Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@20:35:40 GMT

۳۵ میلیارد تومان طرح در ملایر بهره‌برداری شد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۵۷۹۷

۳۵ میلیارد تومان طرح در ملایر بهره‌برداری شد

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر روز دوشنبه در آیین بهره‌برداری از طرح های بخش جوکار گفت: ملایر در افتتاح طرح‌های عمرانی دهه فجر پیشتاز است و ۴۱ درصد از اعتبارات طرح‌های دهه فجر استان را به خود اختصاص داده است.

قدرت الله ولدی با بیان اینکه حدود ۲ هزار میلیارد تومان طرح هم اکنون در ملایر در دست اجرا است افزود: تا پایان امسال این طرح‌ها افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اهدافی که در سند راهبردی توسعه شهرستان تدوین شده است باید تا سال ۱۴۰۰ به این اهداف دست پیدا کنیم.

فرماندار ویژه ملایر افزود: همزمان با ایام دهه فجر امسال ۷۸ طرح با اعتبار ۳۹۰ میلیارد تومان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

ولدی بیان کرد: در آخرین روز از ایام دهه فجر ۲ جایگاه سوخت در شهر ازندریان و روستای حسین آباد شاملو با اعتبار پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

وی افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستای علی آباد دمق با اعتبار ۲ میلیارد تومان و افتتاح همزمان ۴۰۵ واحد مسکن روستایی بنیاد مسکن با اعتبار ۲۶ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان را از دیگر طرح‌های قابل افتتاح در این روز برشمرد.

معاون استاندار همدان ادامه داد: در این روز همچنین عملیات اجرایی طرح‌های دهیاری علی آباد دمق و ده شاکر با اعتباری بیش از یک میلیارد تومان آغاز شد.

ولدی درباره افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستای علی آباد دمق نیز بیان کرد: این مرکز با اعتبار ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در ۲ طبقه احداث شد که هزار و ۵۵۸ خانوار را پوشش می‌دهد و در تلاش برای ارتقای سطح خدمات این مرکز هستیم.

وی یادآور شد: تامین آب شرب و سالم این روستا نیز از دغدغه‌های ما بود که احداث مجتمع آبرسانی روستا در دست اجرا است و باید سرعت بیشتری بگیرد.

ولدی همچنین خواستار حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شد و اظهار داشت: این حضور و مشارکت گسترده مردم مشت محکمی بر دهان دشمنان و راه پیروزی بر مستکبران است.

افتتاح دومین مجتمع آبرسانی ملایر به زودی

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: ۵۰ طرح بهداشتی و درمانی در این شهرستان با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان اجرا شد که سهم ملایر از کل استان بیش از ۳۳ درصد است.

حجت الاسلام احد آزادیخواه ارتقای سطح خدمات در مرکز جامع خدمات سلامت روستای علی آباد دمق را ضروری دانست و گفت: حضور پزشک، انجام آزمایش و سایر خدمات بهداشتی باید در این مرکز ارائه شود.

وی ادامه داد: به زودی دومین مجتمع آبرسانی ملایر در روستای علی آباد دمق افتتاح خواهد شد که هم اکنون این طرح در حال اجرا است و باید شتاب بیشتری بگیرد.

ملایر ۲۴ درصد جایگاه‌های سوخت استان را دارد

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان نیز گفت: روزانه ۶ میلیون لیتر فرآورده در سطح استان مصرف می‌شود.

امین روستایی بیان کرد: ملایر بیش از ۲۴ درصد تعداد جایگاه‌های سوخت استان را دارد که مصرف سوخت آن کمتر از ۱۵ درصد است و این نشان از شرایط خوب مصرف در این شهرستان دارد.

وی ادامه داد: جایگاه سوخت ازندریان و طلوع روستای حسین آباد شاملو بیست و دومین جایگاه در استان است که مورد افتتاح قرار گرفت.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان بیان کرد: در مجموع برای احداث این ۲ جایگاه پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده و نگاه ما نگاه توسعه‌ای و بهینه‌سازی است.

شستا برای اجرای ۲ طرح در جوکار سرمایه گذاری می‌کند

بخشدار جوکار نیز گفت: تاکنون ۲ جایگاه سوخت در شهر ازندریان احداث شده و در مجموع تعداد جایگاه‌های سوخت در این بخش به پنج جایگاه افزایش یافت.

فرهاد جهانیان با بیان اینکه یک جایگاه سی.ان.جی نیز در دست پیگیری است افزود: طرح‌های خوبی در ایام دهه فجر در این بخش افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

جهانیان اظهار داشت: شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) برای ۲ طرح بزرگ سیلیس و گاوداری ۶ هزار راسی در بخش جوکار سرمایه‌گذاری می‌کند.

شاخص مرگ و میر کودکان و مادران باردار در ملایر صفر است

رییس مرکز بهداشت ملایر نیز گفت: حدود ۷۰ طرح بهداشتی و درمانی در سه سال گذشته در این شهرستان اجرا شد در سطح استان از نظر تعداد طرح‌ها و امکانات پیشتاز هستیم.

نیکو امجدی احداث مراکز خدمات جامع سلامت را برای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی اثرگذار دانست و افزود: در حال حاضر شاخص مرگ و میر کودکان و مادران باردار در این شهرستان صفر است.

وی با بیان اینکه پوشش مراقبت‌ها از مردم به بالای ۹۰ درصد رسیده است گفت: سیستم بهداشت و درمان موظف است خدمات بهداشتی را به صورت رایگان به مردم ارایه دهند.

امجدی شمار جمعیت زیرپوشش مراکز جامع سلامت این شهرستان را چهار هزار و ۸۶۵ نفر عنوان کرد و افزود: در دهه فجر امسال مرکز جامع سلامت روستای کهکدان نیز با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افتتاح شد که هزار و ۴۶ خانوار را در چهار روستا پوشش می‌دهد.

از محل اجرای طرح تحول نظام سلامت ۲۷ خانه بهداشت و ۱۸ مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان ملایر اجرا شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا بهداشت و درمان پخش فرآورده های نفتی تامین اجتماعی شاخص مجلس شورای اسلامی انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز بهداشتی و درمانی جایگاه های سوخت میلیارد تومان مجتمع آبرسانی خدمات بهداشتی میلیون تومان سرمایه گذاری ایام دهه فجر بهره برداری جایگاه سوخت اعتبار ۲ جامع سلامت ۲ جایگاه نیز گفت اجرا شد آغاز شد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین افتتاح شد
  • بهره برداری از فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز