Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ذوعلم گفت: دو خلاء در برنامه‌های ما مطرح می‌شود یکی اینکه برنامه درسی خلاقیت محور نیست و محفوظاتی است و دیگر اینکه ارتباطی با زندگی واقعی پیدا نمی‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش درباره رویکرد این سازمان درباره برنامه درسی مدارس و عدم خلاقیت آن و همینطور عدم توجه به فعالیت های پژوهشی به برنا گفت: در سند برنامه درسی ملی به تفکر محوری و تعقل محوری تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته دو خلاء در برنامه‌های ما مطرح می‌شود یکی اینکه برنامه درسی خلاقیت محور نیست و محفوضاتی است و دیگر اینکه ارتباطی با زندگی واقعی پیدا نمی‌کند.

او ادامه داد: نیاز داریم تا کارگروه علمی به معنای خاص با حضور پژوهشگاه، معاونت طراحی و تولید بسته‌های یادگیری و حوزه‌های تربیت و یادگیری تشکیل شود تا محورهایی مشخص شود تا محققان و پژوهشگران را در کارهای برتر معرفی کند.

ذوعلم با اشاره به اینکه بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب فرآیندهای پژوهشی را تقویت خواهیم کرد، توضیح داد: اهمیت پژوهش در نگاه دانشی و عمیق پروژه‌ها و مسائل علمی است. از همین رو آنچه که ما را متمایز می کند این است که مسائل آموزش‌وپرورش مطرح شود. حتی با برگزاری کارگاه‌های آموزشی در استان‌ها، ارتقای توانمندی پژوهشی استان و ارائه تجارب می توانیم پژوهش را تقویت کنیم.

او تاکید کرد: باید بدانیم پژوهشی که می‌خواهد صورت بگیرد چه نوع پژوهشی است؟ پژوهشی آکادمیک و دانشگاهی یا نظری به معنای رایج یا پژوهشی است که دانش آموزان را در مسیر ارتقاء و رشد تفکر، تعقل و اندیشه ورزی توانمند کند؛ یا اینکه معلم، مدیر و مربی را در حسن اجرای رسالت پژوهشی و تربیتی‌ او کمک کند یا پژوهشی که مسائل آموزش ‌وپرورش را حل کند و در ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت موثر باشد. حتما باید استانداردی در پژوهش‌های وزارت آموزش‌وپرورش تعریف شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش برنامه درسی بیانیه گام دوم انقلاب برنامه درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از امروز در استان آغازشد.
مهدی منتجب افزود: امکان ثبت سفارش کتاب های درسی برای دانش‌آموزان میان‌پایه یعنی پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم و یازدهم و دوازدهم تا سی یکم خردادماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: ثبت‌نام پایه‌های ورودی اول دبستان، هفتم و دهم نیز ازدهم تیرماه آغاز و تا نهم شهریور ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه امکان ثبت کتاب های درسی به صورت انفرادی امکان پذیر است، افزود: انتظار می‌رود مدیران مدارس استان در اسرع وقت به منظور ثبت‌نام دانش‌آموزان میان‌پایه به‌صورت گروهی اقدام کنند.
رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: ثبت سفارش و توزیع تمام کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی my.gov.ir یا پنجره پیشخوان خدمات الکترونیک آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir یا سامانه ثبت سفارش و توزیع مواد آموزشی به نشانی www.irtextbook.ir و www.irtextbook.com است .
وی با اشاره به اینکه هم اکنون حدود چهار میلیون جلد کتاب به انبار استان اصفهان وارد شده است، گفت: این کتاب‌ها آماده تحویل به مناطق و نواحی استان است .
رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، زمان تحویل کتاب ها از ناحیه و منطقه به مدرسه را دهم شهریور و توزیع آن به دانش آموزان را از بیست وششم شهریورماه اعلام کرد.
وی ادامه داد: ثبت‌نام در سامانه یکپارچه آموزش و پرورش (سیدا) لازمه ثبت‌نام در سامانه ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای پایه های ورودی است.

دیگر خبرها

  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • شهید مطهری یعنی مبارزه با تفکر تحریف
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید