Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@16:08:56 GMT

مشاهده سیاره «تیزپا» در آسمان امشب

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۷۰۵۲

علی ابراهیمی سراجی، کارشناس نجوم در گفتگو با مهر اظهار داشت: دیدن عطارد؛ این سیاره تیز پا این شب‌ها در آسمان و در افق غربی قابل رویت است.

وی با بیان اینکه به دلیل نزدیک بودن این سیاره به خورشید همیشه این سیاره را نمی‌توان به راحتی رویت کرد، اضافه کرد: این شب‌ها می‌توان به علت فاصله مناسب از افق آن را با چشم به راحتی رصد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو باشگاه نجوم برج میلاد خاطر نشان کرد: دوشنبه ۲۱ بهمن ماه عطارد به بیشترین کشیدگی از خورشید می‌رسد و می‌توان آن را در بهترین حالت رصدی دید و بعد از آن رفته رفته این سیاره به خورشید نزدیک می‌شود و شرایط رصدش سخت‌تر خواهد شد.

به گفته این کارشناس نجوم، به خاطر وضعیت خاص مدار عطارد که به خورشید نزدیک است و ظرف ۸۸ روز به گرد خورشید می چرخد و همچنین تمایل محوری زمین، به سختی می‌توان این سیاره را در آسمان صبحگاهی یا شامگاهی مشاهده کرد. اما این روزها فرصت مناسبی است تا بعد از غروب خورشید این سیاره منظومه شمسی رصد شود.

عضو کمیته علمی ستاد استهلال استان تهران خاطر نشان کرد: بهترین زمان رصد عطارد سی دقیقه بعد از غروب خورشید دوشنبه ۲۱ بهمن ماه است که با ارتفاعی مناسب از افق دیده می‌شود.

به گفته سراجی، تا ۲۳ بهمن وضعیت رصدی خوب است اما بعد از آن روز به روز سخت‌تر دیده می‌شود. بهترین وضعیت رصدی عطارد ۲۷ درجه است ولی در ۲۱ بهمن این زاویه ۱۸ درجه است و در عرض جغرافیای ایران وضعیت خوبی برای رصد است‌.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ۲۱ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان با اشاره به احتمال ریزش بهمن در گردنه تته اورامان، از مردم خواست که از تردد در این محور ارتباطی پرهیز کنند. - اخبار استانها -

فرزاد حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سروآباد با اشاره به بارش‌های اخیر اظهار داشت: با توجه به احتمال ریزش بهمن در گردنه تته، از مردم درخواست می‌شود از تردد در این گردنه به خصوص در ساعات شب خودداری کنند.

وی گفت: گردنه تته در محور ارتباطی سروآباد-پاوه شب گذشته به دلیل مه شدید و ریزش بهمن بسته شد که با تلاش نیروهای راهداری امروز مجدداً بازگشایی شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان با بیان اینکه احتمال ریزش دوباره بهمن در این گردنه وجود دارد، تصریح کرد: مردم از هرگونه تردد غیر ضرور مخصوصا در ساعات شب خودداری کنند.

وی بیان کرد: نیرو های راهداری جهت پاکسازی و تامین امنیت این مسیر به صورت گشت روزانه در این مسیر حضور دارند، اما در ساعات شب به دلیل نبود دید کافی، احتمال ایجاد خطر بیشتر است.

حسنی یاد آور شد: هم استانی‌های عزیز می‌توانند هرگونه حادثه در این محور را از طریق شماره 141 به اطلاع سازمان راهداری برسانند.

به گزارش تسنیم؛  گردنه تته در مسیر ارتباطی شهرستان پاوه در استان کرمانشاه و شهرستان سروآباد در کردستان هر ساله به دلیل بارش سنگین برف حدود 6 ماه از سال را مسدود می‌شود و بازگشایی آن توسط نیروهای راهداری از 14 فروردین‌ماه آغاز می‌شود.

 ارتفاع برف در برخی از نقاط این گردنه در فصل زمستان به بیش از 10 متر می‌رسد، چهارم اردیبهشت ماه این محور ارتباطی پس از گذشت 5 ماه بازگشایی شد. 

مسیر جاده تته در حدود 21 کیلومتر طول دارد که 17 کیلومتر در محدوده حوزه شهرستان پاوه و مابقی در شهرستان سروآباد قرار دارد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند
  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • وضعیت جوی قم در ۲۴ ساعت آینده
  • سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه