Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@03:32:09 GMT

گزارش آیین اختتامیه جشنواره یک داستان یک نمایشنامه

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۶۰۰۵۵

گزارش آیین اختتامیه جشنواره یک داستان یک نمایشنامه

اختتامیه جشنواره یک داستان یک نمایشنامه ۲۱ بهمن ماه در فرهنگسرای ابن سینا برگزار شد. ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی تسنیم،  سخنران مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، مهدی قمی رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره، مدیر فرهنگی هنری منطقه دو و رئیس فرهنگسرای ابن سینا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن خیر مقدم و تشکر از کلیه دست اندرکاران و نویسندگان خوش ذوق شرکت کننده در این جشنواره گفت: رسالت سازمان فرهنگی هنری طراحی برنامه های مرتبط با فرهنگ و هنر و اجرای آن است. جشنواره «یک داستان یک نمایشنامه» با همین هدف و در راستای اجرایی شدن بیانات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، به همت کانون داستان نویسی فرهنگسرای ابن سینا و زحمات آقای ابوالفضل درخشنده نویسنده خوب کشورمان با موفقیت برگزار شد. فاز اولین جشنواره اعلام 30 اثر برتر از بین 1350 اثر ارسالی از تمام نقاط کشور و معرفی نفرات اول تا پنجم بود . فازدوم چاپ کتاب مجموعه آثار منتخب به همت نشر شهر و فاز سوم تبدیل محتوای استاندارد دریافتی به اجرای صحنه ای نمایش است،که انشاالله در آینده تکمیل خواهد شد. در ادامه یک پلان نمایشنامه با عنوان « سنفونی سیاه » و توسط گروه هنری پرسش به سرپرستی محمدرضا فهمیزی اجرا شد. این نمایشنامه اثر نیما حسن بیگی یکی از نویسندگان برگزیده این جشنواره داستانی بود.  سپس ابوالفضل درخشنده دبیر علمی جشنواره و رئیس هیئت داوران پشت تریبون قرار گرفت . وی درباره نحوه داوری گفت:  با اعلام فراخوان جشنواره در خبرگزاری ها در آذرماه 1398 در کمتر از یک ماه 1350 اثر به دبیرخانه ارسال شد که توسط هیئت داوران و با حضور نویسندگان مورد ارزیابی قرار گرفت . از این تعداد 344 اثر انتخاب و در نهایت 30 اثر برتر معرفی و به نفرات 1 تا 5 نیز لوح تقدیر، تدیس جشنواره و جایزه نقدی تعلق گرفت. وی تصریح کرد کاری را آغاز کرده‌ایم که به لطف خدا در آینده ثمرات بیشتری خواهد داشت.

اجرای چندقطعه زیبا توسط گروه کر فرهنگسرای ابن سینا و تک نوازی حرفه ای پیانو از دیگر بخش های این مراسم بود.

شایان ذکر است اسمی نفرات اول تا پنجم به شرح زیر است:

1- لیلی فیروز برای داستان جنگ زدگان
2- سهیلا سپهری برای داستان مریم
3- طاهره امینی جزه برای داستان عروسک پارچه ای رقاده
4- شهربانو سادات افتاده برای داستان چشم های باز
5- لیلی فیروز برای داستان چشم‌های باز

انتهای پیام/

R33357/P/S4,34,35/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ادبیات داستانی تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ادبیات داستانی تئاتر ادبیات داستانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تئاتر یک داستان یک نمایشنامه فرهنگسرای ابن سینا برای داستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۰۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب