Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@04:16:56 GMT

بیماری که در افراد ورزشکار شایع‌تر است

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۴۷۸۱

صراط:

ذبیح الله حسن زاده متخصص ارتوپدی و فلوشیپ آرتروپلاستی و تروما درباره بیماری «پارگی مینیسک» گفت: پارگی مینیسک یک بیماری شایع در میان ورزشکاران به ویژه افراد جوان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران او افزود: هر زانو دارای دو مینیسک داخلی و خارجی است که به منظور جلوگیری از ضربه و آرتروز، تقسیم وزن و تسکین دهنده درد زانو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که مینیسک پاره شود آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری برای فرد به وجود خواهد آمد.

این متخصص ارتوپدی با اشاره به عوارض «پارگی مینیسک» اظهار کرد: پارگی مینیسک باعث قفل شدن واقعی زانو می‌شود؛ بنابراین بعد از صدمات ورزشی و پیچ خوردگی ناگهانی زانو‌ها اگر مینیسک پاره شود یا آسیب ببیند در سه درجه تقسیم بندی می‌شود.

حسن زاده تصریح کرد: پارگی مینیسک زانو‌ها در دو درجه اول با تشخیص پزشک رفع می‌شود، اما درجه سوم به عمل جراحی نیاز پیدا می‌کند و در همین مرحله پزشکان معالج و جراحان ارتوپد به شرح حال بیمار، معاینه بالینی پرداخته و در نهایت با استفاده از دستگاه‌های ام آی آر (دستگاه تشخیص دهنده آسیب‌های مینیسک) نوع درد بیمار را تشخیص می‌دهند.

تکنیک‌های ساده برای جلوگیری از پارگی مینیسک

این جراح مفاصل درباره روش‌های جلوگیری از آسیب دیدن زانو گفت: افراد جوانی که قصد انجام حرکات ورزشی را دارند باید در مرحله نخست عضلات نواحی زانوی خود را قوی کرده و سپس به انجام حرکات تعادلی بپردازند.

حسن زاده افزود: افرادی که به انجام حرکات ورزشی غیر حرفه‌ای می‌پردازند در صورت تغییر شکل زانوهایشان به شکل پرانتزی باید به پزشک مراجعه کرده و سپس به وسیله آرتروسکوپی که به «جراحی لیزیک» یا «جراحی بسته» معروف است زانو‌های آسیب دیده خود را ترمیم کنند.

او ادامه داد: پارگی میسینک از افراد جوان تا میانسال را شامل می‌شود. این پارگی در افراد جوان و ورزشکار معمولا به علت صدمه به زانو و در افراد میانسال به علت پیچ خوردگی و چرخش اتفاق می‌افتد.

این متخصص ارتوپدی با اشاره به روش‌های انجام شده برای انجام «جراحی بسته» گفت: جراحی بسته یا جراحی لیزیک یک عمل سریع و فوری است که با ایجاد برش‌های کوچک یک سانتی در سطح زانو بدون ایجاد فشار یا درد باعث بهبود نواحی آسیب دیده مینیسک می‌شود.

حسن زاده در پایان گفت: در صورتی ترمیم مجدد پارگی مینیسک افراد ورزشکار باید به مدت ۶ تا ۸ هفته از بلند کردن وزنه‌های سنگین خود داری کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: متخصص ارتوپدی پارگی مینیسک صراط متخصص ارتوپدی پارگی مینیسک انجام حرکات جراحی بسته افراد جوان حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا

رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران طی روزهای پنجم تا هفت اردیبهشت، در انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است و جمعی از برجسته‌ترین متخصصان این رشته از سراسر ایران و خارج از کشور را گرد هم آورد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، این رویداد علمی با حضور دکتر یوسف پناهی - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر حسین فرشیدی - معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر محمد رئیس زاده - رئیس سازمان نظام پزشکی کشور و همچنین دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته، به اهمیت این رویداد علمی در ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور اشاره کرد.

او بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، در طول سه روز برگزاری کنگره، سخنرانی‌های علمی متعدد و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی ارایه می‌شود و اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی‌های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت و دیگر رشته های تخصصی قلب و عروق به تبادل دانش و تجربیات خود می‌پردازند.

علاوه بر سخنرانی‌ها، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این کنگره تدارک دیده شده است که فرصتی برای متخصصان جهت ارتقای دانش و مهارت‌های خود در زمینه‌های مختلف قلب و عروق فراهم کرده است. بدون شک، تبادل دانش و تجربیات در این کنگره، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی در ایران خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