Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کریستف هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، در حاشیه این بازدید از محل اسکان و قرنطینه دانشجویان ایرانی بازگشته از ووهان اظهار کرد: از هتلی که دانشجویان ایرانی بازگشته از ووهان ۵ روز اخیر در قرنطینه هستند، بازدید کردم، همه این دانشجویان از شهر ووهان به ایران بازگشته اند و بعد از رسیدن به فرودگاه تهران، مستقیما به این محل گسیل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها باید ۱۴ روز در قرنطینه باشند و این اقدام برای مهار کرونا ویروس جدید انجام می‌شود تا اطمینان پیدا کنیم که افراد بازگشته، سالم هستند و این پروسه در سایر کشور‌ها نیز به همین روش انجام می‌شود.

او افزود: با تعدادی از دانشجویان ایرانی بازگشته از ووهان، گفت‌وگو کردم و تمام افرادی که در این قرنطینه بودند، از خدمات ارائه شده توسط وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران، رضایت کامل داشتند. آن‌ها از سختی‌هایی که در شهر ووهان داشتند، به من مطالبی را گفتند که در آن زمان از سوی سفارت ایران در چین نیز خدمات بسیار خوبی را دریافت و مقامات ایران و چین، هماهنگی و حمایت‌های لازم از آن‌ها برای بازگشت به ایران را از آن‌ها کرده بودند.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران یادآوری کرد: قرنطینه و ماندن ۱۴ روز در یک محل شاید برای دانشجویان ایرانی، ساده نباشد، اما در صحبت‌هایی که با آن‌ها داشتم، متوجه شدم که خدمات مورد نیاز آن‌ها انجام شده و آن‌ها احساس رضایت دارند. افرادی در محل قرنطینه برای برآورده کردن نیاز‌های اولیه این دانشجویان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: حرف‌های شنیدنی دانشجویان بازگشته از چین

هملمن افزود: فرآیند تهیه و آماده سازی غذا برای دانشجویان حاضر در قرنطینه بسیار خوب برنامه ریزی شده و منجسم استو دانشجویان علاوه بر تقدیر از خدمات وزارت بهداشت، از حمایت‌های روانی نیز تشکر کردند، فرصت ورزش هم برای این دانشجویان فراهم شده است و همه آن‌ها به دستگاه‌های ارتباطی و تلفن‌های همراه خود دسترسی دارند، به راحتی می‌توانند با خانواده‌های خود، ارتباط برقرار کنند.

او بیان کرد: خانواده‌های دانشجویان بازگشته از چین، بیشتر از خود آن‌ها نگرانی دارند و به عنوان نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران به مردم و خانواده‌های دانشجویان ایرانی، اطمینان می‌دهم که هیچ مشکلی در محل قرنطینه آن‌ها وجود ندارد و همه اقدامات به درستی در حال انجام است.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران تاکید کرد: ایران برای پیشگیری از کرونا ویروس جدید، در آمادگی کامل قرار دارد و اطمینان داریم که افرادی که از چین به ایران بازگشته اند، سالم و بدون ابتلا به این ویروس هستند. از نظر سلامت فیزیکی و روانی، در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند و آمادگی دارند که با قدرت تمام، ۹ روز دیگر در قرنطینه باشند.

هملمن گفت: از کمک‌های وزارت بهداشت به ویژه مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تشکر می‌کنم. می‌دانیم که ایران در زمینه مهار بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های واگیر، از قدرت و توانمندی قابل ملاحظه‌ای برخوردار است و این توانایی را به خوبی در بحران‌ها و بلایا از جمله سیلاب‌های گسترده ابتدای امسال نشان داده است.

او تصریح کرد: یکی از مهمترین ستون‌های مهار و کنترل بیماری‌ها در کشور، همکاری دو جانبه و قوی بین سازمان اورژانس کشور و مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر است که به طور روزانه و مستمر با مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در ارتباط هستیم و سطح بسیار بالایی از خدمات به دانشجویان ایرانی بازگشته از ووهان، ارائه شده که جای تقدیر دارد.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران از وزیر بهداشت و معاون بهداشت وزارت بهداشت به دلیل همکاری‌های نزدیک و گسترده با دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران تقدیر کرد و مهارت و توانمندی ایران در زمینه مهار بیماری‌ها را مورد ستایش قرار داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری های واگیر نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران دانشجویان ایرانی بازگشته از ووهان مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی قزوین گفت: ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت، ارزیابی شدند.

عبدالله دیده‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه هفته سلامت بهانه‌ای برای تشدید در ارائه خدمات نظام سلامت و ترویج فرهنگ مراقبت و سلامت در خانوارها است، اظهار کرد: به همین مناسبت ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت ارزیابی شدند.

وی افزود: با همت بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان حوزه بهداشت طی ۱۰ روز اول اردیبهشت ماه موفق به ارزیابی ۴ هزار نفر از خانوارهای شریف استان قزوین در خصوص میزان آمادگی در مواجهه با مخاطرات و بلایا شده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی استان قزوین خاطرنشان کرد: در طی این ارزیابی‌ها برای خانوارهایی که نیاز به آموزش دارند، در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت جلسات آموزشی برگزار شده و به صورت فردی و یا گروهی نحوه مدیریت خطر بلایا و حوادث آموزش داده شده است.

دیده‌بان تصریح کرد: طی این مدت تعداد ۳ هزار و ۵۱۹ خانوار استان قزوین در زمینه مواجهه با مخاطرات، زلزله و سیل در مراکز بهداشت آموزش داده شده‌اند و این برنامه همچنان در سرفصل برنامه‌های مراکز بهداشت استان قرار داشته و ارزیابی و آموزش خانوار در این زمینه طی سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

آغاز پویش سلامت دهان و دندان در قزوین

وی از آغاز پویش سلامت دهان و دندان با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی در استان قزوین از امروز تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پویش سلامت دهان و دندان از امروز هفدهم اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی با شعار «دهان دریچه سلامت» در استان قزوین آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: بیماری‌های دهان و دندان افراد را در طول زندگی تحت تأثیر قرار می‌دهد، خوشبختانه بیشتر بیماری‌های دهان و دندان تا حد زیادی قابل پیشگیری هستند و در مراحل اولیه درمان می‌شوند.

دیده‌بان ادامه داد: شایع‌ترین بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی دندان، بیماری‌های شدید لثه، بی‌دندانی و سرطان دهان است. در طول دوره زندگی سلامت دهان بر سلامت عمومی افراد اثرگذار است و تأثیر مهمی بر کیفیت زندگی افراد دارد بدین صورت که می‌تواند در تغذیه، عملکرد روزانه، تعاملات اجتماعی و اعتماد به نفس افراد تأثیر داشته باشد.

وی با بیان اینکه دندان‌پزشکان و مراقبان سلامت ممکن است اولین کسانی باشند که در معاینه افراد متوجه علائم بسیاری از بیماری‌ها شوند، گفت: آحاد جامعه در صورت وجود مشاهده هرگونه علائم و مشکلات دندانی به مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد دندانپزشکی مراجعه کنند.

کد خبر 751112

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد