمایت شود و معتقدیم واحدی باید مورد حمایت قرار گیرد که یا بازار داشته باشد یا امکان صادرات و در غیر این صورت، تسهیلات را هدر می‌دهد.

کد خبر 4848930

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد صنعت معدن و تجارت استان یزد دهه فجر بوشهر انتخابات 98 ایلام قزوین انقلاب اسلامی ایران شهرکرد ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی بارش برف گرگان بانک ها برای پرداخت تسهیلات هزار میلیارد تومان هزار میلیارد ریال صندوق توسعه ملی نظر گرفته شد سپرده گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان بر تسریع در روند تکمیل پرونده و پرداخت تسهیلات اشتغال مربوطه به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد.

سیروس ابراهیمی سیزدهم اردیبهشت ماه در جلسه‌ی بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه استان، اظهار کرد: اعتبار مربوط به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده پرداخت ۷۰ درصدی بوده که امیدواریم با توجه به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیمی گفت: در جزء چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد