Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر شهروندان آلمانی گفته‌اند که رسوایی به بار آمده در انتخابات تورینگن اعتماد آن‌ها به دموکراسی را کاهش داده است. ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، با وجود همه اعمال محدودیت ها علیه حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" از طرف دولت و مقامات آلمانی اما نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد که تقریبا 48 درصد شهروندان آلمانی بر این عقیده‌اند که این حزب در 10 سال آینده در یک دولت محلی و یا دولت ائتلافی آلمان مشارکت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی که از طرف موسسه "یوگو" و به سفارش خبرگزاری آلمان انجام گرفته است نشان می دهد که تنها 29 درصد شهروندان آلمانی بر این عقیده اند که چنین تحولی در آلمان رخ نخواهد داد.

بحران تورینگن و داغ شدن بازار گمانه زنی‌ها درباره فروپاشی زودتر از موعد دولت آلمانعواقب بحران تورینگن؛ استعفای رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان

هفته گذشته در انتخابات تورینگن برای اولین بار نخست وزیر ایالتی با رای حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" انتخاب شد که این مسئله به زلزله سیاسی در این کشور منجر شد و ارکان دولت ائتلافی را متزلزل کرد. این اتفاق سبب شد تا بحث ها درباره لزوم برخورد با حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" با جدیت بیشتری پی گیری شود.

نتایج نظرسنجی یوگو نشان می دهد که حدود یک چهارم شهروندان آلمانی (26 درصد) مشارکت حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در یک دولت محلی را رد نمی کنند. 19 درصد هم با مشارکت این حزب در دولت فدرال آلمان مسئله ای ندارند.

اکثریت قریب به اتفاق 59 درصدی شهروندان البته مشارکت این حزب در ائتلاف دولتی را رد می کنند. 54 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی هم می گویند که رسوایی تورینگن  به اعتماد آن ها به دموکراسی آسیب رسانده است. 34 درصد شهروندان برنده اصلی این جریانات را حزب افراطی دانسته‌اند.

موسسه "یوگو" این نظرسنجی را در فاصله زمانی هفتم تا نهم فوریه از بین 2074 نفر از افراد بالای 18 سال واجد شرایط انجام داده است.

بحران مدیریت ناموفق در انتخابات تورینگن پیامدهای بدی برای حزب دموکرات مسیحی آلمان داشت. در سایه این بحران، "آنگرت کرامپ کارن بائر" رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان اعلام کرده که می‌خواهد از سمت خود کناره گیری کند. به این ترتیب وی از نامزدی صدر اعظمی آینده آلمان هم انصراف داد.

توماس کمریش، نامزد حزب لیبرال دموکرات آلمان که حزبش تنها پنج درصد کرسی‌های پارلمان ایالتی تورینگن را کسب کرده، چهارشنبه گذشته توانست با رأی حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" و حزب دموکرات مسیحی به عنوان نخست‌وزیر این ایالت انتخاب شود.

این همکاری دموکرات‌ مسیحی‌ها و حزب لیبرال دموکرات با یک حزب پوپولیست با گرایش‌های راست افراطی، نوعی تابوشکنی و اقدام علیه مبانی دموکراسی تلقی شد که برخی تحولات دوران قبل از به قدرت‌رسیدن نازی‌ها در دوران قبل از جنگ جهانی دوم را تداعی می‌کند و به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

کمریش تحت فشار فزاینده افکار عمومی، هم‌حزبی‌هایش و نیز حزب دموکرات مسیحی روز شنبه ناچار به استعفا شد. او پیشتر برگزاری مجدد انتخابات در تورینگن را به مجلس ایالتی تقاضا داده بود.

کارن بائر، رئیس حزب دموکرات مسیحی هم بعد از انتخابات تورینگن شدیدا آماج انتقادهای گسترده قرار گرفت و این مسئله موضع او به عنوان ریاست حزب دموکرات مسیحی را کاملا تضعیف کرد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان حزب دموکرات مسیحی آلمان رئیس حزب دموکرات مسیحی انتخابات تورینگن جایگزینی برای آلمان شهروندان آلمانی نشان می دهد درصد شهروندان حزب افراطی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۳۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سیدمحمد اعتماد اعجازی اظهار کرد: خدمت‌رسانی به واحد‌های صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود و آخرین مهلت صدور مجوز الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در نظر گرفته شده است.
وی افزود: کلیه واحد‌هایی صنفی که تابه امروز موفق به اخذ مجوز الکترونیکی نشده‌اند، می‌توانند در فرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز به صورت غیر حضوری و رایگان و دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.
فرماندار شهرستان اردبیل تصریح کرد: در استان اردبیل تا به امروز ۲۱/۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که در این راستا رتبه استان در کشور دهم است.
اعتماد اعجازی گفت: با توجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارائه خدمات اداری به صاحبان کسب وکار‌هایی است که دارای مجوز الکترونیکی بوده و عنوان آنها در بانک اطلاعات کسب وکار کشور ثبت شده باشد.

دیگر خبرها

  • مدیر عامل آدیداس: حاضر نشدیم با پیشنهاد نایکی به فدراسیون فوتبال آلمان برابری کنیم
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد