Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، به عبارت دقیق‌تر نخستین انتخابات مقدماتی در دو اردوگاه دموکرات و جمهوریخواه برای تعیین نامزد نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، امروز سه شنبه ۱۱ فوریه در ایالت نیو همشایر برگزار می‌شود. در این انتخابات، سرنوشت ۲۴ دلیگیت در حزب دموکرات و سرنوشت ۲۲ دلیگیت در حزب جمهوریخواه تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس هر ایالت متناسب با جمعیت و تشکیلات حزبی، تعداد مشخصی دلیگیت در کنوانسیون ملی احزاب دارد. در زمان برگزاری کنوانسیون ملی، دلیگیت ها، نتایج انتخابات مقدماتی را به اطلاع هم حزبی‌های خود می‌رسانند. نامزد دموکرات‌ها به حداقل ۱۹۹۱ و نامزد جمهوریخواهان به حداقل ۱۲۷۶ دلیگیت نیاز دارد.

در این میان یورو نیوز در گزارشی می‌نویسد: برنی سندرز، سناتور ایالت ورمونت آمریکا و پیت بوتچیچ، شهردار سابق ساوت بند در آستانه برگزاری انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در ایالت نیوهمپشایر از یکدیگر انتقاد کردند.

نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد که برنی سندرز، ۷۸ ساله با ۲۸.۸ درصد از پیت بوتیچیچ با ۲۲.۳ درصد در نیوهمپشایر پیش افتاده است.

پیت بوتچیچ هفته گذشته در اولین رقابت مقدماتی حزب دموکرات برای کسب نامزدی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر (آبان) با اختلاف تنها یک دهم درصد از برنی سندرز در ایالت آیووا پیشی گرفته بود.

برنی سندرز در سال ۲۰۱۶ میلادی توانسته بود با فاصله زیاد (۲۳ درصد) هیلاری کلینتون را در نیوهمپشایر شکست دهد. او اکنون امیدوار است که بتواند در همسایگی ایالت خود پیروزی چهار سال پیش را تکرار کند.

سناتور چپ‌گرای ایالت ورمونت یکشنبه شب در اشاره‌ای تلویحی به پیت بوتیچیچ گفت: «ما برخلاف دیگر کارزارها [حامیان] میلیاردر نداریم که به ما پول زیادی بدهند.»

این سخنان برنی سندرز در حالی بیان شد که از پیت بوتچیچ به دلیل حامیان مالی کارزار انتخاباتی اش، به عنوان «نامزد وال استریت» یاد می‌شود. شهردار سابق ساوت بند در واکنش به سخنان رقیب خود گفت: «خوب برنی خیلی پولدار است! من مشتاقانه کمک مالی او را خواهم پذیرفت!»

اکثریت رأی دهندگان در ایالت نیوهمپشایر در چهار انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا به نامزد دموکرات‌ها رأی داده اند. آرای الکترال این ایالت آخرین بار در سال ۲۰۰۰ هنگامی که جرج بوش با ال گور رقابت می‌کرد به سبد جمهوریخواهان ریخته شد.

انتخابات مقدماتی روز سه شنبه در نیوهمپشایر برای الیزابت وارن، سناتور ایالت ماساچوست و جو بایدن، معاون رئیس جمهوری ایالات متحده در دوران زمامداری هشت ساله باراک اوباما از اهمیت زیادی برخوردار است.

این دو نامزد که در ایالت آیووا پس از پیت بوتچیچ و برنی سندرز در جایگاه‌های سوم و چهارم قرار گرفتند اکنون برای احیای کارزار انتخاباتی خود به حمایت رأی دهندگان در نیوهمپشایر چشم امید دوخته اند.

مدیران ارشد کارزار انتخاباتی جو بایدن پیش از این ابراز اطمینان کرده بودند که معاون سابق باراک اوباما در صورت شکست در آیووا و نیوهمپشایر باز هم می‌تواند نامزدی حزب دموکرات برای رقابت با دونالد ترامپ را کسب کند.

این در حالی است که بررسی‌های تاریخی نشان می‌دهد که کسب نامزدی حزب دموکرات برای نامزدها بدون کسب جایگاه اول و دوم در دو ایالت آیووا و نیوهمپشایر تقریباً غیرممکن است.

به این ترتیب به نظر می‌رسد رأی گیری روز سه شنبه در نیوهمپشایر می‌تواند برای جو بایدن و الیزابت وارن که در آیووا با اقبال روبرو نشدند تعیین کننده باشد.

کد خبر 4850781 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا نیوهمپشایر حزب دموکرات آمریکا ایالات متحده آمریکا معامله قرن سوریه عراق فلسطین رژیم صهیونیستی ویروس کرونا ایران دونالد ترامپ ارتش سوریه روسیه ترکیه ادلب لیبی انتخابات ریاست جمهوری کارزار انتخاباتی انتخابات مقدماتی حزب دموکرات برنی سندرز ایالت آیووا جو بایدن سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۴۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت

به گزارش قدس آنلاین، رابرت دنیرو در مصاحبه با شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: «از تحقیرکردن او خسته شده‌ام... او واقعا و حقیقتا یک آدم بیمار است.»
این بازیگر در پاسخ به پرسشی درخصوص تمایل او به بازی در نقش ترامپ، صریحا گفت که هرگز این کار را انجام نخواهد داد، زیرا رئیس‌جمهور سابق حتا یک «ویژگی مثبت» نیز ندارد.او سپس حامیان ترامپ را نشانه گرفت و گفت: «فکر نمی‌کنم آنها متوجه باشند که اگر او خدانکرده دوباره رئیس جمهور شود، چقدر خطرناک است. فکر می‌کنم آنها واقعا درک نمی‌کنند. از منظر تاریخی، در آلمان نازی این اتفاق در مورد هیتلر افتاد. او را جدی نمی‌گرفتند. شبیه دلقک‌هاست. مثل یک ابله رفتار می‌کند. [بنیتو] موسولینی همین‌طور.»

این بازیگر ٨٠ ساله چشم‌انداز خود از انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را نیز ارائه داد. «بلبشویی فراتر از تصور ما به وقوع خواهد پیوست.»«مسئله درست و غلط است. این مرد یک هیولاست. فراتر از اشتباه است. تقریباً شبیه این است که می‌خواهد وحشتناک‌ترین کارهایی را که به ذهنش می‌رسد، انجام دهد... تا کفر ما را درآورد؟ نمی‌دانم اسمش را چه بگذارم ولی خیلی ترسناک است.»دنیرو در پایان مستقیما ترامپ و هیتلر را کنار هم نشاند و گفت: «...وقتی بچه بودم می‌گفتم هیتلر یک کابوس است. [در آمریکا] هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد. اما اکنون ممکن به نظر می‌رسد.»

در طول چهارسال ریاست جمهوری ترامپ، سیاست‌ها و رفتارهای وی یکی از مواردی بود که در نطق‌های برندگان و مجریان جشنواره‌ها و مراسم‌های سینمایی معمولا مورد انتقاد قرار می‌گرفت.دنیرو یکی از هنرمندانی است که چندین مرتبه به ترامپ حمله کرده است. این هنرپیشه مطرح هالیوود در مصاحبه‌ای در دسامبر ۲٠۱٧ با روزنامه نیویورک تایمز او را فردی «بی‌مقدار و عوضی» خوانده بود. او هم‌چنین در مصاحبه‌ای با روزنامه ایندیپندنت در سال ۲٠۱٩، گفته بود که ترامپ تنها به یک چیز اهمیت می‌دهد و آن این است که «رئیس» باشد و نسبت به خطرات انتخاب وی به عنوان رییس‌جمهور آمریکا هشدار داده بود.براساس آخرین نظرسنجی‌ها، بایدن، نامزد احتمالی حزب دموکرات، فاصله بسیار کمی با ترامپ، نامزد احتمالی حزب جمهوری‌خواه، دارد و حتی در برخی از این نظرپرسی‌ها از رقیب خود عقب‌تر است. سیاست‌های بایدن درخصوص جنگ اکراین و غزه و همچنین مسائل اقتصادی، نارضایتی‌های عمیقی در جامعه آمریکا پدید آورده و پایگاه اجتماعی مرد شماره یک کاخ سفید را متزلزل ساخته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • سندرز خطاب به دانشجویان معترض: شما در سمت درست تاریخ ایستاده‌اید
  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو