Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری بوکان میزان اعتبارات جذب شده در قالب ستاد بازآفرینی شهری این شهرستان را معادل یک پنجم کل اعتبارات استانی این ستاد اعلام کرد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی،لقمان خسروپور سرپرست فرمانداری بوکان،گفت: یکی از بزرگترین مشکلات بوکان حاشیه نشینی است که هم شهر بوکان و هم تعداد ۱۱ روستا درگیر این مشکل هستند که در قالب ستاد بازآفرینی در چند سال اخیر عملکرد و نتایج قابل قبولی حاصل شده و یک پنجم اعتبارات استانی را جذب کرده ایم؛ حل مشکلات این مناطق کماکان در اولویت قرار دارد و خدمات رسانی به این مناطق در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در ادامه با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه آب در سطح شهر و روستا افزود: جهت رفع مشکلات افت فشار و کمبود آب در بعضی از مناطق بوکان منبع ذخیره ۲۰۰۰ مترمکعبی به بهره برداری رسیده و خط انتقال آن در دست اقدام است و با اجرای این خط مشکل آب این مناطق حل می‌شود و خط دوم انتقال آب بوکان جهت تامین پایدار آب شرب شهری هم در حال اجرا است.

خسروپور تصریح کرد: در حوزه آب روستائی در چند ماه اخیر با پیگیری نماینده محترم مردم بوکان و مدیر عامل محترم و آبفای روستائی کلنگ زنی پروژه آبرسانی از منطقه ساروقامیش جهت تامین آب ۱۶۴ روستا انجام شد و در حال اجرا است و این پروژه از بزرگترین طرح‌های حوزه آب است.

سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان اظهارداشت: در شهرستان بوکان تعداد ۱۷۵ روستا وجود دارد که از این تعداد برای ۵۷ روستا گازرسانی صورت گرفته و در حال حاضر جمعیتی بالغ بر ۳۵ هزار نفر از این نعمت بهره‌مند هستند و تعداد ۳۱ روستا در حال گازرسانی و ۱۴ روستا در مرحله پیمان سپاری قرار دارند. بر همین اساس تا پایان سال ۹۹ تعداد ۱۰۲ روستا از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

او در ادامه به حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: چندین طرح در این حوزه از جمله موزه، موزه مفاخر، توسعه مسجد جامع، سد خراسانه، طرح‌های بخش خصوصی و... در دست اجرا است و امیدواریم با اجرای این طرح‌ها شاهد تحول در حوزه گردشگری باشیم و در ایام دهه مبارک فجر دو طرح گردشگری بخش خصوصی با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد تومان کلنگ زنی خواهد شد. در حوزه صنعت ۱۲۲ واحد فعال و ۳۳ واحد راکد داریم و در این ایام چندین طرح در حوزه صنعت از جمله گونی بافی، صابون سازی، اتاق کامیونت و... به بهره برداری می‌رسد.

این مقام مسئول در ادامه به حوزه روستائی اشاره کرد و یادآور شد: ده‌ها طرح در مناطق روستائی در چند سال اخیر انجام شده و در همین ایام بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان پروژه در مناطق روستائی به بهره برداری رسید. وی سپس وضعیت جاده‌های بین شهری بوکان را تاسف آور خواند و گفت علیرغم کمبود شدید منابع مالی این پروژه‌ها فعال بوده البته روند کار به کندی انجام می‌شودٚ

«خسروپور» سپس به حوزه عمران شهری اشاره کرد و گفت: با همت شهرداری و شورای اسلامی و همکاری مسئولان و مجموعه مدیریت شهری اقدامات خوبی انجام شده که خوشبختانه رضایت نسبی مردم را به همراه داشته و در چند ماه گذشته یکی از بزرگترین پروژه‌های شهری به بهره برداری رسید و اقدامات گسترده‌ای در مناطق مختلف شهری در دست اجرا است.

سرپرست فرمانداری بوکان در پایان مجموع اعتبارات پروژه‌های شهرستان در حوزه‌های مختلف اعم از بهره برداری یا کلنگ زنی را بیش از ۸۴ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: علیرغم همه کمبود‌ها و مشکلات که مردم درگیر آن هستند و از این بابت شرمنده مردم هستیم، اما امروز با همدلی مجموعه مدیریت شهری تلاش می‌شود از همه ظرفیت‌های ممکن جهت حل مشکلات استفاده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی حاشیه نشینی دهه فجر بازآفرینی بوکان سرپرست فرمانداری بوکان دست اجرا بهره برداری پروژه ها انجام شد کلنگ زنی حوزه آب یک پنجم طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۶۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار

محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شورا‌های اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بنا‌های ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بنا‌ها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهر‌های کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحد‌های مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحد‌های مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی ۷۰ درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا ۱۰۰ درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۹۲ درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر ۳ ماه برای مردم صادر شود.

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شورا‌ها در توسعه شهر‌ها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شورا‌های اسلامی شهر‌ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی