Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  حاج قاسم عزیز ما همچون مالک اشتر نخعی «از زاهدان شب و شیران روز» بود؛ شب‌هنگام مشغول تهجد و مناجات با معبود بود و روز‌ها را به نبرد با دشمنان خدا و خلق خدا می‌گذراند؛ از خدا ترسیده بود لذا غیرخدا را هیچ می‌انگاشت؛ گوش به فرمان نایب امام زمان (عج) بود و با ذکر قسم جلاله، مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری را رابطه قلبی و دلی و حقیقی با، ولی فقیه می‌دانست؛ همواره آرزوی شهادت داشت و کوه‌ها و دشت‌ها را برای نیل به این آرزو پیموده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«فَرَحِمَ اللهُ مالِکاً! لَو کانَ جَبَلاً لَکانَ فِنداً، ولَو کانَ حَجَراً لَکانَ صَلداً... خدا مالک را بیامرزد! اگر کوه مى‌بود، قلّه‌اى دست نیافتنى و دور و بلند مى‌نمود! و اگر سنگ مى‌بود، صخره‌اى سخت مى‌نمود». این بخشی از فرمایشات امیرالمومنین علی (ع) بعد از استماع خبر شهادت مالک‌اشتر است؛ همان مالکی که پرورش‌یافته اختصاصی مکتب علی اعلی (ع) بود و عمرش در جهاد در راه خدا گذشت. در فتوحات اسلامی رشادت‌ها کرد و در جمل و صفین و نهروان، مجاهدت‌ها نمود. زیاده‌خواهانِ متعدّی و معاویه‌صفتانِ مستکبر و متحجرانِ تکفیری را از دم تیغ حق‌طلبانه‌اش گذراند.

بیشتربخوانید: آخرین خواسته حاج قاسم از رهبر انقلاب در وصیت‌نامه‌اش چه بود؟

می‌گویند «تاریخ تکرار می‌شود»؛ اگر این معرفت عامیانه را بپذیریم، بنابراین باید بگوییم مردان تاریخی هم دگربار زاییده می‌شوند؛ مردانی پولاد دل که همه وجودشان یقین به خدا و ولیّ خداست؛ مردانی پُراراده که اگر به کوه روی آورند، آن را از جای برمی‌کنند و پرچم پیروزمند آن‌ها به هر شهر روی نهد، آنجا را از لوث اشرار می‌زداید؛ مردانی که در مواجه با اشقیایِ غدار و مستکبر، ذره‌ای هراس بر دل راه نمی‌دهند، اما «إِنَّما یخْشی الله» هستند و از خشیت الهی، صدای گریه‌های‌شان دل شب را می‌شکافد؛ مردانی که در برابر دشمنان خدا سخت‌تر از صخره هستند، اما طاقت ناله یتیمان را ندارند. مردانی از جنس مالک‌اشتر که در طول تاریخ تکثیر شده‌اند و ما نیز مفتخریم که معاصر با یکی از همان مالک‌اشتر‌ها بوده‌ایم؛ مالک اشتری به نام حاج قاسم سلیمانی که نسبتش با نایب امام عصر (عج) همان نسبت مالک بود با امیرالمومنین علی (ع).

سخن از حاج قاسم، سخن از همه سجایا و صفات نیکوی یک مرد الهی است؛ از مجاهدت و جانبازی مخلصانه در راه خدا تا تواضعی رادمردانه؛ از قاطعیت عظیم تا حلم جمیل؛ از رأفت تا کرامت... او سردار دل‌ها بود؛ تصاویرش در ضمیر ما حک شده است؛ آنگاه که هنگام دریافت نشان ذوالفقار از دستان مبارک نایب امام زمان (عج) سر در گریبان داشت و خاکسار مقام ولایت بود؛ آنگاه که با اشک فرزندان شهدای مدافع حرم می‌گریست و دست نوازش خود را بر صورت این فرشتگان می‌کشید؛ آنگاه که شجاعانه شقی‌ترین اشقیاء یعنی سردمداران رژیم تروریستی و استکباری آمریکا را به مبارزه طلبید؛ آنگاه که در یک قدمی موضع تروریست‌هایِ تا بن دندان مسلح تکفیری، خروشید و بر کسانی که دلسوزانه او را از پیش‌‎تر رفتن، برحذر می‌داشتند، غضب کرد و ترس از گلوله را مضحک دانست.

