Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه علمی کاربردی گفت: ثبت نام دوره‌های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی از 21 بهمن ماه آغاز شده و در حال حاضر 3407 کد رشته محل برای پذیرش به سازمان سنجش ارسال شده است.

اسرافیل علاء مدیرکل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره جزئیات کد رشته‌ محل‌های دانشگاه علمی کاربردی گفت: ثبت‌نام از امروز ۲۱ بهمن شروع شده و لینک ثبت نامی در اختیار مراکز آموزشی قرار گرفته و در حال حاضر ۳۴۰۷ کد رشته محل برای پذیرش به سازمان سنجش ارسال کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مصوبه شورای سنجش وزارت علوم به گونه ای بود که در قالب تکمیل ظرفیت دانشجو بگیریم. برخی از رشته‌ها تکمیل شده که پذیرش آنها در مهرماه و تکمیل ظرفیت در آبان  ماه تکمیل شده بود و برای رشته‌هایی که ظرفیت‌شان باقی است اعلام نیاز کردیم و براساس آن ثبت‌نام انجام می‌شود. 

مدیرکل دفتر سنجش و آزمون گفت: در حال حاضر بحث نیاز هست، لزوماً به رشته‌های پرمتقاضی نمی‌توانیم بپردازیم، طبیعتاً در چهار گروه خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی پذیرش داریم. 

وی افزود: از جمله رشته‌های پرمتقاضی در چهار گروه عبارتند از حقوق،‌ حسابداری، کسب و کار در گروه خدمات اجتماعی ، روابط‌ عمومی، موسیقی و امور فرهنگی در گروه فرهنگ و هنر، کامپیوتر و عمران در گروه صنعت هستند. 

علاء خاطرنشان کرد: ظرفیت حدود ۳۵ کد رشته محل تکمیل شده است و امکان پذیرش در برخی کدرشته محل‌ها را نداریم ولی امکان پذیرش در همین رشته‌ها در خیلی از مراکز، استان‌ها و شهرستان‌های دیگر فراهم است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علمی کاربردی تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی کد رشته محل حال حاضر تکمیل شده رشته ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه