Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@00:45:51 GMT

قارچ پوستی در کودکان چطور درمان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۷۰۰۹

قارچ پوستی در کودکان چطور درمان می‌شود؟

آیا بخشی از پوست کودک شما پوسته پوسته شده است؟ آیا متوجه وجود التهاب در پوست او یا زخم‌هایی هستید که چرک از آن بیرون می‌زند؟ آیا او پوست خود را به شدت خراشیده؟ فکر می‌کنید کودک دچار قارچ پوستی شده است؟ اگر می‌خواهید علت قارچ پوستی در کودکان و راه‌های درمان آن را بدانید بهتر است این مطلب را تا انتها بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفونت قارچ پوستی در کودکان چیست؟
قارچ‌ها انگل‌هایی هستند که روی سایر موجودان زنده رشد می‌کنند. برخی قارچ‌ها تمایل دارند روی پوست انسان زندگی کنند و باعث عفونت‌های قارچی پوستی شوند. یکی از عفونت‌های قارچی شایع تینئاست.   در اینجا برخی از عفونت‌های قارچی شایع در نوزادان را می‌خوانید:
کرم حلقوی: نوعی عفونت قارچی پوستی است که روی پوست سر کودک تاثیر می‌گذارد.
کرم حلقوی بدن: نوعی عفونت قارچی پوستی است که روی بدن کودک رشد می‌کند.
عفونت قارچی ناخن
پای ورزشکار: یک عفونت قارچی در نوزادان است که نادر است.
علل قارچ پوستی در کودکان
عفونت‌های قارچی پوستی هنگامی رخ می‌دهد که قارچ‌ها به لایه خارجی پوست روی بدن یا پوست سر حمله کنند. پوست مرطوب، تعریق، گرما از رشد قارچ‌ها پشتیبانی می‌کنند؛ بنابراین بسیار مهم است که کودک خود را تمیز نگهدارید و از بهداشت او اطمینان حاصل کنید تا از خطر عفونت جلوگیری شود. نوزادان عفونت‌های قارچی پوستی می‌گیرند یا وقتی در تماس با افراد درگیر قرار می‌گیرند، به آن‌ها سرایت داده می‌شود. کودک شما همچنین می‌تواند عفونت قارچی را از لباس، شانه، اسباب بازی و سایر اشیا خانگی به دست آورد.
علائم قارچ پوستی در کودکان
علائم عفونت قارچ پوستی در کودکان چیست؟ کودک شما ممکن است در هنگام ابتلا به عفونت قارچی یک یا چند علامت زیر را داشته باشد:
لکه‌های پوستی پوسته پوسته، مدور و قرمز
خارش پوست
پوست مبتلا آلوده شده و از چرک خارج می‌شود.
یک یا چند لکه روی پوست سر و ریزش مو
مو‌های کوتاه و شکننده
لکه‌های سیاه روی پوست سر آسیب دیده
پوست باتلاقی و نازک
ناخن‌های ضخیم و تغییر رنگ داده
زخم
درمان قارچ پوستی در کودکان
از آنجا که عفونت قارچی روی لایه بیرونی پوست ایجاد می‌شود، می‌توان با یک پماد یا کرم ضد قارچ آن را به راحتی درمان کرد. در اینجا چند روش درمانی موثر براساس منطقه خاص پوست که ا. عفونت قارچی دارد، ارائه می‌شود:
درمان عفونت قارچی روی بدن کودک: برای عفونت قارچی روی بدن یا صورت کودک، پزشک کرم ضدقارچ توصیه می‌کند. برای کودک لباس گشاد و نخی بپوشانید. از خراشیدن نواحی آلوده توسط کودک جلوگیری کنید. خاراندن ممکن است عفونت را به قسمت‌های دیگر گسترش دهد.

مالیدن کرم بر روی عفونت پوست کودک

درمان عفونت قارچی در پوست سر کودک: اگر عفونت قارچی روی پوست سر تاثیر بگذارد، پزشک ممکن است دارو‌های ضدقارچ خوراکی را توصیه کند. سر او را با کلاه نپوشانید، منطقه آسیب دیده را در معرض هوا قرار دهید تا به زودی خشک شود. از خراش دادن سر جلوگیری کنید.
درمان عفونت قارچی در نزدیکی مناطق پوشک: برای درمان نواحی پوشک، پزشک ممکن است نشاسته ذرت را برای خشک نگهداشتن پوست توصیه کند. پوشک مرطوب کودک خود را به طور مکرر تغییر دهید. مدفوع را از روی پوست او با صابون و آب گرم تمیز کنید. از شستشوی بیش از حد ناحیه آسیب دیده خودداری کنید، زیرا این کار باعث تحریک سوزش می‌شود.
رعایت برخی نکات می‌تواند از بروز عفونت قارچی پوست پیشگیری کند:
عفونت‌های قارچی مسری هستند و از فردی به فرد دیگر شیوع پیدا می‌کنند بنابراین کودک خود را از افراد یا حیوانات خانگی اهلی دور نگهدارید.
وسایل شخصی خود مانند کلاه، شانه، لباس و سایر وسایل کودک را با کسی به اشتراک نگذارید.
حتما اقدامات بهداشتی را رعایت کرده و همیشه تمیز نگهش دارید.       منبع:نی نی سایت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قارچ پوستی درمان قارچ پوستی عفونت های قارچی پوستی درمان عفونت قارچی عفونت قارچی پوست عفونت قارچی کودک خود روی پوست سر آسیب دیده کودک شما روی بدن قارچ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • خواص جکوزی برای پوست