حاج قاسم عزیز ما همچون مالک اشتر نخعی «از زاهدان شب و شیران روز» بود؛ شب‌هنگام مشغول تهجد و مناجات با معبود بود و روز‌ها را به نبرد با دشمنان خدا و خلق خدا می‌گذراند؛ از خدا ترسیده بود لذا غیرخدا را هیچ می‌انگاشت؛ گوش به فرمان نایب امام زمان (عج) بود و با ذکر قسم جلاله، مهمترین شئون عاقبت به خیری را رابطه قلبی و دلی و حقیقی با، ولی فقیه می‌دانست؛ همواره آرزوی شهادت داشت و کوه‌ها و دشت‌ها را برای نیل به این آرزو پیموده بود.

نام حاج قاسم، برای محرومان و مظلومان و مستضعفین، آرامش‌بخش و برای حرامیان تکفیری و اربابان آمریکایی و صهیونیست آنها، رعب‌آور بود. با تدابیر و شجاعتش، پروژه «نیل تا فرات» صهیونیست‌ها را به رویای محال غاصبان سرزمین مقدس قدس تبدیل کرد؛ با کیاست و مَهابتش پروژه «شام تا عراق» تکفیری‌های وابسته به آمریکا را خنثی کرد. با فراست و صولتش، پروژه خاورمیانه جدید آمریکایی‌‎ها و توطئه آن‌ها در تجزیه کشور‌های منطقه را در نطفه خفه کرد و ...

تدبیر و شجاعت و هیبت و صولت حاج قاسم عزیز ما، دشمنانش را هم به کرنش واداشته بود؛ «ژنرال پترائوس» رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش آمریکا و مدیر کل سابق سیا، حاج قاسم را «دشمن شایسته» نامید؛ «مایک پمپئو» وزیر خارجه رژیم آمریکا و رئیس سابق دستگاه جاسوسی این رژیم، برای حاج قاسم نامه‌های التماس‌گونه ارسال می‌کرد؛ ژنرال «استانلی مک کریستال» فرمانده عملیات ویژه ارتش تروریستی آمریکا، حاج قاسم را استراتژیستی عملگرا و محاسبه‌گر معرفی کرد. «مارک کیمیت» ژنرال کهنه کار آمریکایی گفت: آرزو داشتیم ژنرال سلیمانی فرمانده ارتش آمریکا باشد!

سردمداران تروریست آمریکایی وقتی یقین یافتند که با وجود حاج قاسم و تدابیرش، جنایت‌ها و توطئه‌هایشان در منطقه ما پیش نمی‌رود و روز به روز بر شکست‌هایشان افزوده می‌شود، احمقانه‌ترین تصمیم ممکن را اتخاذ کردند و آنگاه که در مستی تعطیلات کریسمس بودند، فرمان ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده بین‌المللی مبارز با تروریسم را صادر کردند.

بامداد روز جمعه ۱۳ دی در پی حمله هوایی نیرو‌های متجاوز و تروریست آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد، سرباز ولایت و امت اسلامی سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده فداکار شجاع و بی‌نظیر نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از عمری مجاهدت، فداکاری و نقش‌آفرینی‌های ماندگار و پرافتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و سرافرازی ایران عزیز، به شهادت رسید.

در این حمله جنایات‌بار آمریکایی‌ها، چند تن از همراهان حاج قاسم و فرماندهان و رزمندگان حشدالعبی قهرمان عراق از جمله مجاهد بزرگ «ابومهدی المهندس» نیز به شهادت رسیدند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در همان صبح روز جمعه ۱۳ دی، در پیام مهمی شهادت سردار بزرگ و پرافتخار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان بویژه مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس را تبریک و تسلیت گفتند و با تأکید بر اینکه انتقام سختی در انتظار جنایتکاران خواهد بود، خاطرنشان کردند: خط جهاد و مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت، همه دلبستگان مقاومت خونخواه شهید سلیمانی هستند و ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی، کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

اینکه مقام معظم رهبری در پیام‌شان فرمودند: «خط جهاد و مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت»، برگرفته از این حکمت بود که حاج قاسم یک فرد نبود بلکه یک راه بود؛ او فرمانده‌ای شجاع و با تدبیر بود که از دل تفکر خودباورانه انقلاب اسلامی و بینش بصیر و نورانی و استکبارستیزانه امام راحل خلق شده بود؛ بنابراین تا این تفکر و این بینش می‌جوشد، مالک‌اشتر‌هایی نظیر حاج قاسم هم می‌رویند.

میراث حاج قاسم، خط جهاد و مقاومت است؛ خطی که روز مستکبران را به شام سیاه تبدیل کرده است. مستکبرانی که برای استیلا و سیطره بر منابع غنی زیرزمینی و شاهراه‌های انرژی، چشمان طمع خود را با دندان‌هایی تیز به سمت منطقه ما دوخته‌اند و سودای خام تجزیه ایران مقتدر و یکپارچه را در سر می‌پرورانند، اما تاکنون بواسطه مجاهدت‌های حاج قاسم و حاج قاسم‌ها ناکام مانده‌اند و بی‌تردید تا ابد ناکام می‌مانند، چون ایران اسلامی بیشه شیران و سلیمانی‌خیز است.

خون حاج قاسم، درخت تناور انقلاب اسلامی را آبیاری کرد؛ از خون مطهر این شهید والامقام، سلحشورانی مالک‌اشترنشان و سلیمانی‌نشان روییده و خواهد رویید که طومار مستکبران و در رأس آن‌ها آمریکا را برای همیشه خواهند پیچید.

بیشتربخوانید:

تقارن ۲۲ بهمن با چهلمین روز شهادت سردار دل‌ها + فیلم

حضور سپهبدِ شهید حاج قاسم سلیمانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷ + عکس

 

پیام تقارن اربعین حاج قاسم با 22 بهمن

امروز یوم‌الله ۲۲ بهمن است و چه تقارن مبارکی دارد این روز الهی با اربعین سالار شهیدان محور مقاومت حاج قاسم سلیمانی. حاج قاسمی که وجودش برای انقلاب می‌تپید و هر قدم و کلامش برای استحکام این انقلاب بود. این شهید والامقام در مقاطع مختلف، تحت فرمان رهبران الهی انقلاب اسلامی یعنی حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، در بقا و حدوث این انقلاب نقش‌آفرین بود و با رشادت‌ها و تدابیر نظامی و امنیتی خود مسئولیت‌های محوله را به نحو احسن ایفا می‌کرد. از رشادت در شلمچه و کانال ماهی در عملیات کربلای پنج در دوران دفاع مقدس تا حفظ امنیت مرز‌های شرقی کشور و مبارزه با اشرار و باند‌های مخوف مواد مخدر؛ از مجاهدت‌ها در جنگ ۳۳ روزه با دشمن صهیونیستی تا ازاله کردن یکی از سفاک‌ترین گروه‌های تروریستی - تکفیری تاریخ یعنی داعشِ آمریکایی.

 فصلِ نخستِ تاریخِ جدیدِ غرب آسیا جهانیان هفته‌های پیش را به یاد می‌آورند که خیابان‌های تمام شهر‌های ایران، میزبان جمعیت‌هایی چندین میلیونی برای تکریم و تشییع پیکر مطهر و ارباً اربای حاج قاسم بود؛ مردم ما در آن مراسم، میلیونی آمدند تا بگویند پاسدار خون مطهر اَبرمرد مدافع امنیت‌شان هستند؛ امروز نیز همان مردم در خیابان‌ها فریاد انزجار از شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار را سرمی‌دهند و به شقی‌ترین اشقیاء آمریکای تروریست می‌گویند که هنوز انتقام خون مطهر حاج قاسم گرفته نشده است؛ آن ویرانه عین‌الاسد و آن تروریست‌های مرگ مغزی شده، رشحه‌ای هم از انتقام ما نبود. انتقام بزرگ در پیش است؛ سردمداران رژیم تروریستی آمریکا به فریاد‌های امروز راهپیمایان سلیمانی‌نشانِ یوم الله ۲۲ بهمن خوب گوش فرا دهند. تقارن این روز الهی با اربعین حاج قاسم عزیز تنها این پیام را دارد که راه مقاومت و انقلاب های بزرگ همچنان پایدار است و خون شهدا در خت انقلاب اسلامی را تنومند تر خواهد کرد.

منبع: فصل سیاست

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهه فجر انقلاب اسلامی راهپیمایی 22 بهمن شهادت سردار سلیمانی حاج قاسم سلیمانی سلیمانی فرمانده یوم الله ۲۲ بهمن خط جهاد و مقاومت نایب امام زمان دشمنان خدا حاج قاسم مالک اشتر مجاهدت ها خون مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • عزیمت مادران و دختران اصفهانی برای تجدید پیمان با سردار دل‌ها به کرمان
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • استقلال را به مقصد برسانید
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • پیام تبریک مدیرعامل گروه بهمن به مناسبت روز کارگر