Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و اموزش پزشكی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه سلامت گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحولات شگرفی به ویژه در حوزه سلامت کشور ایجاد شد.

به گزارش ایكنا از فارس، سعید نمكی، وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكی امروز، 22 بهمن‌ماه در اجتماع پایانی راهپیمایی ارن روز در شهرستان لامرد با تبریک سالروز پیروزی شکوه‌مندترین انقلاب تاریخ و درود بر روح شهدای انقلاب اسلامی، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحولات شگرفی به ویژه در حوزه سلامت کشور ایجاد شد که از آن جمله می‌توان به توسعه قابل توجه حضور پزشکان و متخصصان ایرانی در تمامی مناطق کشور اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی، تنها ۶ دانشکده علوم پزشکی در کشور فعالیت داشت، از افزایش این تعداد به ۶۶ دانشگاه و دانشکده در کشور و تربیت متخصصان برجسته، به‌عنوان یکی از دستاوردهای مهم حوزه سلامت اشاره کرد.

وزیر بهداشت، تعداد تخت‌های بیمارستانی در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی را نیز ۵۶هزار تخت اعلام کرد که در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به ۱۲۰ هزار تخت افزایش یافته است.

فعالیت ۱۸ هزار خانه بهداشت در اقصی نقاط ایران

به گفته این مقام مسوول در حوزه سلامت کشور، خانه‌های بهداشت کشور نیز از هزار و ۸۰ مورد، اکنون به ۱۸ هزار مورد افزایش یافته و تا دورترین مناطق کشور نیز توسعه یافته است.

نمکی، آمار واکسیناسیون جمعیت بیش از ۸۰میلیونی کشور را نیز ۱۰۰درصد عنوان کرد و ادامه داد: امسال به‌عنوان پیشتاز در کشورهای منطقه، موفق به دریافت گواهی حذف سرخک از سازمان جهانی بهداشت شدیم و امیدواریم ریشه‌کنی مالاریا را نیز به زودی جشن بگیریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اپیدمی بیماری آنفولانزا در جهان اشاره کرد که بسیاری کشورها را درگیر کرده بود و گفت: در ایران به کمک سیستم بهداشتی قوی، موفق به مهار این بیماری شدیم.

تولید ۹۷ درصد داروی موردنیاز در داخل کشور

وی همچنین به موفقیت‌های نظام سلامت کشور در عرصه خدمات دارویی اشاره کرد و افزود: در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی، تنها ۲۵ درصد داروی موردنیاز کشور در داخل تولید می‌شد و اکنون علاوه بر افزایش این آمار به ۹۷ درصد، موفق به صادرات دارو به دیگر کشورها نیز شده‌ایم و کمبودهای دارویی، نسبت به سال گذشته، به یک سوم کاهش یافته است.

نمکی همچنین از پیشرفت در حوزه پژوهش و فناوری به‌عنوان دیگر دستاورد عرصه سلامت کشور نام برد و گفت: با پیشرفت‌های قابل توجه هزار و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان که به‌صورت جهادگونه فعالیت می‌کنند، نیازهای جامعه در زمینه تجهیزات پزشکی و دیگر عرصه‌ها تأمین شده است.

وزیر بهداشت، راه‌اندازی خدماتی مانند دستگاه MRI را از آرزوهای شهرهای بزرگ کشور در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی برشمرد که اکنون به برکت انقلاب اسلامی، در تمامی مناطق کشور در حال تحقق است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی را عامل وفاق ملی دانست و گفت: شهید سلیمانی خصلت‌های بسیار والایی داشت كه با گذشت زمان، شناخت بیشتری از شخصیت ایشان انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي انقلاب اسلامي تحول سلامت ايرانيان سعيد نمكي سال های پیش از انقلاب اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی حوزه سلامت کشور وزیر بهداشت مناطق کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، در مراسم روز جهانی ماما که در سالن هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، افزود: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

وی، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور دانست و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی گفت: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری، همچنین آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

فرشیدی در پایان تاکید کرد: باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه‌تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

کد خبر 6099747 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان