Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه دفاع ملی گفت: در انتخابات پیش رو هر فردی که به فرهنگ و مکتب حاج قاسم سلیمانی نزدیک‌تر است، برای کشور خوب و مفید است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، سردار سید محمودرضا شمس دولت‌آبادی ظهر امروز در مراسم سخنرانی پایانی راهپیمایی با شکوه 22 بهمن در ساوه، این روز را از ایام الله دانست و گفت: ایام الله روزی است که دست خدا نشانه و دلیل راه است، لذا این روز یکی از نشانه‌هایی است که باید با مسوولیت‌‌پذیری و احساس مسئولیت و شناخت نعمات الهی در آن حضور پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ملت ایران در طول چهل سال گذشته همواره در صحنه بوده و به حضور خود پافشاری کردند و با احساس مسئولیت در مقابل دشمنان و سختی‌ها صبر کردند.

عضوت هیات علمی دانشگاه دفاع ملی تصریح کرد: مردم روز به روز با شکر این نعمت و حضور در صحنه وفاداری خود را به انقلاب بیش از پیش نشان دادند و آن چیزی که بعد از 41 سال چشم دشمنان را کور کرده است، حضور توده‌های مردم در پشتیبانی از انقلابی بوده است.

دولت‌آبادی 22 بهمن را فجر و طلوع انقلاب اسلامی دانست و گفت: این روز در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران بود و در واقع آیینه‌ای است که اسلام در آن تجلی پیدا کرد.

وی 22 بهمن را به عید قربان تشبیه کرد و گفت: این عیدی است که اسماعیل‌ها ذبح شدند، همچنین 22 بهمن عید غدیر و اکمال دین است چراکه بعد از 1400 سال که به انبیا ظلم شد امامی پیدا کردیم که رهبری کند و امت شیعه را زنده کند.

عضو هیات علمی دانشگاه دفاع ملی 22 بهمن را روز تجدید قوای نیروی اسلامی دانست و افزود: این روز از برکات الهی است که برای مردم نازل شده و این حضور نشانه اعتماد مردم به نظام اسلامی است، اما باید تاکید کرد که این عید متعلق به هیچ گرایش و دولت و گروهی نیست و متعلق به مردم و برای مردم است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش دشمن برای هدف قراردادن هویت ایرانیان تصریح کرد: دشمنان ملت ایران تلاش می‌کنند هویت ملی و وحدت ملی را هدف قرار دهند و مردم را از  نظام جدا سازند اما این 22 بهمن و حضور میلیونی ملت قهرمان است که توطئه دشمنان را خنثی می‌کند.

دولت آبادی در بخش دیگری از سخنانش به چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: امروز چهلمین روز شهادت حاج قاسم و یوم الله است، روزی است که دست خدا در  آن مشاهده شد.

وی افزود: این معجزه انقلاب اسلامی بود که جوانان برومندی مثل حاج قاسم سلیمانی در فتح الفتوح دفاع مقدس رشد کردند و نهال‌ها جوانه زدند، پاسدارانی مثل ایشان با عقل و تدبیر و اخلاص رشد کرده و توانستند با مدیریت خودشان یک دنیا را متحول کنند. 

سخنران مراسم راهپیمایی 22 بهمن ساوه مکتب امام خمینی را ولایت فقیه دانست و گفت: این همان مکتبی است که توسط مقام معظم رهبری به جوانان عرضه می‌شود لذا شاخص‌ها و ویژگی‌های این مکتب را باید شناخت و الگوی جوانان برای تعالی و پیشرفت جامعه قرار داد.

 دولت آبادی همچنین اشاره‌ای به انتخابات پیش رو کرد و افزود: در انتخابات پیش رو هر فردی که به فرهنگ و مکتب حاج قاسم سلیمانی نزدیک‌تر است، برای کشور خوب و مفید است، اگر نماینده‌ای خرد نداشته باشد و نتواند اهداف و منافع مردم و انقلاب را حفظ کند به درد کشور نمی‌خورد.

وی افزود: باید به آینده خود امیدوار باشیم و به جوانانی رای دهیم که با مکتب ولایت فقیه بتوانند کشور را از شر مشکلات خلاص کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: قاسم سلیمانی حاج قاسم فرهنگ دانشگاه انتخابات پیش رو مکتب حاج قاسم دانست و گفت دولت آبادی ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • با وجود علاقه سرمربی آلمانی؛ هانسی فلیک هیچ‌وقت به هدایت بارسلونا نزدیک نبود!
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • تشییع پیکر مطهر ٢ شهید گمنام در کرمان و رفسنجان/وداع با فرزندان روح الله در ديار حاج قاسم