Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت تشکیل یک مجلس قوی، گفت: مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر خود شاخصه‌هایی را در مورد مجلس قوی مطرح کردند که متأسفانه تعداد بسیار کمی از نمایندگان مجلس دهم این ویژگی‌ها را دارند و لازم است مجلس یازدهم ضعف‌های مجلس فعلی را جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به جرأت می‌توان گفت که صرفاً ۱۰ تا ۲۰ نفر از نمایندگان مجلس دهم در واکنش به مسائل مختلف داخلی و خارجی چون FATF و برجام موضع‌گیری کردند و بسیاری از نمایندگان کاملاً نسبت به این مسائل بی‌تفاوت بودند و حتی کوچک‌ترین اظهارنظری در مورد این مسائل مهم نمی‌کردند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مجلس یازدهم در وهله اول باید دارای نمایندگانی انقلابی باشد که شجاعت لازم را برای مطرح کردن موضع‌گیری‌های خود داشته باشند و این موضع‌گیری نباید صرفاً نسبت به خارجی‌ها باشد چراکه برخی از افراد در داخل کشور هم با صحبت‌های خود به نظام ضربه می‌زنند که نماینده مجلس باید در برابر این افراد هم موضع‌گیری کند.

موسوی‌لارگانی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور علیه شورای نگهبان، گفت: زمانی که مسئول ارشد اجرایی کشور یکی از پایه‌های نظام را زیر سوال می‌برد، توقع مردم این است که نمایندگان مجلس در مقابل این صحبت‌های رئیس‌جمهور بایستند و موضع‌گیری کنند، این در حالی است که بسیاری از نمایندگان در این مورد هم سکوت کردند.

مجلس باید موضع‌گیری‌های قوی‌تری داشته باشد

وی با بیان اینکه مجلس باید برای دفاع از کیان و پایه‌های نظام موضع گیری‌های قوی‌تری داشته باشد، تصریح کرد: نمایندگان مجلس علاوه بر ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا و ایادی‌اش، باید در برابر زیاده‌خواهی‌های برخی از مسئولان کشور هم ایستادگی و موضع‌گیری کنند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش دیگری از فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه گله‌های غالباً به حق مردم درباره مسائل معیشتی مربوط به برخی قوانین و عملکرد برخی از مسئولان اجرایی است و به اصل انتخابات مربوط نمی‌شود، اظهار داشت: عامل اصلی مشکلات اقتصادی عملکرد ضعیف دولت است که البته مجلس هم کوتاهی‌هایی در این زمینه داشت و اگر از ابزارهای نظارتی خود بیشتر استفاده می‌کرد، قطعاً وضعیت معیشتی مردم بهبود می‌یافت.

موسوی‌لارگانی متذکر شد: پس از افزایش قیمت بنزین رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر صنعت، معدن و تجارت تأکید کردند که اجازه نمی‌دهیم حتی قیمت یک کالا افزایش پیدا کند و برای ظاهرسازی، هر روز ستاد تنظیم بازار تشکیل می‌دادند اما این روزها از تشکیل این جلسات خبری نیست و سوال ما این است که چرا مجلس، وزیر ضعیف صمت را جهت پاسخگویی درباره گرانی‌های بی‌رویه احضار نمی‌کند؟

دولت از تولید داخلی حمایت نمی‌کند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه علت اصلی مشکلات اقتصادی کشور این است که دولت به بیرون از کشور نگاه دارد و از تولید داخلی حمایت نمی‌شود، ادامه داد: بانک‌ها و سازمان‌های خدمت‌رسان نیز به جای اینکه به تولید کمک کنند، به تولید ضربه می‌زنند و از سوی دیگر واردات بی‌رویه‌ای در کشور انجام می‌شود و قاچاق کالا بیداد می‌کند که این مسائل باعث شده است که مردم وضعیت معیشتی قابل قبولی نداشته باشند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: البته مردم گلایه‌های خود درباره مسائل معیشتی را به مسئله انتخابات ربط نمی‌دهند چراکه به خوبی به این مسئله واقف هستند که ضعف عملکرد دولت و ضعف نظارتی مجلس دهم باعث مشکلات اقتصادی آنان شده است.

وی با انتقاد از جریان‌هایی که موضوع بررسی صلاحیت‌ها را به مسئله حضور مردم در انتخابات وصل می‌کنند، گفت: مردم ما بیدارتر از آن هستند که فریب مسائل جناحی و سیاسی را بخورند و قطعاً در انتخابات امسال حضور چشمگیری خواهند داشت چراکه می‌دانند حضورشان در انتخابات به معنای اقتدار نظام و مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان داخلی و خارجی است و از سوی دیگر باعث محکم شدن پایه‌های نظام می‌شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: مجلس مشکلات معیشتی نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس مشکلات اقتصادی موسوی لارگانی موضع گیری پایه های نظام رئیس جمهور مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی جعفری‌آذر» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم اکثر افرادی که با دولت فعلی همراه بوده و اصولگرا هستند، به مجلس آینده راه می‌یابند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

امروزه بیشترین دغدغه و مطالبات مردم و اقشار فرهنگی از جمله دانشجو و دانش آموز مشکلات اقتصادی و معیشتی است که در این راستا باید گام‌های لازم برداشته شده و مردم نتایج آن را به طور ملموس آن را ببینند.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون امنیت ملی و اقتصادی برای من بسیار مهم است و با توجه به وقایع دنیا نیز اهمیت بالایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از مهمترین مطالبات مردم در خصوص دریاچه ارومیه بوده که با تدابیر انجام شده تاحدودی احیا شده است، چالش‌های اجتماعی شامل خودکشی جوانان و ترک تحصیل نیز مهم است و باید برای امیدوار کردن قشر جوان به آینده نظام قدم‌های بزرگی برداشت از طرفی باید از پتانسیل‌های استانی به نحو احسن استفاده کنیم، چراکه ظرفیت فکری و اقتصادی خوبی داریم و از ظرفیت مرز مشترکی که با سه کشور داریم، باید استفاده کرد.

کد خبر 6080483

دیگر خبرها

  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران اعلام شد
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است