Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در این مراسم دانشگاه گیلان گفت: یکی از مهمترین امور به عنوان حلقه مفقوده تولید واشتغال ، بهره مندی از نخبگان علمی و دانشگاه وحرکت منسجم بین مراکز دانشگاهی و صنعتی است.

فرهاد دلق پوش افزود : در شرایط کنونی اقتصاد جهانی و قواعد و ضوابط حاکم بر اقتصاد و اشتغال پایدار  در گرو پیوند بین صنعت و دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وزارت صنعت محورهای هفت گانه را برای تحول در حوزه صنعت، اشتغال  و تولید به عنوان یک اصل محور عمل قرار داده تا زمینه علمی و دانش بنیان را برای صنعت مان فراهم کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت های گیلان همچون همجواری با مرزهای اروپا و برخورداری از زیرساخت های ریلی، جاده ای و دریایی اظهار کرد : مراکز علمی، فنی و تخصصی موجود در گیلان به عنوان یک ظرفیت بالا و توسعه می تواند مد نظر برای تولیدات، اقتصاد و توسعه استان قرار بگیرد.

دلق پوش از تدوین طرحی خبر دادکه بتواند نیل به همه اهداف مد نظر را محقق کرده  و تولیدات براساس اصول علمی طراحی شود؛ ضمن انکه  دانشگاهیان در مراکز علمی متناسب با نیازهای بازار تربیت شوند.

وی تصریح کرد: اگر در گذشته تولیدات بر اساس اصول علمی بود، آنچنان با برنامه و منسجم نبود اما با طرح ملی " تاپ "می توان این هماهنگی و انسجام را بوجود آورد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطر نشان کرد: ارتقای فنی و مهندسی بنگاه های اقتصادی و تولیدی می تواند برای اشتغال پایدار ظرفیت سازی کند.

وی ادامه داد : برای کاربردی شدن دانش و یافته های علمی و فناوری،   فارغ تحصیلان دانشگاهی این رهاورد را در تولیدات صنعتی آورده و بتوانیم با ارتقای کیفیت وارد بازار جهانی شده و با کشورهای صنعتی رقابت کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت مطلوب گیلان برای صادرات کالا و خدمات حتی خدمات فنی ومهندسی تصریح کرد:  بازار۴۰۰ میلیون نفری در حاشیه خزر وجود دارد که تحریم نیز می تواند یک فرصت باشد تا هر چه بیشتر به توانمندی ها و داشته هایمان توجه داشته باشیم.

دلق پوش با بیان اینکه شاید در بسیاری از بخش های تولیدی، حرکت براساس موضوعات علمی و دانش بنیان نباشد، اظهار کرد : با اجرای طرح تاپ برای کیفیت بخشی فرصتی شروع شده که از امروز در گیلان به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

وی از مراکز دانشگاهی وعلمی استان خواست تا همکاری خود را با سازمان صنعت، معدن و تجارت ارتقا دهند زیرا  بدون همگرایی تحقق اهداف مشترک امکانپذیر نیست.

دلق پوش با اشاره به اینکه جزو معدود کشورهای ثروتمند دنیا با داشتن هفت درصد ثروت دنیا هستیم، گفت: سهم ما از اقتصاد جهانی شش دهم درصد است؛ از این رو باید با استفاده از ظرفیت ها وبرنامه هایی از این دست و تعامل صنعت و دانشگاه بتوان تولیدات را ارتقا بخشید و موجب رونق اقتصادی و اشتغال پایدار در کشور شد.

طرح توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) با محوریت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت و با همکاری وزارت علوم و ستاد نیروهای مسلح در سه بخش برای دانش اموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی  خود را در بنگاههای اقتصادی بگذرانند، دانشجویان و اعضای علمی دانشگاه تدوین و تهیه شده است.

هدف تاپ، توسعه دانش بنیان بنگاه ها از طریق بهره مندی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت فارغ تحصیلان مشمول خدمت سربازی، تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه با هدف کاربردی شدن دانش و یافته های جدید علمی و فناوری است.

هم اینک حدود دو هزار و. ۹۵۰ واحد صنعتی در گیلان فعال است.

برچسب‌ها رونق تولید افزایش تولید گیلان دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید افزایش تولید گیلان دهه فجر رونق تولید افزایش تولید گیلان دهه فجر صنعت و دانشگاه اشتغال پایدار معدن و تجارت خدمت سربازی سازمان صنعت علمی و دانش دانش بنیان دلق پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«ابراهیم متینیان» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

ابراهیم متینیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در در خصوص ضرورت راه اندازی پترو پالایشگاه‌ها در کشور، تصریح کرد: درباره مزیت‌های پترو پالایشگاه‌ها هیچ شکی وجود ندارد، این مجتمع‌های صنعتی می‌توانند برای کشور سودآور باشند و به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا کمک کنند اما شرط آن این است که زیرساخت‌های لازم را مهیا کنیم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه هنوز از ظرفیت پالایشگاهی کشور به خوبی بهره برداری نشده است، گفت: آن طور که شایسته بوده است به توسعه صنایع پایین دستی در این حوزه مبادرت نشده و اکنون با مشکلات زیادی در زمینه پالایشگاهی کشور مواجه هستیم اما در حال حاضر در دولت سیزدهم به تولید محصولات پتروشیمی که فرآیند تولید ساده‌ای دارند، پرداخته می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اگر بخواهیم پترو پالایشگاه‌ها را در سطح کشور راه اندازی کنیم باید تدابیر لازم را برای بهره برداری از ظرفیت‌های این مجتمع‌های صنعتی بیندیشیم و باید طوری عمل کنیم که برگشت سرمایه رخ دهد.

وی بیان کرد: امید است با حمایت خالصانه مسؤولان و حمایت صحیح سرمایه گذاری در حوزه پترو پالایشگاه شکل گیرد که امکان ایجاد بستر سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در کشور رونق بگیرد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس گفت: بخش ابو الفارس در منطقه رامهرمز واقع در استان خوزستان با حدود ۹۵ حلقه چاه نفت یکی از نفتخیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل داشتن نفت سبک این منطقه برای فرآورده‌های تولید پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

متینیان بیان کرد: پروژه پترو پالایش ابوالفارس با ظرفیت اولیه پالایش ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز در استان خوزستان، شهرستان رامهرمز منطقه کم برخوردار ابو الفارس در حال احداث است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته پروژه پترو پالایشگاه ابوالفارس در سال ۱۳۹۹ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی شد که این پروژه با تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم و هفت هزار نفر پس از بهره برداری شغل ایجاد می‌کند.

متینیان تصریح کرد: پرچم سرمایه گذار بخش خصوصی نفت در خوزستان بالا است و با توجه به مشکلات سر راه پروژه پتروپالایش ابوالفارس به عنوان اولین پترو پالایشگاه بخش خصوصی در کشور، این پروژه مهم با توانمندی جوانان ایرانی مصمم به اتمام راه است.

وی گفت: منطقه ابوالفارس که دارای ذخایر خدادادی نفت و معدن است، هیچ گونه صنعتی ندارد و جوانان و افراد جویای کار مجبور به اشتغال در سایر نقاط کشور هستند که با این سرمایه گذاری جان دوباره ای به این شهرستان دمیده شده است.

متینیان عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم خواستار سرمایه گذاری شرکت‌های نفتی، تعمیر جاده‌های روستایی و بهسازی روستاها، ساخت و نوسازی مدارس، آبرسانی روستایی، ایجاد اشتغال و استفاده از نیروهای توانمند بومی، بهبود وضعیت زندگی مردم، رفع موانع تولید، بهداشت و درمان و توسعه مراکز ورزشی، کمک به کمیته امداد و بهزیستی و… هستم.

وی اظهار کرد: بدون شک خروجی این سرمایه گذاری ها توسعه مناطق، رفع محرومیت‌ها و رضایت‌مندی عمومی را در پی دارد و امیدوار هستیم با بهره برداری از پترو پالایش ابوالفارس کارهایی را در راستای رفع محرومیت‌های آن منطقه انجام دهیم.

کد خبر 6098094

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته