Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد علوی در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن مرکز لرستان با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن را به محضر امام عصر، رهبر عزیز و شما مردم شهید پرور تبریک می گویم، اظهار داشت: امسال در شرایطی جشن پیروزی را می‌گیریم که در گلزار شهدای ما لاله‌ای برافراشته خودنمایی می‌کند و آن هم شهید حاج قاسم سلیمانی قهرمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز با شهید سلیمانی پیمان می‌بندیم که راه او و راه شهیدان را ادامه می‌دهیم، گفت: حضور در جمع شما دلاورمردان لرستانی توفیقی است.

وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه چهل و یک سال از انقلاب اسلامی ما گذشت و در این مدت دشمنان هر سال به خود وعده می‌دادند که انقلاب جشن‌های پیروزی سالگرد خود را نخواهد دید اما هر سال این‌جشن ها با شکوه برگزار شد، افزود: حمایت خداوند متعال، حضور مردم و وجود رهبری رمز ماندگار انقلاب بوده است.

حجت الاسلام علوی با تاکید بر اینکه امام راحل دو بار دست به قیام و حرکت زد و هر دو بار کسی امید نداشت مبارزه فراگیر شود، گفت: در سال ۴۲ که امام پرچم مبارزه را بلند کرد، شرایط داخلی و خارجی برای مبارزه فراهم نبود، مرحوم آیت الله بروجردی در سال ۴۱ از دنیا رفت و جای یک رهبر واحد در ایران خالی شد، امام راحل در این شرایط پرچم مبارزه را بلند کرد.

وی با بیان اینکه امام حوزه‌های علمیه را نیز به مبارزه دعوت کرد و لذا علما هم وارد صحنه مبارزه شدند و این چنین امام راحل صحنه مبارزه را آماده کردند، تصریح کرد: مبارزه مقابله نیز با خود به همراه دارد، امام راحل قبل از همه خودش برای شهادت اعلام آمادگی کرد، امام فرمود من سینه خود را برای سر نیزه‌های شما آماده کرده ام اما برای قبول زورگویی‌های شما هرگز.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه مردم با شهادت خود حماسه ۱۵ خرداد را رقم زدند، بیان داشت: امام راحل اول هیمنه دشمن خارجی و پشتوانه‌های خارجی پهلوی را شکستند.

حجت الاسلام علوی با تاکید بر اینکه امام با بیانات خود پشتوانه‌های خارجی را در هم شکست، ادامه داد: امام در مبارزات خطاب را متوجه خود شاه کردند و فرمودند آقای شاه کاری نکن دستور بدهم تو را مانند پدرت بگیرند و از مملکت بیرون کنند.

وی، تصریح کرد: با کشتار ۱۵ خرداد و زندانی کردن امام راحل و تبعید به ترکیه، رژیم شاه خیال کرد مبارزه تمام شده است، در سال‌های ۵۴ تا ۵۷ شاه هر گروهی اعلام مبارزه کرده بود را قلع و قمع کرد و کسی نتوانست قد علم کند، در این شرایط دیگر کسی امید به مبارزه نداشت اما امام پرچم را بلند کرد، این بار پرچم با خون شهید مصطفی خمینی بلند شد، نام امام بار دیگر بر زبان‌ها جاری شد.

تکمیل می شود…

کد خبر 4850413

منبع: مهر

کلیدواژه: وزیر اطلاعات سید محمود علوی راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن بوشهر انتخابات 98 بارش برف ایلام انقلاب اسلامی ایران قزوین شهرکرد ویروس کرونا انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند خطبه های نماز جمعه گرگان حجت الاسلام امام راحل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • آرمان‌های امام راحل به نسل جدید معرفی شود
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است