Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوادیان زاده از آغاز به کار نمایشگاه کتاب یزد در روز ۲۳ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های یزد خبر داد.

مجید جوادیان زاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد گفت: نمایشگاه کتاب یزد با عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی استان یزد است که از 23 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های یزد آغاز به کار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد گفت: دوازدهمین دوره نمایشگاه بزرگ کتاب ایران از 23 تا 29 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی یزد برگزار می شود.

وی با اشاره به رویکرد برنامه های کتابخوانی در پایتخت کتاب ایران افزود: امسال با توجه به این که اکثر برنامه های ما در استان با رویکرد جدید به سمت نوگرایی و خلاقیت بوده است ، سعی کردیم در نمایشگاه کتاب نیز رویکرد کودک و نوجوان و کتاب های عمومی را دنبال کنیم.

وی با اشاره به اینکه امسال یزد پایتخت کتاب ایران معرفی شده و انتظاراتی از داخل و خارج استان ایجاد می‌شود، ادامه داد: سعی شده برنامه‌ها در چارچوب آنچه ارائه شده، انجام شود و خوشبختانه ۷۰ درصد برنامه‌ها اجرایی شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با اشاره به اهمیت توجه به سنین کودکی و نوجوانی و اجرای برنامه های فرهنگی به منظور ایجاد عادت فرهنگی در این قشر از جامعه خاطرنشان کرد: امسال ما رویکرد و گفتمان اصلی خود را در نمایشگاه کتاب به کودک و نوجوان اختصاص دادیم تا به امر فرهنگی در این قشر توجه ویژه ای داشته باشیم.

جوادیان زاده بیان کرد: این نمایشگاه در قالب 260 غرفه با 70 هزار و 668 عنوان کتاب و با حضور 656 ناشر برپا می‌شود که صبح ها از ساعت 9 الی 13 و بعداز ظهرها از ساعت 16 و 30 دقیقه تا 21 و 30 دقیقه برگزار می شود.

وی افزود: برگزاری برنامه های جنبی از جمله برنامه های دیگر ما در نمایشگاه کتاب است که برنامه های تجلیل از مروجان کتابخوانی استان، تجلیل از روستاها و عشایر دوستدار کتاب، داستان گویی، جام باشگاه های کتابخوانی از جمله این برنامه ها است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد بیان کرد: ما در استان یزد بیش از 1000 باشگاه کتابخوانی ثبت کردیم و رتبه اول را در کشور به خود اختصاص دادیم که این رویداد بزرگی در زمینه ترویج کتاب و کتابخوانی بود که نتایج کوتاه مدت و بلند مدت زیادی برای ما دارد و ما نیز سعی کردیم در نمایشگاه نیز این برنامه ها را دنبال کنیم و برنامه های مختلفی نیز در این زمینه در برنامه های جنبی نمایشگاه کتاب داریم.

جوادیان زاده بیان کرد: یکی از نقاط قوت سال گذشته حضور مطبوعات در نمایشگاه کتاب بود که هم افزایی و اشتراک کاری رسانه و کتاب را در پی داشت و موج خبری مناسبی ایجاد شد که امسال نیز این رویکرد را دمبال می کنیم و نمایشگاه مطبوعات را در کنار آن برگزار می کنیم.

وی افزود: افزایش بخش فضای برنامه های جنبی با محوریت کودک و نوجوان، حذف ناشران کمک آموزشی و خارجی از جمله ویژگی های دیگر نمایشگاه کتاب امسال است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بیان کرد: یکی از رویکردهای امسال با همکاری دستگاه ها، احیای کتابخانه های مدارس است زیرا متاسفانه متاسفانه در چند سال اخیر شاهد فرسایش و کهنگی این کتابخانه ها هستیم و در این جهت نهضت احیای کتابخانه های مدارس را دنبال می کنیم که بخشی از بن های نمایشگاه کتاب به این طرح اختصاص داده شده است.

 

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبستان یزد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد نمایشگاه کتاب مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد نمایشگاه کتاب یزد نمایشگاه کتاب برنامه های جنبی کودک و نوجوان جوادیان زاده کتابخانه ها کتاب ایران برنامه ها استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان

همشهری آنلاین_ آزاده سلطانی: سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد. در همین زمینه نشست خبری این رویداد ۱۶ اردیبهشت‌ماه با حضور یاسر احمدوند و علی رمضانی رئیس و قائم‌مقام این رویداد فرهنگی در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد. در ادامه به نکات مهم این نشست اشاره می کنیم.

***

یاسر احمدوند با اشاره به شعار سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران؛ «بخوانیم و بسازیم» گفت: این نمایشگاه به‌عنوان بزرگترین اجتماع فرهنگی مردم ایران، حول محور و موضوع دانش و آگاهی و کتاب شکل می‌گیرد که با اهتمام دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در سطح ملی و شهر تهران برگزار می‌شود. امیدواریم نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۳ به نقطه عطفی در ارتقاء دانش و پیشرفت حوزه کتاب و کتابخوانی در کشور تبدیل شود. نمایشگاه بعد از ۳۵ دوره به قوام و جایگاه ویژه‌ای در خانواده‌های ایرانی رسیده است؛ از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه و استفاده از آثار ناشران و برنامه‌های فرهنگی دعوت می‌کنم.

برنامه‌های ویژه برای «غزه»

وی به برنامه‌های فرهنگی نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ویژه برای «غزه» و فلسطین با هدف پاسداشت مقاومت مردم غزه پیش‌بینی و برنامه مختلفی با حضور چهره‌های فرهنگی و اصحاب قلم و تقدیر از نویسندگان و مترجمان حوزه فلسطین تدارک دیده شده است.

بزرگداشت مقام دختران ایران

احمدوند در ادامه به دیگر برنامه متمایز امسال نمایشگاه کتاب اشاره کرده و گفت: به‌مناسبت همزمانی دهه کرامت با نمایشگاه کتاب تهران نیز ویژه‌برنامه «بزرگداشت مقام دختران ایران» برگزار خواهد شد.

افزایش حضور مجازی و فیزیکی ناشران در نمایشگاه

رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران به حضور گسترده ناشران در دو بخش مجازی و فیزیکی نمایشگاه اشاره و بیان کرد: نمایشگاه در دو بخش حضوری و مجازی امسال هم استمرار دارد و تعداد قابل توجهی از ناشران علاوه بر بخش مجازی در بخش حضوری، کتاب‌های خود را عرضه می‌کنند. با توجه به هماهنگی با شرکت ملی پُست، ارسال بسته‌ها با شرایط مطلوبی انجام خواهد شد. حضور کتابفروشان با رفع نواقص نمایشگاه سال گذشته، امسال ادامه دارد. پیش‌بینی می‌کنیم حجم مراجعه و استقبال از نمایشگاه نسبت به سال گذشته بیشتر باشد؛ بنابراین تقاضا داریم مردم حضور خود را در روزهای مختلف، به‌ویژه روزهای آغازین تقسیم کنند تا کمر با تراکم روبه‌رو باشیم.

رویداد نشر ایران

احمدوند درباره ویژه برنامه «رویداد نشر ایران» در نمایشگاه کتاب تهران افزود: میزبان برنامه‌ای با عنوان «رویداد نشر ایران» در روزهای ۲۴ تا ۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی خواهیم بود که با هدف معرفی ظرفیت نشر ایران به کارگزاران منطقه‌ای است. ۲۰ کشور از ناشران و کارگزاران ادبی در این رویداد حضور دارند. بازدید از مراکز چاپ و فروش کتاب و مراکز مختلف خواهند داشت و می‌تواند شروع ارتباط با نشر بین‌الملل باشد.

****

امکانات جدید رفت‌وآمد بازدیدکنندگان

در ادامه این نشست، علی رمضانی، قائم مقام سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران با بیان اینکه امسال بیش از ۷۰ دستگاه مختلف در برگزاری نمایشگاه مشارکت دارند، گفت: شهرداری، نیروی انتظامی، شرکت پست، مجموعه مصلا، بانک ملی ایران و سایر نهادها که در حال فعالیت هستند تا مجموعه نمایشگاه خدمات بهتری به مردم ارایه بدهند. همه ناشران، سومین سال پیاپی در فضای مسقف جانمایی شدند و در بخش ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک افزایش فضا داشتیم. هم چنین در خصوص امکانات جدید رفت‌وآمد بازدیدکنندگان و پارکینگ، سه در جدید به مصلا اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک در برای ماشین پیش‌بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است؛ بنابراین از همه جهت‌های نمایشگاه ورود نفری و خودرویی داریم.

فعالیت «مشاور کتاب»

رمضانی درباره حضور فعالان رسانه در نمایشگاه کتاب تهران، گفت: ۲۷۵ خبرنگار، کارت ثابت و تعدادی نیز کارت روزانه دریافت می‌کنند؛ همچنین ۸۴ شهروندخبرنگار در نمایشگاه حضور دارند که امیدواریم از میان آن‌ها نیروهای مناسب جذب شوند. ۳۰ نماینده رسانه خارجی نیز ساماندهی شده‌اند. شبکه اجتماعی «بله» و «نشان» با دقت و جزییات بیشتری در جستجوی غرفه‌ها به کمک ناشران و مردم می‌آیند. مرکز پاسخگویی با حدود ۱۰۰ نفر، سوالات مردم درباره نمایشگاه مجازی و فیزیکی را با خط ارتباطی ۹۱۰۰۹۸۹۸ پاسخ می‌دهند؛ همچنین ۱۲۰ نفر، نقشه توزیع می‌کنند. «مشاور کتاب» در بخش شبستان و کودک و نوجوان برای مشاوره بهتر به بازدیدکنندگان پیش‌بینی شده است.

عشایر دوستدار کتاب در نمایشگاه

رمضانی درباره حضور ناشران دیجیتال و پایتخت کتاب ایران و روستاها و عشایر دوستدار کتاب در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ بیان کرد: ناشران دیجیتال در رواق دوم شرقی با چینش متناسب و فضای بیشتر جانمایی شده‌اند. رمضانی‌درباره حضور پایتخت کتاب ایران و روستاها و عشایر دوستدار کتاب در نمایشگاه ۱۴۰۳ بیان کرد: برنامه مفصل ترتیب شده است.

یمن، میهمان ویژه

احمدوند درباره تعاملات بین‌المللی نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: هند، به‌دلیل روابط گسترده فرهنگی و سابقه دیرینه تمدنی بین دو ملت ایران و هند، این کشور، به‌عنوان مهمان ویژه نمایشگاه، انتخاب و اعلام شد. به‌رغم اینکه شاید مطلوب حوزه حکمرانی در کشور هند هم نباشد اما تلاش کردیم با جامعه فرهنگی و فرهنگیان هند، روابط فرهنگی، توسعه پیدا کند. گروهی از هند از فروردین‌ماه در مصلی حاضر شدند و جزییات حضور بررسی و قطعی شد، بعد از حمله رژیم صهیونسیتی به کنسلوگری سفارت ایران و بعد از آن پاسخ ایران، بیانیه‌ای صادر شد که امکان حضور اتباع هند در ایران ممنوع شد، در این زمینه سفیر هند مهلت خواست که مسئله حل شود. به‌رغم تلاش‌ها، محدودیت و ممنوعیت رفع نشد و در فرصت اندک، کشور یمن به‌عنوان کشور میهمان ویژه اعلام شد. تلاش و تدابیر حداکثری انجام شد، اما اتفاقات، خارج از پیش‌بینی هر کسی بود. ان‌شاالله که یمن برنامه‌های فرهنگی خوب و گسترده‌ای خواهد داشت.

کد خبر 849584 برچسب‌ها کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان نمایشگاه

دیگر خبرها

  • افتتاحیه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب آغاز شد + فیلم
  • افتتاحیه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب آغاز شد
  • برنامه‌های علمی و فرهنگی برای نمایشگاه کتاب
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • همراهی رادیو فرهنگ با نمایشگاه کتاب تهران
  • حضور بیش از ۲۵ کشور در نمایشگاه کتاب
  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است