Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@18:37:37 GMT

از تاریخچه شرکت بوش تا جهانی شدن آن

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۶۸۹۲

از تاریخچه شرکت بوش تا جهانی شدن آن

بوش (Bosch)، یکی از شناخته شده‌ترین شرکت‌های بین المللی محسوب می‌شود که بیش از یک قرن در زمینه‌های متنوع طراحی و ساخت محصولات و تجهیزات مهندسی فعالیت داشته است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، دفتر مرکزی این شرکت در شهر گرلینگن و در نزدیکی اشتوتگارت آلمان قرار دارد. زمینه‌های اصلی فعالیت بوش را می‌توان به چهار دسته راهکارهای موبایلی نرم افزاری و سخت افزاری، محصولات ویژه مصرف کننده مانند لوازم خانگی و ابزارهای کارگاهی، فناوری‌های صنعتی و انرژی و ساخت و ساز تقسیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، شرکت بوش در تامین قطعات اتومبیل مانند شمع خودرو، سیستم‌های انژکتور و ترمز نیز شهرت جهانی دارد. در ادامه شما را تاریخچه تاسیس این شرکت، محصولات بوش و وضعیت کنونی آن آشنا می‌کنیم:

تاریخچه تاسیس شرکت بوش

"رابرت بوش"، جوان ۲۵ ساله آلمانی در سال ۱۸۸۶، با هدف تعمیر دستگاه‌های تلفن، لوازم برقی، ماشین‌های تحریر و ماشین آلات دیگر کارگاهی راه اندازی کرد. کارگاه کوچک او با تلاش و پشتکار مداوم رابرت بوش، پس از مدت زمان کوتاهی به یک شرکت بین‌المللی موفق تبدیل شد. اولین پروژه مهم رابرت، تولید دستگاه جرقه زن مغناطیسی برای یک موتور ثابت بود که طراحی آن از قبل وجود داشت؛ تولید این دستگاه باعث شد بوش از سال ۱۸۹۷ به عنوان تنها تولید کننده شمع جرقه‌ای خودرو شناخته شود. "گاتلاب هانولد"، که مدیریت مهندسی شرکت را بر عهده داشت، در سال ۱۹۰۲ طرحی جدیدی برای شمع خودرو ارائه کرد که موجب ثبات بیشتر محصولات بوش شد. هانولد در سال‌های بعد نوآوری‌های خود را در زمینه سیستم روشنایی، استارتر و بوق خودرو نیز ارائه کرد که باعث گسترده‌تر شدن خط تولید بوش شد.

جهانی شدن بوش

بوش طی تبلیغات متفاوتی سیستم‌های شمع و جرقه خود را در آمریکا معرفی کرد؛ این اتفاق باعث شد مشتریان زیادی جذب محصولات این شرکت شوند و سفارش‌های میلیون دلاری خود را ثبت کنند؛ در نتیجه فروش محصولات این برند آلمانی دو برابر و پس از آمریکا، بازارهای کشورهای دیگر نیز خواستار محصولات شرکت بوش شدند. بنابراین دفاتر متعدد شرکت بوش در کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، استرالیا، آرژانتین، چین و ژاپن تاسیس شد.

فعالیت بوش پس از جنگ جهانی اول

با شروع جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۴، تمامی دفاتر و مراکز خارجی بوش به یکباره تعطیل شد. پس از اتمام جنگ، بازگشت به بازارهای جهانی با وجود رقبای جدید کار بسیار دشواری بود، اما این شرکت آلمانی تسلیم نشد، بلکه دفاتر جدیدی در کشورهای مختلف تاسیس کرد و تمرکز خود را بر نوآوری قرار داد. در این دوره زمانی با افزایش فروش خودرو و ترافیک بیشتر در جاده‌ها، نیاز به امنیت بیشتر احساس می‌شد؛ بنابراین، شرکت بوش تولید چراغ موتورسیکلت، چراغ دوچرخه، بوق، شیشه پاک‌کن و شمع متصل به باتری را به محصولات خود اضافه کرد.

پمپ انژکتوری دیزلی بوش

بوش همواره به دنبال نوآوری بود، بنابراین در سال ۱۹۲۷ محصول جدید خود به نام پمپ انژکتوری دیزلی را به جهانیان معرفی کرد که در ابتدا برای کامیون‌ها طراحی شده بود، اما از سال ۱۹۳۶، برای خودروهای سواری نیز مورد استفاده قرار گرفت. رو به رو شدن بوش با بحران‌های جدید در دهه ۱۹۲۰، باعث شد این شرکت محصولات جدیدی تولید کند؛ بنابراین بوش شروع به تولید ابزارهای برقی و فناوری گرمایشی کرد و درهمان دوره زمانی رادیو و تلویزیون را نیز در سبد محصولات خود قرار داد.

جنگ جهانی دوم

با شروع جنگ جهانی دوم، شرکت بوش تمرکز خود را بر تولید محصولات نظامی قرار داد. در آن دوره زمانی ارتش آلمان به ماشین آلات فراوانی نیاز داشت و این شرکت فعالیت خود را در این زمینه ادامه داد. پس از اتمام جنگ جهانی دوم، بار دیگر شرکت بوش با بسته شدن مراکز بین المللی خود رو به برو شد. علاوه بر این، زیرساخت‌های تولیدی آن نیز از بین رفته بود؛ بنابراین این شرکت باید فعالیت خود را از ابتدا شروع می‌کرد.

محصولات بوش

محصولات بوش پس از جنگ جهانی دوم نیازهای مردم را برطرف می‌کرد؛ این محصولات شامل لوازم خانگی مخصوص آشپزخانه، ابزارهای برقی و رادیوهای مخصوص خودرو بود. از دیگر محصولات اصلی بوش در آن زمان، می‌توان به یخچال، لباسشویی و مخلوط کن اشاره کرد. بوش با استفاده از فناوری الکترونیک و دیجیتال در خودروها نظیر سیستم‌های ضد قفل ترمز موسوم به " ABS"، بیش از پیش در صنعت خودروسازی شناخته شد. حوزه بعدی فعالیت شرکت بوش، مخابرات بود؛ این شرکت فناوری‌هایی برای ماهواره‌های فضایی، تلفن‌های همراه و توسعه مخابرات ارائه کرد.

وضعیت کنونی بوش

در آستانه قرن ۲۱، چند فناوری دیگر مانند سیستم‌های کاهش مصرف سوخت، سیستم نگهدارنده سرعت (کروز کنترل) و دید در شب نیز توسط بوش معرفی شد. همچنین در سال‌های اخیر، حوزه‌های جدید فعالیت نظیر تولید دوچرخه‌های برقی به بوش اضافه شد که در سال ۲۰۱۱ زیرمجموعه‌ای مستقل را به این شرکت افزود. با توسعه فناوری حسگرها و نرم‌افزارها در سال‌های آتی نیز فناوری‌های بوش به مرور به بزرگراه‌ها، جاده‌ها و خیابان‌ها راه پیدا خواهند کرد. در حال حاضر بوش یکی از ۱۰ شرکت بزرگ آلمانی به شمار می‌رود که در بیش از ۵۰ کشور جهان مراکز عملیاتی دارد. این شرکت علاوه بر فعالیت‌های تولیدی، اقدامات خیرخواهانه را نیز به عنوان زمینه اصلی فعالیت‌های خود مورد توجه قرار داده است. شرکت بوش اکنون در سراسر جهان بیش از ۴۰۰ هزار کارمند دارد و درآمد آن طبق آخرین آمار، ۷۸ میلیارد یورو برآورد شده است.

کد خبر 405493

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تکنولوژی لوازم خانگی تلویزیون تازه های تکنولوژی شرکت بوش محصولات بوش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جنگ جهانی دوم محصولات بوش دوره زمانی بین المللی شرکت بوش باعث شد بوش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند

به گزارش خبرآنلاین ؛محمدعلی نیکبخت در پایان جلسه هیئت در پاسخ به سؤال مبنی بر کنترل قیمت بازار گوشت و مرغ گفت: «برای تنظیم بازار بسترسازی تولید را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از طریق یکنواختی تولید، نوسانات بازار را از نظر کمی و قیمتی به حداقل برسانیم. عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

ایلنا در خبری نوشت: وزیر کشاورزی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت با اشاره به اینکه تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان ۷۰ هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است، یادآورشد: در هیچ میوه فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

وی بیان داشت: وقتی حداکثر سازی تولید اتفاق می‌افتد قطعا بر اساس قانون عرضه و تقاضا، قیمت به تعادل می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تک به تک محصولات را رصد می‌کنیم، گفت: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش بینی‌های که صورت می‌گیرد اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم ما بدون هیچ گونه محدودیتی صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نیکبخت در مورد خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را به سمت صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم در سنوات آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسئولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد مورد توجه ما است و باید در خدمت تولید کننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: با هماهنگی که با صاحبان صنایع به صورت مرتب انجام می‌شود به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی بروند که محصولات مازاد کشاورزان را بخرند.

نیکبخت افزود: در مورد برخی از محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی سیاست ما بر این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی ورود پیدا نکند تا بازرگانانی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند و یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901820

دیگر خبرها

  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی