Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران به نقل از تسنیم، سیدمصطفی میرسلیم عضو هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و یوم‌الله ۲۲ بهمن اظهار داشت: امام (ره) اسلام را به لحاظ سیاسی و اجتماعی خوب درک کرد و با همراهی جانانه مردم که شیفته‌اش بودند، انقلاب را پیش برد.
وی با بیان اینکه امام (ره) یک انقلاب دینی را به پیروزی رساند، افزود: جامعه مؤمنان در حالی در مدینه شکل گرفت که تحت فشار و شکنجه بودند و خود پیامبر اکرم (ص) هم چقدر آزار‌های زیادی را متحمل شدند و ایشان تکلیف ادامه این حکومت را در ماجرای غدیر معین کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکومتی که بر مبنای دین و احکام حق است.

عضو هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امام (ره) برای سلطنت نیامد، گفت: امام (ره) برای اجرای احکام دین آمد. ولایت فقیه امام (ره) برگرفته از حکومت امیرالمؤمنین (ع) و سیره نبوی است. بعضی‌ها اسلام و انقلاب را ظاهراً قبول کردند، اما در باطن برای شکست اسلام و انقلاب، طراحی و برنامه‌ریزی کردند.

میرسلیم با اشاره به شکل‌گیری دولت موقت در اوایل انقلاب، تصریح کرد: امام (ره) از میان ملی مذهبی‌ها دولت موقت را تشکیل دادند، اما عده‌ای نمی‌توانستند کنده شدن ریشه طاغوت توسط امام (ره) را تحمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: منافقان کار‌های خود را به قدری پیش بردند که تا اکنون هم ادامه داشته است؛ می‌خواهند تحت لوای آزادی‌های مردمی زیرآب دین و ایمان را بزنند.

عضو هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه در جامعه ما مناسباتی رواج دارد که نسبتی با اسلام ندارد، گفت: کسی شایستگی حکومت را دارد که آشناتر به اسلام باشد و احکام اسلامی را بهتر بفهمد، کسانی که با شورای نگهبان مخالفت می‌کنند عملا با ولایت فقیه هم مخالفت می‌کنند.

میرسلیم اضافه کرد: ما می‌خواهیم جامعه‌مان بر مبنای احکام اسلامی اداره شود. آن‌ها می‌خواهند اعتقادات مردم نسبت به ولایت کاهش یابد، نمونه تصاویر آن‌ها نسبت به برجام محسوس است و فرصت‌هایی که کشور برای پیشرفت در پیش داشت را سوزاندند.

وی ادامه داد: نظام اسلامی از انسان‌هایی تشکیل شده که به وسیله خداوند کرامت داده شدند. امام (ره) آمد که ما را احیا کنند. احیا یعنی زندگی طیبه‌ای که دارای ارزش است و حقیقت دارد.

عضو هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اقتدار مبتنی بر ولایت مردم است و پایه حکومت ما امنیت و عدالت است، تصریح کرد: برای پیروزی انقلاب خون‌های پاکی بر زمین ریخته شده است و بعد از انقلاب در جنگ تحمیلی جوانمردی به منصه ظهور رسید.

میرسلیم به فشار‌ها بر اعضای این مجمع برای تصویب FATF و لوایح پالرمو اشاره و تصریح کرد: به ما در مجمع تشخیص مصلحت نظام فشار می‌آورند که این قرارداد‌ها را به این دلیل که میثاق بین‌المللی است، قبول کنیم.

وی ادامه داد: "سی‌اف‌تی"، یعنی مقابله با پشتیبانی از تروریسم، اما این در حالی بود که در پشت ماجرای آن‌ها خبری دیگر بود؛ این مسئله ادامه پیدا کرد. تا زمانی که رئیس‌جمهور آمریکا رسما اعلام کرد که من شخصاً دستور دادم که سرلشکر سلیمانی که مهمان رسمی دولت عراق بود را شهید کنند.

عضو هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: شهادت حاج قاسم سلیمانی نشان داد که آمریکا هر وقت هر کسی را که بخواهد تروریست می‌نامد؛ آن‌ها اصلاً قابل اعتماد نیستند و هیچ احدی را قبول ندارند. خون به ناحق ریخته شده حاج قاسم سلیمانی نشان داد که هیچ اعتمادی نمی‌توان به آمریکایی‌ها داشت و از آن‌ها بدعهد‌تر در تاریخ سراغ گرفت بنابراین این چه معنایی دارد که ما اطلاعات ما را بدهیم در اختیار آن‌ها و آن‌ها راحت‌تر جلوی مبادلات‌مان را بگیرند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران سیدمصطفی میرسلیم مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب CFT تصویب FATF عضو هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۵۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی