Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان سخنگوی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در استان اصفهان گفت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان نه فهرست و لیستی ارائه می کند و نه حتی تک کاندیدا معرفی خواهد کرد.

علی ناظم زاده، شامگاه دوشنبه _۲۱ بهمن_ در نشست خبری، اظهار کرد: افرادی به دعوت شورای هماهنگی برای انتخابات مجلس ثبت نام کردند که در بخش اول در اصفهان عملکرد قابل قبولی داشتیم، اما زمانی که کار به بررسی صلاحیت ها در هیئت های نظارت رسید اصلا انتظار چنین چیزی را نداشتیم که تقریبا هیچ کدام تایید صلاحیت نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افرادی که ثبت نام کرده بودند جز افراد شاخص اصلاح طلب بودند، افزود: تنها ناهید تاج الدین باقی مانده است که نمی شد با یک نفر لیست ارائه بدهیم، به هرحال افراد در یک لیست متعلق به طیفی از ساکنان شهرستان هستند و همین امر سبب رای آوری می شود. در شورای هماهنگی اصلاحات استان تصمیم بر اساس شرایط موجود گرفته شد تا در این دوره از انتخابات لیست ندهیم. 

به گزارش ایسنا، سخنگوی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در استان اصفهان، افزود: در سال ١٣٩٤ اصلاح طلبان با قدرت شرکت کردند اما امسال با توجه به شرایط چنین تصمیمی گرفتیم، البته بنای تحریم نداشته و نداریم و تنها به دلیل اینکه رد صلاحیت ها زیاد بود نتوانستیم به شکل فعال شرکت کنیم.

وی افزود: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان نه فهرست و لیستی ارائه می کند و نه حتی تک کاندیدا معرفی خواهد کرد، البته افراد می توانند با نام و نشان حزبی خود از ناهید تاج الدین حمایت کنند و شهرستان ها نیز خودشان تصمیم خواهند گرفت که به چه شکل فعالیت کنند.

ناظم زاده در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد اینکه آیا اصلاح طلبان تحریم خاموش را در پی گرفته اند، گفت: به هیچ عنوان نه تحریم خاموش و نه روشن، نداریم و اصلاح طلبان هیچ گاه چنین صحبتی نداشتند تنها می توانم بگویم که اصلاح طلبان تحدید شده اند، البته مردم اصفهان مردمی آگاه و دارای دانش سیاسی هستند و نه انتخاباتی را تحریم می کنند و نه به سادگی رای می دهند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد میزان مشارکت مردم در این دوره از انتخابات افزود: سهمی از اعتماد عمومی مردم به دلیل اتفاقاتی که طی ماههای اخیر رخ داد خدشه دار شده است، اما سطح مشارکت را در روز انتخابات خواهیم دید.

ناظم زاده ادامه داد: شهادت سردار سلیمانی یک وحدتی را ایجاد کرد اما یک اشتباه مجددا اعتماد عمومی را خدشه دار کرد. بروز هر اتفاقی سبب می شود سیاسیون درون نظام چه اصلاح طلب چه اصول گرا متضرر شوند.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص حزب کارگزاران گفت: دور از ذهن است که این حزب لیست مستقلی را داشته باشند، اما از تاج الدین حمایت خواهند کرد.

سخنگوی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در استان اصفهان اضافه کرد: تاج الدین برای تمام اصلاح طلبان شهرستان اصفهان عملکرد قابل دفاعی داشته است. تاج الدین بر آرمان های اصلاح طلبی خود همواره ایستاده و به مردم پاسخگو بوده است وی هیچ گاه مردم شرق اصفهان را رها نکرد و بسیار امیدواریم وی یکی از ۵ نماینده اصفهان در مجلس یازدهم باشد.

وی با بیان اینکه تمام افراد مناسب برای ورود به مجلس اصلاح طلب نیستند، افزود: یک جبهه سیاسی حق دارد که بخواهد افرادی را تعیین کند که بتواند از آنها دفاع کند و عملکردشان را به چالش بکشند ما نیز در شهرستان اصفهان از هیچ کاندیدایی غیر از اصلاح طلبان حمایت نمی کنیم.

وی، افزود: امروز معتقدیم در مجلس دهم انتظارات مردم براورده نشد، اما حداقل مجلس تندرویی نیز نداشتیم و علاوه بر متعادل بودن، این مجلس دستاوردهایی نیز داشت.

ناظم زاده با بیان اینکه افراد تندروی اصول گرا در بین اصول گرایان نیز منزوی هستند، افزود: برایند افرادی که از طریق فهرست امید وارد مجلس شدند افرادی میانه رو بودند و عملکردشان قابل دفاع بود.

وی با اشاره به مردم، کاندیداهای تعیین شده و مجریان انتخابات که سه ضلع مثلث برای انتخابات هستند، افزود: یک جبهه سیاسی تحدید شده که رای دهندگان خودش را هم داشته است و در واقع در حال حاضر دو ضلع مثلث انتخابات تحدید شده که تاثیرش را بر روی انتخابات خواهد گذاشت و برخی از مردم احساس خواهند کرد که یک طیفی در انتخابات حضور ندارند اما این شرایط عوض خواهد شد و ما همیشه روی این نقطه نخواهیم بود و امیدواریم در بزنگاههای بعدی حداقل های لازم را برای انتخابات به دست آوریم.

وی با بیان اینکه اصول گرایان اصفهان ۳ یا،۴ لیست دارند که برایشان آروزی موفقیت می کنیم، افزود: رقیب ما کلیدواژه هایی مثل ناکارامدی را نسبت به مجلس دهم زیاد به کار برد که امیدواریم رقیب مان کارآمد باشد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی برای انتخابات اصلاحات استان اصلاح طلبان ناظم زاده تحدید شده اصلاح طلب تاج الدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۶۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!

حجاریان ضمن تلاش برای توجیه مسیر راهبردی اصلاح طلبان می کوشد که علاوه بر امید ضرورت مطالبه گری و نقد حاکمیت را به عنوان ماموریت این جریان معنادهی کن

سرویس سیاست مشرق- بررسی‌ها نشان می‌دهد که اصلاح طلبان ساختاری و لایه رادیکال جریان اصلاحات به منظور پیشبرد اهداف خود در حال دسته و پنچه نرم کردن با برخی اقتضائات درون – بیرون جریانی می باشد.

این جریان از سویی با ناامیدی، بی انگیزگی و عدم باور به راهبردهای رئوس جریان خود بوده و از جانب دیگر برخی راهبردهای رادیکالی را نیز در دستورکار خود دارد که نه تنها در چارچوب نظام نبوده بلکه معنای معارضه را نیز به نمایش می گذارد.

در این میان برخی از نیروهای فکری اصلاح طلبان که شیفت به امر اجتماعی به منظور ارتباط گیری با لایه ها و تشکیل کانون های اعتراضی و مطالبه گری را توصیه کرده اند تاکید دارند که برای انسجام بخشی در میان اصلاحات باید «امید» به منظور توزان قوا و تولید قدرت همسنگ در برابر حاکمیت را بارور ساخته و از سوی دیگر باید «نقد» در ساحات مختلف را به منظور تعریف خود به عنوان آلترناتیو وضع موجود را پیگیری نمود.

در همین رابطه سعید حجاریان که چندی پیش طی توئیتی استارت کنش سیاسی- انتخاباتی اصلاح طلبان را زده بود طی توئیتی نوشته بود: دولت سیزدهم و تفکر حاکم بر آن چماقی بود به بار شیشه مملکت؛ مسئله نرخ بنزین، «نور» حجاب و دیگر طرح ها و اقدام های در پیش هم ضربات مهلک تری هستند. تداوم این تفکر در دولت چهاردهم آخرین چماق است بر بار شیشه و دیگر چیزی باقی نخواهد ماند.

حجاریان در توئیت خود تلاش برای شکل دهی به یک جبهه بر اساس «سطح زندگی» و «سبک زندگی» را کلید زده بود. به طوری که می توان گفت ادعای افزایش نرخ بنزین عملا علی رغم تکذیب های مکرر آن توسط مسئولین به معنای تلاش برای تولید هراس در دهک های مختلف جامعه و به منظور تحریک جامعه اعتراضی بوده و برجسته سازی مساله طرح نور نیز در چارچوب کانونی سازی مساله آزادی های سیاسی- فرهنگی و تلاش برای بازنمایی ایجاد محدودیت ها معنا می یابد، تشکیل کانون‌های نقد از درون و کانون‌های شورش از بیرون راهبردی برابر از سوی رادیکال‌ها در روزهای اخیر است!

در این میان اما حجاریان بار دیگر در صفحه توئیتر خود به یک نقد مطرح‌شده از جمله‌اش اشاره کرد و نوشت: «منتقدی مجرّب نقدی بر این پست نگاشته‌ و بیان کرده‌اند: «چیزی باقی نخواهد ماند» گزاره‌ای آخرالزمانی است؛ یعنی چیزی متصور نیست که برای حفظ‌/اصلاح‌اش تلاش کنیم».

وی تصریح کرده بود که به حفظ «امید» و نگه داشتن شعله شمع باور دارم ولی توأمان «نقد» را شرط لازم هر گشایش و سخن ایجابی می‌دانم.

توئیت دوباره حجاریان اما نشان می دهد که پاسخ به توئیت وی از جانب اصلاح طلبان بیانگر فقدان روحیه امید در جریان اصلاحات بوده وی ضمن تلاش برای توجیه مسیر راهبردی اصلاح طلبان می کوشد که علاوه بر امید ضرورت مطالبه گری و نقد حاکمیت را به عنوان ماموریت این جریان معنادهی کند.

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!