Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

به گزارش نبض بازار به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی دکتر غلامرضا سلیمانی که در نشست شورای هماهنگی شرکت های بیمه استان سیستان و بلوچستان سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: ظرفیت های بالقوه برای حضور تمامی شرکت‌های بیمه در این استان وجود دارد که باید توسط نیروهای خلاق و خوش‌فکر صنعت بیمه، فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل بیمه مرکزی نسبت به حضور رییس شورای هماهنگی استان ها در شوراهای سطح استان تاکید کرد و افزود: ضریب نفوذ بیمه در استان سیستان و بلوچستان وضعیت چندان رضایت‌بخشی ندارد و باید با طراحی محصولات بیمه ای متناسب با قومیت ها و فضای مذهبی، مردم را از قابلیت ها و مزایای صنعت بیمه مطلع کنیم.


وی بازدید از مناطق سیل زده را از اهداف مهم سفر خود به استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد و افزود: همدلی و همراهی شرکت‌های بیمه و سرعت در فرایند پرداخت خسارات وارده به بیمه گذاران سیل اخیر می‌تواند یکی از ابزارهای فرهنگ سازانه و توسعه محور به شمار رود.
رئیس شورای عالی بیمه با تشریح فضای کسب و کار اقتصادی و وضعیت کلی صنعت بیمه در بازارهای پولی و مالی، بر ضرورت شفافیت در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: گزارش گیری عملکردهای صنعت بیمه باید در سطح استانها فعال شود؛ زیرا راه اندازی داشبوردهای مدیریتی در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها تأثیر مهمی دارد.


دکتر سلیمانی از ضریب ۸۹ درصدی خسارات بیمه ای در کشور خبر داد و افزود: در صورت فعال سازی ظرفیت های صنعت بیمه و طراحی و ارائه محصولات جدید متناسب با نیازهای بیمه گذاران به توانگری شرکت های بیمه آسیبی وارد نخواهد شد.


رئیس کل بیمه مرکزی در پایان از شرکتهای بیمه خواست تا با تعامل هر چه بیشتر مشکلات موجود را برطرف کنند.
وی در همین راستا خاطر نشان کرد: ایجاد کنسرسیوم های بیمه‌ای به معنای کاهش فضای رقابتی نیست بلکه ضمن سودآوری برای شرکت های بیمه، از نرخ شکنی های غیرفنی نیز پیشگیری می کند.


گفتنی است در این نشست دکتر سید محمد کریمی _دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران_ و اعضای شورای هماهنگی بیمه استان سیستان و بلوچستان به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: نبض بازار بیمه بیمه مرکزی صراط استان سیستان و بلوچستان شورای هماهنگی شرکت های بیمه بیمه مرکزی صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)