Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی صبح امروز (سه‌شنبه) در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در میدان آزادی تهران اظهار کرد: انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و همچنین روح شهیدان را گرامی می‌داریم. بهمن ۵۷ در ۴۱ سال پیش به ما نشان داد که چگونه قدرت خداوند در اراده یک ملت بزرگ تجلی می‌یابد. علی‌رغم اینکه تبلیغ می‌کردند دوران دین و معنویت سپری شده است و علی‌رغم اینکه جهان آن روز را به دو قطب شرق و غرب تقسیم کرده بودند، ملت بزرگ ایران با انگیزه دینی و مذهبی و بدون اتکا به هیچ قدرت و ابر قدرتی با دست خالی و دلی مطمئن، در برابر رژیم تا دندان مسلح و اربابانش ایستادند و انقلاب شکوهمند اسلامی را به پیروزی رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بی‌تردید ما در حادثه تاریخی ۲۲ بهمن ۵۷ اراده حق را به خوبی مشاهده کردیم. بدون عنایت خداوند چگونه امکان‌پذیر بود که در برابر تمام قدرت‌های جهانی و حکومت نظامی در کشور، ملت ما بتواند بزرگترین پیروزی تاریخی را رقم بزند.

انقلاب اسلامی مبتنی بر انتخاب بود

رئیس‌جمهور با بیان اینکه می‌خواهم به نکته مهمی اشاره کنم، گفت: تمام انقلاب ما درواقع یک انتخاب بود. من می‌خواهم به این سؤالی که در ذهن برخی از نسل سوم و چهارم انقلاب ممکن است به وجود آمده باشد، پاسخ دهم. چرا ملت ایران در ۴۱ سال پیش انقلاب را انتخاب کردند و چرا رژیم گذشته را سرنگون کردند؟

روحانی تصریح کرد: درواقع انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر یک انتخاب بود؛ مردم بین یک رژیم فاسد وابسته به آمریکا و یک نظام مردمسالار دینی، بین یک فاسدی مثل شاه ملعون و انسانی با ایمان و دانش و سیاست همچون امام خمینی (ره)، امام را انتخاب کردند.

وی تأکید کرد: ملت ما مردمسالاری را انتخاب کردند. ملت ایران بین وابستگی به ابرقدرت‌ها و استقلال، استقلال را انتخاب کردند. به اعتقاد من این انتخابات امروز هم پیش‌روی مردم باشد، پاسخ مردم ما، پاسخ ۴۱ سال پیش خواهد بود.

رئیس‌جمهور ادامه داد: انقلاب اسلامی مبتنی بر انتخاب بود و بالاترین ثمره انقلاب نیز انتخاب است. انقلاب از انتخاب است و انتخاب از انقلاب است یعنی مردم ما بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین نظام مردمی و دیکتاتوری، مسیر حق و عدل را انتخاب کردند.

رژیم گذشته به یک انتخابات سالم آزاد ملی تن می‌داد، انقلاب نمی‌شد

روحانی گفت: اگر رژیم فاسد گذشته به مردم اجازه انتخاب می‌داد، نیازی به انقلاب نبود. اگر رژیم گذشته، مردم را آزاد می‌گذاشت تا نوع حکومت را انتخاب کنند و قانون اساسی مورد نظر خود را انتخاب کنند و بین استقلال و وابستگی، استقلال را انتخاب کنند و اگر رژیم گذشته به یک انتخابات سالمِ آزاد ملی تن می‌داد، انقلاب نمی‌شد. انقلاب بر این مبنا بود که درِ انتخابات بسته شده بود، انسداد درب انتخابات و مسیر انتخابات، مردم را هدایت کرد تا از مسیر یک انقلاب بزرگ، این زنجیر را پاره کنند و راه را برای انتخابات باز کنند.

روحانی ادامه داد: برخی فکر می‌کنند انقلاب اسلامی یک حادثه‌ای بود که ۴۱ سال پیش تحقق پیدا کرد. پدران و برادران و خواهران ما در آن عصر، راه انقلاب را برگزیدند. از ما می‌پرسند که آیا امروز هم ما ناچاریم همان راه ۴۱ سال پیش را دنباله‌روی و پیروی کنیم؟ پاسخ این است که حضور و انتخاب مردم منحصر به ۴۱ سال پیش نبوده است. هر روز مردم در انتخابات رسمی یا غیررسمی شرکت کردند.

وی افزود: جامعه‌ای که در آن آزادی وجود دارد، انتخابات مستمر در آن اتفاق می‌افتد. جامعه‌ای که در آن مردم‌سالاری وجود دارد و این مردم هستند که تصمیم نهایی را می‌گیرند، همواره انتخابات وجود دارد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر مردم ما فقط در ۱۲ بهمن و ۲۲ بهمن ۵۷ راهی را برگزیدند، در فروردین سال ۵۸ به صورت رسمی مجدداً نظام جمهوری اسلامی را برگزیدند.

روحانی گفت: مردم در انتخابات خبرگان قانون اساسی یک بار دیگر به انتخابات دعوت شدند. مردم برای همه پرسی قانون اساسی در سال ۵۸ یک بار دیگر به انتخابات دعوت شدند و هر سال مردم در هر موضوع مهمی به انتخابات دعوت می شوند. در هر موضوع مهمی از مردم خواسته می شود تا رأی خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: ۲۲ بهمن مردم آزاد هستند که به خیابان ها بیایند، انقلابشان را تأیید کنند، بار دیگر با امام (ره) و رهبری بیعت کنند و یا اینکه در خانه بمانند اما مردم هر سال انقلاب، راهپیمایی و حضور در صحنه را انتخاب کرده اند.

رئیس جمهور گفت: انقلاب ما بر مبنای انتخاب بزرگ یک ملت در چهل و یک سال پیش و در انتخاب های بعدی به وجود آمد و تکامل پیدا کرد.

آمریکا تحمل پیروزی انقلاب اسلامی را نداشت
روحانی تصریح کرد: البته روشن است ما در تمام مقاطع از روز اول پیروزی انقلاب با دشمنان قسم خورده و سرسختی مواجه بودیم، تأثیر انقلاب اسلامی تنها در داخل ایران نبود، بلکه بر منطقه و جهان، مسلمانان و آزادیخواهان تأثیرگذار بود.

وی تأکید کرد: به همین دلیل آمریکا تحمل پیروزی انقلاب اسلامی و ملت ایران و بیرون راندن ابرقدرت آمریکا از ایران را نداشت. طبیعی است که این پیروزی غیرقابل تحمل باشد. طبیعی است که از ۴۱ سال پیش هر شب خواب بازگشت به این سرزمین را ببینند، آنها به خوبی می دانند که ایران چه مقدار اهمیت دارد و نقش ایران در منطقه چیست.

رئیس جمهور تأکید کرد: آنها می‌دانند که قدرت ایران در منطقه یکی از بالاترین قدرت‌ها و یا به یک معنا، بالاترین قدرت منطقه حساس خاورمیانه است، به همین دلیل از روز اول دشمن بزرگ ملت ایران، آمریکا و صهیونیست بود.

آمریکا می‌گوید چرا مردم حق انتخاب دارند

وی ادامه داد: آمریکا می‌گوید چرا مردم انتخاب کردند، سخن آمریکا این است که مردم حق انتخاب نداشتند. نظام شاهنشاهی را آمریکا انتخاب کرده بود و آمریکا می خواست که باقی بماند آنها می گویند چرا مردم راه جدیدی را برای زندگی خود انتخاب کرده اند.

روحانی اظهار داشت: معتقدیم ملت ایران همیشه و در همه مسائل مهم حق انتخاب دارند اما دشمنان ما می گویند شما حق انتخاب ندارید.
وی تصریح کرد: آمریکا می گوید شما باید به گذشته و به ۴۱ سال پیش برگردید، سخن مردم ما این است که ما به عقب برنمی‌گردیم، راه و مسیر ما برای پیشرفت و تعالی این کشور است، لذا می بینیم این دشمنی و کینه توزی در طول ۴۱ سال گذشته به شکل های مختلف ظهور و بروز پیدا کرد.

رئیس جمهور افزود: راه انقلاب ما همان راه روز اول است. از جوانان عزیز، دانشگاهیان و محققان خواهش می‌کنم یک بار دیگر سخن امام(ره) را در روز ۱۲ بهمن ۵۷ در بهشت زهرا (س) بخوانید و دقت کنید. آن چه امام در روز اول به مردم گفت تا روز آخر پای آن ایستاد.

روحانی ادامه داد: امام (ره) با مردم صادقانه رفتار کرد و به وعده اش عمل کرد و هر چه در روز ۱۲ بهمن در بهشت زهرا (س) گفت تا پایان عمر بابرکتش عمل کرد.

352 / 352 حسن روحانی رئیس جمهور 22 بهمن دولت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور 22 بهمن دولت انتخابات دعوت انتخاب کنند انتخاب کردند انتخاب کرده اند آمریکا می گوید انقلاب اسلامی پیروزی انقلاب قانون اساسی یک بار دیگر رژیم گذشته رئیس جمهور ۴۱ سال پیش ملت ایران انقلاب ما یک انتخاب حق انتخاب چرا مردم اگر رژیم روز اول ۱۲ بهمن مردم ما بهمن ۵۷ ۲۲ بهمن قدرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد، گفت: امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی در اشخاص و درون جریانات سیاسی کشور هستیم.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند