Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی حزب اصلاح‌طلب اسلامی کار گفت: به‌دنبال این هستیم که طی مذاکره‌ای با هیأت‌رئیسه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان درباره ارائه لیست برای نامزدهای اصلاح‌طلب در تهران به جمع‌بندی برسیم.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، اصلاح‌طلبان 15 بهمن ماه سال جاری طی یک نشست فوق‌العاده اعلام کردند که برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران لیستی ارائه نمی‌دهند و شورای سیاست‌گذاری این طیف سیاسی نیز تأکید کرده بود که فقط احزاب می‌توانند به صورت حزبی از نامزدهای تأیید صلاحیت شده خود حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احزاب اصلاح‌طلبی که نامزدهای آنان در تهران تأیید صلاحیت شده بودند اعلام کردند که قرار است با همدیگر ائتلاف کنند. همین امر سبب شد که تیم اطلاع‌رسانی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان که در اختیار مشارکتی‌های سابق در قالب حزب اتحاد ملت است، سریعاً بیانیه داده و اعلام کنند که احزاب نه حق دارند با هم ائتلاف و نه از عنوان اصلاح‌طلب استفاده کنند.

محمد نیشابوری سخنگوی حزب اصلاح‌طلب اسلامی کار در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، تأکید کرد: ما قطعاً سعی می‌کنیم مصوبه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان را رعایت کنیم اما باید به دنبال سازوکار جدیدی برای معرفی کاندیداهایمان باشیم. قطعاً وقتی چند حزب می‌خواهند کنار همدیگر قرار بگیرند و 30 نامزد برای تهران معرفی کنند باید یک عنوانی را روی خود بگذارند.

نیشابوری در پاسخ به این پرسش که آیا حزب اسلامی کار رسماً وارد ائتلاف حزب اصلاح‌طلب شده است یا خیر؟ گفت: هنوز به هیچ جمع بندی نرسیده‌ایم، ما فعلاً در حال مذاکره با همدیگر هستیم و تاکنون چندین جلسه بین احزاب اصلاح‌طلب برگزار شده است.

سخنگوی حزب اسلامی کار تأکید کرد: به دنبال این هستیم که طی مذاکره‌ای با هیأت رئیسه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در خصوص ارائه لیست برای نامزدهای اصلاح‌طلب در تهران به جمع‌بندی معقول و معلومی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: برای ما اتحاد اصلاح‌طلبان از اوجب واجبات است و به آن پایبندیم و می‌خواهیم که این اتحاد حفظ شود.

نیشابوری در پاسخ به این پرسش که احزاب اصلاح‌طلبی که با هم گفت‌وگو می‌کنند چند حزب هستند؟ گفت: بیش از 10 حزب هستند و احتمالاً با افزایش تعداد تایید صلاحیت‌ نامزدهای اصلاح‌طلب، تعداد احزابی که تمایل به معرفی و حمایت از کاندیدای خودرا دارند بیشتر خواهد شد و این موضوع رو ائتلاف هم اثر مستقیم خواهد داشت.امیدوارم شورای نگهبان برای پرشور برگزار شدن انتخابات و افزایش امکان انتخاب نامزدها با تنوع فکری را فراهم کند.

به گزارش فارس، حزب اسلامی کار از جمله احزاب اصلاح‌طلب است که حسین کمالی وزیر دولت سازندگی دبیرکلی آن را بر عهده دارد.

سهیلا جلودارزاده، محمدرضا بادامچی، محمد نیشابوری و محسن سرخو از جمله چهره‌های شناخته شده این حزب هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اصلاح طلبان انتخابات مجلس احزاب شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نامزدهای اصلاح طلب رئیسه شورای عالی احزاب اصلاح طلب حزب اسلامی کار حزب اصلاح طلب ارائه لیست سخنگوی حزب حزب هستند جمع بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۱۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از رفتار باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال در صدور بیانیه‌های اعتراضی انتقاد کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، منصور قنبرزاده درباره ابهام نسبت به قانون سازمان لیگ درباره جایگاه تیم‌های هم‌امتیاز در جدول لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.

وی در مورد جرایم سنگینی که سازمان لیگ برای باشگاه‌های بیانیه‌نویس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به جمع‌بندی رسیدند که رفتارها در فوتبال حرفه‌ای نباید به این شکل باشد. برخی باشگاه‌ها در دقیقه 20 بیانیه می‌دادند و برای بیانیه‌نویسی، مسابقه‌ای بین باشگاه‌ها ایجاد شده بود. هیئت رئیسه سازمان لیگ در جلسه‌ای که تعداد قابل توجهی از اعضا در آن شرکت کرده بودند، خواستند که این مسئله ساماندهی شود.

قانون جدید سازمان لیگ؛ پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت و شفافیت

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تصریح کرد: جرایمی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته شد که در صورت تکرار، مبلغ آن بیشتر می‌شود. تنبیهات انضباطی در حد محرومیت توسط کمیته انضباطی اعمال می‌شود. انتظار می‌رود همه باشگاه‌ها برای آرامش فضا، اعتراض‌های خود را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده با بیان اینکه دست باشگاه‌ها از طریق قانون باز است، گفت: اعتراض باشگاه‌هایی که فکر می‌کنند حقی از آنها ضایع شده است، در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. در این شرایط نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند