Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل گفت: این نهاد با گسترش تحقیقات، شکوفایی استعدادها و استفاده از ظرفیت‌های موجود در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی و پیشرفت، تحقق اهداف انقلاب اسلامی را دنبال می‌کند.

به گزارش ایکنا از اردبیل، مهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی این استان، ۲۰ بهمن‌ماه در جمع تعدادی از خبرنگاران، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به‌عنوان یک نهاد انقلابی سعی دارد در تسهیل روند فعالیت‌های کشور نقش خود را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی از زمان تشکیل، در کنار سایر مراکز آموزش عالی و مؤسسات علمی و پژوهشی برای پیشرفت جایگاه علمی کشور تلاش می‌کند، اظهار کرد: با نیازسنجی انجام گرفته در سطح کشور، الگوسازی و برنامه‌ریزی‌های خوبی در تمام حوزه‌های فعالیتی جهاددانشگاهی در راستای رفع نیاز‌های کشور و پیشرفت استان‌ها انجام گرفته است.

رئیس جهادانشگاهی اردبیل یادآور شد: این نهاد با هدف متناسب‌سازی قابلیت‌های تخصصی افراد با نیاز‌های تخصصی‌کشور بنیان نهاده شده تا در سایه آن کارایی‌های لازم را برای پذیرش و ایفای مؤثر وظایف و نقش‌ها در کشور کسب کند.

اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه این نیاز‌های بشر است که انسان‌ها را به سمت تحقیق و توسعه پیش می‌برد، اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی، هم‌اکنون توانمندی‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در مجموعه جهاددانشگاهی سراسر کشور و به تبع آن در استان اردبیل کسب شده که رو به پیشرفت است و می‌تواند در توسعه استان مؤثر واقع شود.

وی اضافه کرد: سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نفر در دوره‌های آموزشی اشتغال‌محور و مهارت‌افزایی پنج مرکز آموزشی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان اردبیل شرکت کرده‌اند که این امر موجب توانمندسازی و ارتقای نیروی انسانی استان شده است.

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل با بیان اینکه این استان از ظرفیت بالای گردشگری برخوردار است، تصریح کرد: با دستور استاندار اردبیل این نهاد با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان مأموریت تهیه زیر ساخت‌ها و ساماندهی حوزه گردشگر سلامت را بر عهده دارد.

اوچی اردبیلی کمک به گسترش و تقویت حوزه گردشگری سلامت استان را از اولویت‌های این نهاد انقلابی دانست و گفت: توسعه این بخش می‌تواند به ارتقای بهره‌وری در استان کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن جهاد دانشگاهی فعالیت خوداتکایی اهداف انقلاب اردبیل رئیس جهاددانشگاهی اوچی اردبیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد