Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@14:56:42 GMT

رشد قیمت قطعات وارداتی همپای خودرو‌های خارجی

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۱۰۹۴

رشد قیمت قطعات وارداتی همپای خودرو‌های خارجی

رویداد۲۴ نگاهی به قیمت قطعات خودرو‌های خارجی نشان می‌دهد که با افزایش قیمت ارز از یک سو و همچنین ممنوعیت واردات قطعات از سوی دیگر، شاهد افزایش قیمت این دسته از قطعات هستیم.

این در حالیست که بازار قطعات در رکود به سر می‌برد و این افزایش قیمت‌ها به دلیل کاهش قدرت خرید، به رکود بیشتر بازار دامن زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط این پرسش مطرح می‌شود که بهترین ردهکار برای کنترل بازار چیست؟

سید مهدی کاظمی، دبیر اتحادیه لوازم یدکی اتومبیل و ماشین آلات با تاکید بر ضرورت حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت از تجار ایرانی می‌گوید: تولیدکنندگان ایرانی قادر به تولید بسیاری از قطعات هستند بنابراین با صدور مجوز واردات ماشین آلات می‌توان نسبت به تولید داخلی قطعات خودرو‌های خارجی نیز اقدام کرد همانطور که محدودیت‌های ناشی از تحریم منجر به تولید برخی از قطعات شد.

وی با بیان این که هم اکنون به دلیل داشتن چک و بدهی فروشندگان ناگزیر به فروش قطعه هستند و به دلیل رکود نسبت به افزایش قیمت اقدام نمی‌کنند، اما پس از گرانی بنزین و همچنین افزایش قیمت ارز، شاهد گرانی قطعات خودرو نیز بودیم.

وی با تاکید بر این که گرانی فعلی قطعات را باید به رکود بازار نسبت داد، می‌افزاید: اگر خرید و فروش انجام می‌شد بازار شاهد چنین وضعیتی نبود این در حالیست که هم اکنون فعالان این صنف نگران کمبود قطعه در چند ماه آینده هستند که در صورت ادامه این روند منجر به گرانی و کمبود قطعه خواهد شد که در این شرایط شاهد نارضایتی مصرف کنندگان خواهیم بود.

دبیر اتحادیه لوازم یدکی اتومبیل و ماشین آلات ادامه می‌دهد: البته این کمبود در مورد همه قطعات نیست بلکه این کمبود در خصوص قطعاتی است که تردد چندانی ندارند و واردات این قطعات نیز به کشور محدود است، اما بدون شک همزمان با افزایش قیمت خودرو، قیمت قطعات همواره با افزایش روبرو می‌شود.

کاظمی با بیان این که همزمان با افزایش قیمت ارز قیمت قطعات نیز افزایش می‌یابد، اظهار می‌کند: زمانی شاهد ثبات قیمت خواهیم بود که نوسانات ارزی وجود نداشته باشد در غیر این صورت چاره‌ای جز افزایش قیمت قطعات نیست چرا که فروشندگان نیز ناگزیر به خرید قطعات با قیمت بالا هستند.

وی با تایید افزایش قیمت خودرو‌های وارداتی همزمان با افزایش قیمت خودرو‌ها در بازار می‌گوید: قطعاتی که ورود آن‌ها به ایران به صورت محدود انجام می‌شود شاهد افزایش قیمت بوده اند، زیرا به دلیل تعداد محدود این خودروها، تولید قطعات آن‌ها در داخل کشور انجام نشده است بنابراین از آن جا که ورود این قطعات به دشواری انجام می‌شود باعث کمبود شده که کمبود نیز منجر به گرانی می‌شود.

سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی اتومبیل و ماشین آلات می‌افزاید: هم اکنون واردکنندگان به دنبال تامین نیاز هستند، اما دست آن‌ها به دلیل ممنوعیت‌های واردات بسته است که لازم است وزارت صمت برای قطعاتی در ایران تولید نمی‌شوند، چاره‌ای بیندیشد. فعالان این حوزه نیازی به تسهیلات و ارزی دولتی ندارند بلکه تنها نیازمند بازکردن راه و مرتفع کردن مسیر‌های پیچیده گمرک هستند که در صورت تحقق این موضوع و بازشدن مسیر واردات، شاهد کاهش قیمت قطعات در بازار خواهیم بود.

بر اساس این گزارش؛ تاکید بر گشایش مسیر‌های واردات قطعات با هدف بازگشت تعادل به قیمت‌ها در حالی است که فعالان این حوزه بر عدم‌نیاز به تسهیلات و همچنین تامین نیاز ارزی تاکید دارند و معتقدند که در صورت گشایش مسیر واردات، قیمت این دسته از قطعات در بازار کاهش خواهد یافت.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000r2k خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قیمت قطعات خودرو قیمت ارز لوازم یدکی خودرو همزمان با افزایش قیمت افزایش قیمت خودرو خودرو های خارجی افزایش قیمت ارز قطعات خودرو قیمت قطعات خودرو ها هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، امیرجمشیدی گفت: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش۱۵۵میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

وی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

جمشیدی بیان داشت: امارات حدودا ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالا‌های وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشور‌ها است.

وی افزود: واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

جمشیدی با اشاره به واردات کالا‌های اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی‌ها وروغن‌های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • «خالی فروشی» حواله خودرو