Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد روز یکشنبه در حاشیه این مراسم با تبریک فرارسیدن چهل‌ و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به خبرنگار ایرنا گفت: ایران از جمله کشورهایی است که از ذخایر معدنی زیادی برخوردار است ولی متاسفانه در مورد آب با کمبود مواجه است به طوری که بسیاری از کشاورزان با این مشکل مواجهند از این رو استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار می تواند تا حد زیادی به رفع این مشکل کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود شبان افزود: برای اجرای طرح آبیاری کم فشار با صرف هزینه ای افزون بر  یک میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال ۲۷۷.۹ هکتار از اراضی و باغات تحت پوشش آبیاری کم فشار قرار گرفت.

 وی از تمامی متقاضیانی که خواستار اجرای طرح تجمیع آبیاری کم فشارند خواست تا با مراجعه به اداره امور فنی و زیر بنایی شهرستان خلیل آباد تشکیل پرونده دهند.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد گفت: آبیاریهای کم فشار یکی از روش های اساسی و مهم در کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی است در این نوع شیوه آبیاری، آب از طریق شبکه لوله‌هایی از منبع آبی به سایر قسمت‌های باغات و اراضی تحت شرب هدایت  می‌شود که این موضوع باعث جلوگیری از هدر رفت آب به میزان قابل توجهی می شود و علف‌های هرز در مزارع و باغات رشد نمی کند.

شبان افزود:  پس از گذشت 41 سالِ پُرافتخار از عمر انقلاب و شروع گام دوم انقلاب، امروز تأمین امنیت غذایی و رونق تولیدات بخش کشاورزی در شرایط سخت تحریم‌های اقتصادی بر اساس اقتصاد مقاومتی، سرلوحه تلاش‌های شبانه‌روزی ماست و در این میان دست بهره‌برداران پر تلاش شهرستان را به گرمی می‌فشاریم و به آنها دست‌مریزاد می‌گوییم.

وی اضافه کرد: در ایام‌ الله دهه فجر۹۸، بیش از ۲۰ طرح کشاورزی در زیر بخش‌های آب‌ و خاک، دام و طیور، شیلات و آبزیان، باغبانی، صنایع تبدیلی و غذایی، منابع طبیعی و آبخیزداری افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

مرکز شهرستان خلیل آباد در فاصله ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران اقتصاد مقاومتی خلیل آباد آبیاری دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران اقتصاد مقاومتی خلیل آباد آبیاری دهه فجر انقلاب اسلامی ایران اقتصاد مقاومتی خلیل آباد آبیاری دهه فجر آبیاری کم فشار بخش کشاورزی خلیل آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی

 


مجتبی خیام نکویی  در مراسم رونمایی از طرحهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور  گفت: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

او با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

نکویی بیان کرد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

او تصریح کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، تاکید کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

نکویی اظهار کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • تمهیدات ویژه برای استفاده از پنل‌های خورشیدی در خلیل آباد
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرستان خلیل آباد
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی