Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: هیات وزیران در جلسه عصر یکشنبه خود که به ریاست حسن روحانی برگزار شد، آیین‌نامه اجرایی مربوط به واردات دارو و تجهیزات پزشکی را به تصویب رساند.

به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، بر اساس آیین‌نامه مذکور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (سازمان غذا و دارو) مکلف است مجوز لازم جهت واردات دارو، تجهیزات و لوازم پزشکی مورد نیاز کشور با کیفیت و استاندارد مورد نظر را که در داخل کشور، مشابه آن تولید نمی‌ شود یا کافی نیست از طریق فرآیند رقابتی به واردکنندگانی که با کمترین قیمت تأمین می‌کنند، صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات کالای موضوع این آیین‌نامه بر اساس فهرستی است که سازمان غذا و دارو به صورت دوره‌ای منتشر و مطابق آن، سازمان می‌تواند در چارچوب ضوابط آیین‌نامه فوق برای مدت مشخص و محدود از ظرفیت سایر واردکنندگان استفاده کند.

به منظور حصول اطمینان از کیفیت، ایمنی، اثربخشی و تضمین اصالت، اولویت واردات کالا از طریق نمایندگان رسمی شرکت های سازنده مربوط، مستلزم فرآیند ثبت اقلام مربوط در سازمان مورد اشاره و رعایت همه مقررات، آیین‌نامه‌ها و ضوابط ثبت دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی است.

هم‌چنین، توزیع و عرضه کالای موضوع این آیین‌نامه، پس از اخذ مجوز توزیع از سازمان غذا و دارو و در شبکه توزیع مجاز، امکان‌پذیر خواهد بود و در صورت لزوم، اولویت و نحوه توزیع از سوی این سازمان تعیین خواهد شد.

موافقت دولت با افزایش مبلغ ریالی جزای نقدی بدل از حبس

دولت به منظور کاهش جمعیت کیفری در راستای سیاست های کلان قوه قضائیه و نیز با توجه به پایان یافتن مهلت قانونی مقرر در قانون مجازات اسلامی از آخرین تعدیل میزان جزای نقدی بدل از حبس، با افزایش مبلغ ریالی آن موافقت کرد.

به موجب این مصوبه، مبلغ مجازات نقدی بدل از حبس مندرج در قانون مجازات اسلامی و هم‌چنین مبالغ ریالی مندرج در قانون آیین دادرسی کیفری، به ترتیب از مبلغ ۴۰۰ هزار ریال و ۳۰۰ هزار ریال، به مبلغ یک میلیون ریال افزایش یافت.

حفظ کرامت انسانی و حقوق شهروندی، کاستن از محکومیت حبس و تبدیل آن به مجازات های جایگزین و نیز بهبود وضعیت زندان ها و بازداشتگاه ها، از جمله مهم‌ترین اهداف این مصوبه است.

 تصویب آیین‌نامه تعیین حداکثر مدت موقت برای کارهایی که طبیعت آنها جنبه غیر مستمر دارد

هیات وزیران در راستای ایجاد امنیت شغلی کارگران با توجه به افزایش روزافزون قراردادهای موقت کار در سال های اخیر و به منظور جلوگیری از سوء‌استفاده از عدم تعیین حداکثر مدت موقت کار، آیین‌نامه اجرایی تعیین حداکثر مدت موقت را برای کارهایی که طبیعت آنها جنبه غیر مستمر دارد، تصویب کرد.

در کارهایی که قبل از ابلاغ این تصویب نامه وجود داشته اند، حداکثر مدت موقت از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه محاسبه خواهد شد.

صدور مجوز خرید خودروی سواری برای پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد

هیات وزیران به پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با صدور مجوز برای خرید یک دستگاه خودروی سواری تک سوز تولید داخل برای پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد موافقت کرد.

لازم به ذکر است، خودروی یاد شده از شمول ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور مبنی بر خرید خودروی سواری داخلی توسط دستگاه های اجرایی به تعداد خروج خودروهای سواری و نیز الزام دستگاه های دولتی به خرید خودروهای دوگانه‌سوز در شهرهای دارای جایگاه عرضه گاز طبیعی معاف خواهد بود.

اصلاح مصوبه ورود و ترخیص تعدادی دستگاه خودرو کشنده بوژی

هیات وزیران به منظور تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و پیشگیری از اعلام ایراد رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص مصوبه مربوط به ورود و ترخیص ۳۶ دستگاه خودروی کشنده بوژی، با اصلاح آن موافقت کرد.

بر این اساس، ورود و ترخیص خودروهای کشنده بوژی فوق سنگین بالای ۵۰۰ اسب بخار و بالای ۲۰۰ تن، با استاندارد آلایندگی یورو ۵ EEV و سال ساخت ۲۰۱۱ به بعد، بدون رعایت شرایط آیین نامه ضوابط فنی واردات خودرو و با استفاده از ارز متقاضی، تا پایان سال ۱۳۹۹ به شرط تأمین شرایط خدمات پس از فروش با تأیید وزارت صمت مجاز است.

اعلام نظر دولت در خصوص تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس

دولت در ادامه، ضمن اعلام نظر در خصوص تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده خود را برای پیگیری موضوع تعیین کرد.

برچسب ها: جلسه هیات دولت

منبع: خرداد

کلیدواژه: جلسه هیات دولت تعیین حداکثر مدت موقت سازمان غذا و دارو نقدی بدل از حبس خودروی سواری ورود و ترخیص هیات وزیران واردات دارو آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۳۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد