Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد و دارایی، فرهاد دژپسند در مراسم رونمایی از آخرین دستاوردهای فناورانه بازار سرمایه با محوریت نقشه راه اقتصاد اظهار داشت: خوشبختانه امروز بازار سرمایه با ظرفیت بسیار غنی، آمادگی جذب سپرده‌های خرد و قوام بخشیدن به اقتصاد «مردم بنیان» را دارد و همه باید برای دستیابی به این هدف بسیج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اهمیت بازار سرمایه روز به روز در حال افزایش است، تصریح کرد: شرایط امن و پایدار بازار سرمایه، به حفظ ارزش پول منجر می‌شود و صیانت از حقوق سهامداران نیز ویژگی این بازار است.

دژپسند با تاکید بر ایفای نقش بیشتر مردم در اقتصاد ملی افزود: در دو سال اخیر روی صندوق‌های قابل معامله ETF ها متمرکز شده ایم تا مقیاس‌ها را در سطح آحاد مردم گسترش دهیم و به اقتصاد «مردم بنیان» عینیت بیرونی ببخشیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه مردم بنیان کردن اقتصاد فراتر از «خصوصی سازی» است، اظهار داشت: در مردم بنیانی، اصالت تصمیم گیری در مدیریت منابع و دارایی‌ها به خود افراد واگذار می‌شود.

دژپسند تاکید کرد: در اینجا ملاک این است که تا جایی که اضرار به غیر صورت نگیرد، همواره خود مردم نقش محوری را ایفا کنند و یکی از مجاری اصلی برای تحقق حداکثری این هدف، بازار سرمایه است.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: در شرایطی که از اقتصاد مبتنی بر بودجه نفتی فاصله می‌گیریم، بازار سرمایه قادر است با سرعت بالا میدان گشایی کند و از طرق گوناگون بخصوص تعمیق بازار و مدرن سازی فناوری‌ها و تنوع بخشی به ابزارها، فضایی امن و پایدار برای حضور تک تک افراد در اقتصاد و تولید ملی فراهم آورد.

کد خبر 4850266

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهاد دژپسند اقتصاد بازار سرمایه بورس ویروس کرونا قیمت نفت قیمت دلار بانک مرکزی ایران بورس نظام بانکی وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت بازار سهام قیمت یورو وزارت صنعت معدن و تجارت اوپک بازار سرمایه محمد اسلامی بازار سرمایه امن و پایدار مردم بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۸۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا، به معنای سرمایه‌ای بودن طلا از نگاه مصوبه اخیر مجلس است؛ اما به واقع جامعه‌ای که برای حفظ اندک سرمایه‌های خود در مقابل تورمی که دولت در ایجاد آن بی تاثیر نبوده است، با این سوال مواجه شده که چرا باید چنین مالیاتی پرداخت کند؟ برخی در این بین مدعی اند که اجرای این مصوبه اولین ضرر بزرگ را به بازار طلا خواهد زد.

انتخاب در گزارشی نوشت: محمدولی، کارشناس صنعت طلا، درباره مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اخذ مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا گفت: این مصوبه فعالیت بازار را کند می‌کند و مصرف‌کننده دیگر تمایلی ندارد به سمت طلا بیاید. الان هم اگر مردم طلا می‌خرند، خواهان حفظ ارزش پول خود هستند و بعضا این خرید را مورد استفاده شخصی نیز قرار می‌دهند. این اتفاق که بیفتد، دیگر به سمت خرید طلا هم نمی‌آید و رونق بازار بسیار کم می‌شود. مردم به سمت و سوی طلای آبشده و دست دوم می‌روند که در آن صورت تولید طلا در کشور به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی در ادامه درباره ابهام اخذ مالیات از طلا اشاره کرد: مشخص نیست منظور از مالیات بر طلا چیست؛ آیا منظور متقاضیان عادی است؟ یا اینکه مالیات بر همکاران ما در واحدهای صنفی بر روی حجم قابل توجه اخذ می‌شود؟ مالیات مشخص نیست بر چه بخشی اعمال می‌شود. اگر بر واحدهای صنفی باشد، همکاران ما در حوزه شفافیت باید فعال باشند و در مقابل قانون اطاعت کنند، اما همکاران ما بحث مالیات را همین الان هم پرداخت می‌کنند؛ چه مالیات بر مشاغل و چه مالیات بر ارزش افزوده که عموماً پرداخت می‌کنند. ممکن است برخی مالیات واقعی را پرداخت نکنند، اما بیش از نود درصد مالیات پرداخت می‌کنند. اگر مالیات برمصرف‌کننده است، سازمان امورمالیاتی باید به طور شفاف بگوید که مردم در این بین چه کنند؟

ولی درباره راهکار مناسب برای مالیات بر طلا گفت: راهکار حل مشکل دست ما نیست، اما در نهایت ما به عنوان پیشنهاد می‌گوییم که بهتر است خرید و فروش طلا مثل گذشته جریان داشته باشد. حالا اگر یک فرد بخواهد یک گوشواره و انگشتر ۲ گرمی بخرد دیگر قدرت ندارد و تمایلی هم ندارد. رونق هر بازار و شهری، چراغ‌های طلا فروش هاست. مجلس بهتر است شرایط به قبل برگرداند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899745

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴؛ بازدید وزیر کشور از غرفه فارس
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • تبدیل ۴۶۳ فقره شناسه قدیم به شناسه جدید طی یک روز در گلستان
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است