Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - ضریب نفوذ صنعت بیمه از شاخص های مهم توسعه یافتگی اقتصاد هر کشوری محسوب می شود.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، غلامرضا سلیمانی در بازدید از شرکت بیمه نوین با ابراز خرسندی از فعالیت های درخشان بخش خصوصی و همچنین اعلام این مطلب، افزود: پرهیز از ارائه نرخ های غیر فنی و روند صعودی ذخیره گیری در شرکت های بیمه می تواند میزان شکنندگی صنعت بیمه را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل بیمه مرکزی، شاخص های جوانی، انگیزه و تحصیلات مرتبط را در کنار تجارب متخصصان بیمه ای، ظرفیت ارزشمندی برای شرکت بیمه نوین توصیف کرد و گفت: برنامه ریزی منسجم و ساز و کار هوشمندانه در بخش های گوناگون نظیر نظارت، فرایند صدور و پرداخت و همچنین تدوین استراتژی مدیریت یکپارچه می تواند زمینه های رشد شرکت بیمه را فراهم کند.

وی انتخاب موارد کنترل شده ریسک را از جمله راهکارهای توانمندسازی شرکت‌های بیمه دانست و اظهار داشت: انتخاب پرتفوی مناسب از سوی شرکت‌ های بیمه می‌تواند ضریب سودآوری این شرکت ها را بالا ببرد چرا که پوشش ریسک های کنترل شده خسارات کمتری را به دنبال دارد.

وی از صنعت بیمه به عنوان یکی از پیچیده‌ترین صنایع نام برد و تاکید کرد به رغم این پیچیدگی های فنی، محصولات بیمه ای باید در قالب ساده ترین و آسان ترین شکل ممکن به مردم ارائه شود.

رئیس شورای عالی بیمه در همین راستا افزود: مرحله پرداخت خسارت مهمترین و حساسترین بخش فرایند بیمه محسوب می شود و شرکت های بیمه باید با سرعت و دقت در این مرحله، زمینه رغبت شهروندان را برای خرید بیمه نامه فراهم کنند.

غلامرضا سلیمانی افزود: زمانی می توانیم به افزایش ضریب نفوذ بیمه به خصوص در رشته بیمه های زندگی امیدوار باشیم که شفافیت را سرلوحه عملیات بیمه گری قرار دهیم.

وی تصریح کرد: بیمه گذار حق دارد تا از آخرین وضعیت بیمه نامه خود مطلع باشد و حتی از شیوه های سرمایه گذاری شرکت بیمه خبر داشته باشد.


غلامرضا سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به اهمیت ارتباط تنگاتنگ دو مقوله اطلاع رسانی و بیمه گری اشاره کرد و گفت: محصولات بیمه‌ای باید به نیازهای اولیه شهروندان تبدیل شود و در سبد کالاهای ضروری شان قرار بگیرد.

وی با تاکید بر ضرورت نوآوری در اطلاع رسانی بیمه‌ای، از روابط عمومی های صنعت بیمه خواست تا صدای این صنعت را به گوش مردم برسانند.

غلامرضا سلیمانی در همین راستا خاطرنشان کرد: اهرم تبلیغات صنعت بیمه تسهیل فرآیند پرداخت خسارات است و تمامی فعالان صنعت بیمه باید به این نکته مهم توجه داشته باشند.

وی در پایان از راه اندازی شبکه فروش مویرگی محصولات بیمه‌ای و همچنین توجه به منطق حاکم بر عملیات بیمه‌ای به عنوان راهکارهای توسعه شرکت‌های بیمه یاد کرد.

گفتنی است در پایان این نشست از "سامانه فروش الکترو بیمه نوین" در حضور رئیس کل و اعضای هیئت عامل بیمه مرکزی و همچنین مدیران و کارکنان شرکت بیمه نوین رونمایی شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی پول نیوز غلامرضا سلیمانی صنعت بیمه پرتفوی غلامرضا سلیمانی محصولات بیمه ای شرکت بیمه نوین شرکت های بیمه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری افزود: اکنون صنعت غذایی کشور پر نشاط است و گردش مالی آن بعد از صنعت پتروشیمی در مقام دوم قرار دارد.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، که در افتتاحیه رویداد فبین‌فود (هم‌رسانی نیاز‌ها و ایده‌های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع) در مشهد سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های کشور بعد از انقلاب اسلامی رشد بسیاری کرده اند و افراد بسیاری نیز از آن فارغ‌التحصیل شده اند که این افراد باید در صنایع کشور مشغول به کار شوند..

وی گفت: از سوی دیگر صنعت نیز کار‌های زیاد بر زمین مانده دارد که به سختی اداره می‌شوند و به همین دلیل نوآوری در آن کم دیده می‌شود و این معاونت مسئول اشاعه و ترویج فناوری است.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی با بیان اینکه صنایع به سختی به موضوع تحقیق و توسعه توجه دارند، گفت: این رویداد هم رسانی لازم را ایجاد می‌کند تا در کنار نیاز‌های صنایع، نقدینگی موجود در کشور و البته حضور نخبگان، حرکتی در کشور ایجاد شود تا ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های ساخت سریع (فب‌لب) برای نوآوری در صنعت غذا فراهم شود.

حق جوی جوانمرد اظهار کرد: چشم انداز ما این است که این رویداد در سال‌های آینده بین المللی شود، زیرا غذا یکی از نمایشگر‌های قدرت و فرهیختگی کشور‌ها به شمار می‌رود. این در حالی است که کشور ما با وجود غذا‌های فاخر متشکل از هزاران ترکیب شگفت انگیز، نتوانسته غذا‌های خود را در کنار میراث و فرهنگ مان به جهان معرفی و صادر کند.

شادی بلوریان، دبیر رویداد ملی فبین‌فود نیز با بیان این که این رویداد در سه کلیدواژه نوآوری، غذا و fablab (آزمایشگاه ساخت سریع) دنبال می‌شود، اظهار داشت: زمانی می‌توان از امنیت غذایی سخن گفت، که تمام مردم کشور به غذا در هر زمانی دسترسی داشته باشند و این رویداد سعی در هم‌افزایی بیشتر در این زمینه دارد، زیرا کشور‌های قدرتمند با تهدید غذا سعی در استعمار سایر کشور‌ها دارند.

وی ادامه داد: مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می‌توانند رسیدن به امنیت غذایی را با ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری تقویت و تسهیل کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم به نوآوری دست پیدا کنیم، فب لب‌ها نقش کلیدی در رسیدن آسان و ارزان به محصولات دارند.

وی ادامه داد: آزمایشگاه ساخت سریع بر مبنای سه محور ساخت و تولید نمونه‌های اولیه، خدمات تخصصی و کنترل کیفی، شرایط ارزیابی و ارائه محصول به بازار را فراهم می‌کند.

بلوریان گفت: پژوهش برای پژوهش مورد نیاز ما نیست، بلکه به دنبال تولید محصولی هستیم تا طرح‌های ارزشمند ارائه شده بتواند مشکلات مسیر حرکتی صنایع را تسهیل کند؛ بر همین اساس فب‌لب‌ها درصورتی موفق هستند که بتوانند نیازی از جامعه را برطرف سازند.

وی افزود: در این مسیر فناورانه، وقتی نیازی از سوی صنعت شناسایی و دریافت شد به محققان و نوآوران ارجاع می‌شود و جهاد دانشگاهی نیز می‌تواند زیرساخت‌های لازم برای این هم افزایی را فراهم کند.

بلوریان در خصوص رویداد فبین فود هم گفت: بعد از رونمایی از پوستر رویداد ملی فبین‌فود توسط معاونت علمی ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی پیش‌رویداد‌هایی با هدف معرفی فب‌لب یا آزمایشگاه ساخت سریع برگزار شد.

به گفته وی، اولین پیش‌رویداد آن با حضور صنایع مختلف، دومین پیش‌رویداد با حضور صنایع، نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و سومین پیش‌رویداد نیز با حضور نمایندگان صنایع، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برگزار شد.

بلوریان افزود: بعد از برگزاری پیش‌رویداد‌ها ۱۰۰ نیاز از صنایع دریافت شد و بعد از غربالگری‌ها ۶۰ نیاز انتخاب شده و به اطلاع فناوران و نوآوران رسید، در این مراسم طرح‌های برگزیده معرفی می‌شوند. در پایان رویداد ملی فبین فود، ۹ تفاهم نامه بین صنایع و افراد نخبه به امضا رسید.

نخستین رویداد ملی فبین‌فود به منظور هم‌افزایی و مشارکت نقش‌آفرینان زیست بوم دانش و نوآوری در صنعت غذای کشور با عنوان هم‌رسانی نیاز‌ها و ایده‌های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع (فب‌لب)  شنبه ۱۳ اردیبهشت به همت پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در مشهد برگزار شد.

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • زمانی که پرچم کشورم را میان تماشاگران می‌بینم، بسیار افتخار می‌کنم
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور