Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، در گزارش محرمانه سازمان ملل آمده است: کره شمالی به صورت غیرقانونی مبلغ ۳۷۰ میلیون دلار زغال سنگ را با کمک قایق‌ها و کرجی‌های چینی صادر و نفت پالایش شده را وارد این کشور کرده است.

این گزارش ۶۷ صفحه‌ای که به کمیته تحریم‌های کره شمالی شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده و قرار است ماه آتی میلادی علنی شود در حالی تهیه شده که ایالات متحده به دنبال احیای مذاکرات متوقف شده اتمی و کره شمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش همچنین تاکید شده است: در سال ۲۰۱۹ کره شمالی برنامه‌های غیرقانونی اتمی و موشکی خود را متوقف نکرده و در اقدامی که مغایر با تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل است به گسترش آنها ادامه داده است و علی رغم توانایی گسترده بومی، از خریدهای غیرقانونی خارجی برای برخی از مؤلفه‌ها و فناوری استفاده می‌کند.

کره شمالی از ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل قرار گرفته است.

ناظران تحریم‌ها اعلام کرده‌اند که این کشور در پی فرار کردن از تحریم‌ها میلیون‌ها تن کالا را که از ۲۰۱۷ ممنوع شده، با استفاده از کرجی‌ها و قایق‌های چینی وارد کرده است.

در گزارش مذکور همچنین عنوان شده است: به گفته یکی از کشورهای عضو، کره شمالی ۳.۷ میلیون متریک تن زغال سنگ را بین ژانویه و اوت ۲۰۱۹ و به ارزش ۳۷۰ میلیون دلار صادر کرده است. همچنین بسیاری از صادرات زغال سنگ کره شمالی به ارزش ۲.۸ متریک تن از طریق کشتی به کشتی به قایق‌های محلی چینی منتقل شده است.

ناظران سازمان ملل در ادامه اعلام کردند، در گزارش یکی از کشورهای عضو آمده که کره شمالی دست‌کم یک میلیون تن شن از لایروبی یک رودخانه به ارزش ۲۲ میلیون دلار صادر کرده است.

در حالی که تحریم‌های سازمان ملل به معنای آسیب رساندن به غیرنظامیان کره شمالی نیست، در این گزارش سازمان ملل آمده است: می‌توان کمی شک داشت که تحریم‌های سازمان ملل تأثیرات ناخواسته‌ای بر اوضاع بشردوستانه و عملیات کمک رسانی داشته است، اگرچه دسترسی به داده‌ها و شواهد محدود است و هیچ روش قابل قبولی درباره این مساله وجود ندارد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: تحریم های سازمان ملل میلیون دلار کره شمالی تحریم ها زغال سنگ قایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان

تین نیوز

سفیر جمهوری ازبکستان در تهران طی دیداری با مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به گفت و گو در زمینه تسهیل مناسبات حمل و نقلی پرداخت و در این جلسه راهکارهای رفع موانع موجود در مسیر تحقق این امر بررسی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در راستای ارتقای سطح مناسبات حمل و نقل بین المللی جاده ای و ترانزیتی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان، فریدالدین نصری اف، سفیر این کشور در تهران با جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای دیدار کرد در این جلسه راهکارهای رفع موانع موجود در مسیر تسهیل مناسبات حمل و نقلی مورد بررسی قرار گرفت.

جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در جریان این دیدار با اشاره به اهمیت راهبردی قلمرو و پیشینه دو کشور در منطقه و با تأکید بر ضرورت تولید داده های صحیح جهت اتخاذ تصمیمات اثربخش، بر آمادگی بخش حمل ونقل بین المللی ایران بر توسعه مناسبات با کلیه کشورهای آسیای مرکزی و جایگاه مهم ازبکستان به عنوان پرجمعیت ترین کشور منطقه، تأکید کرد.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی بنادر جنوبی ایران برای انتقال کالاهای کشورهای آسیای مرکزی و دسترسی به کشورهای حوزه خلیج فارس و اقیانوس هند، افزود: برای تجاری سازی این مسیر، آماده اجرای برنامه حمل آزمایشی ناوگان دو کشور در شرایط استاندارد قرار داریم تا قلمرو ایران به ویژه متعاقب رویدادهای منطقه ای، بهترین مسیر ممکن برای تامین دسترسی ناوگان کشورهای آسیای میانه باشد.

هدایتی با اشاره به سوابق مذاکرات دوجانبه و چندجانبه با طرف ازبک و با هدف رفع موانع موجود و افزایش حجم تردد ناوگان کشورها به مقاصد و عبوری از قلمرو یکدیگر، بر آمادگی سازمان برای تقلیل متقابل عوارض و افزایش تسهیلات لازم تأکید کرد.

نصری اف سفیر ازبکستان نیز با تأکید بر ضرورت توسعه راهگذرهای ترانزیتی در منطقه بر اهمیت استفاده از قلمرو ایران برای دولت ازبکستان، اظهار کرد: دولت متبوع نیز در زمینه توسعه همکاری جدی بوده و برای بررسی و تدوین برنامه عملیاتی، افزایش ارتباط و برگزاری نشست های فنی بین نهادهای تخصصی دو کشور را پیشنهاد کردند.

شایان ذکر است در این دیدار، جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی افزود: قطعاً حمل ونقل نقش ویژه ای در توسعه مناسبات تجاری در همه زمینه ها دارد.

وی به تشریح آخرین وضعیت مسیرهای عبوری دسترسی ناوگان ازبک به ایران و هزینه های مترتب بر آن پرداخت و بر اهمیت تقویت ترانزیت منطقه ای بر پایه مزیت های چندجانبه تأکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • موج حمله موشکی جدید از لبنان به اراضی اشغالی
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد