Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@08:49:58 GMT

بحران در رهبری حزب حاکم آلمان

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۶۷۴۶۸

بحران در رهبری حزب حاکم آلمان

«انگرت کرمپ کارن‎بائر»، زنی که «آنگلا مرکل» امید بسیاری به او به‌عنوان جانشینش در سمت صدراعظمی آلمان بسته بود، از رهبری حزب «دموکرات مسیحی» و به تبع آن نامزدی صدراعظمی کشورش کناره‎گیری کرد.


به‌گزارش سایت شبکه خبری «دویچه‎وله»، کناره‎گیری «کارن‎بائر» که باعث شگفتی بویژه اعضای حزب «دموکرات مسیحی» شده، پس‌از رسوایی این حزب در ایالت «تورینگن» رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کارن‎بائر» که از این پس تنها حائز عالی‌ترین سمت وزارت دفاع آلمان خواهد بود، در نشستی در مقر حزب خود در برلین به پرسش خبرنگاران درباره علت کناره‎گیری خود از رهبری حزب و نامزدی برای صدراعظمی آلمان با تأکید بر نیاز حزب خود برای قدرتمند شدن، وقایع اخیر در ایالت تورینگن را عامل مهم تصمیم‎گیری خود برای کناره‎گیری از رهبری حزب عنوان کرد.
هفته پیش حزب «دموکرات مسیحی» بعد از حمایت حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» در انتخابات محلی پیروز شد. این باعث شد بسیاری به حزب اتهام بزنند که از مواضع خود کوتاه آمده است. این امر باعث استعفای نامزد پیروز حزب برای احراز پست فرمانداری ایالت شد.
«کرمپ کارن‎بائر» 57 ساله در حالی تنها 14 ماه بعد از به دست گرفتن رهبری حزب «دموکرات مسیحی» از سمت خود کناره‎گیری کرد که در یک سال گذشته با سری رسوایی‎هایی در حزب خود مواجه بود. رسوایی‎هایی که بسیاری را نسبت به توان او برای مدیریت و رهبری حزب با تردید مواجه کرد. رویداد انتخاباتی در ایالت «تورینگن» اوج این رسوایی‎ها را رقم زد. طوری که «کارن‎بائر» دیگر تاب نگاه‎های شماتت بار را نیاورد و ترجیح داد، به ایفای نقش در جایگاهی که زمانی نه چندان دور «آنگلا مرکل» با قدرت آن را به دست گرفته بود، پایان دهد.
اکنون با کناره‎گیری «کارن بائر» از رهبری حزب «دموکرات مسیحی»، به‌طور واضح چه بر سر حزب خواهد آمد؟ این چیزی است که «میشائیل کوفنر»، مدیر بخشی سیاسی «دویچه‎وله»، آن را نمادی از بحران سیاسی در حزب «دموکرات مسیحی» آلمان می‎داند و می‎گوید: «از مدت‌ها پیش مشخص بود که حزب در کادر رهبری دچار مشکل شده‎است. اما تورینگن این مشکلات را برملا کرد. ضمن آنکه وقایعی هم بود که از آنچه در پس پرده کادر رهبری حزب می‎گذرد، سخن می‌گفت. درست یک هفته قبل از اینکه کارن‎بائر از رهبری حزب کناره‎گیری کند، «فردریش مِرز» از سمت خود در «بلک راک»، بزرگ‌ترین کمپانی سرمایه‎گذاری آلمان استعفا کرد تا خود را دست به نقد‌ترین کاندیدای احراز سمت رهبری حزبش نشان دهد. او پس از آن نیز در توئیتر خود نوشت که می‎خواهد کاری بزرگ برای کشورش انجام دهد.» «مرز» دیروز نیز به کدهای خود درمورد علاقه‎اش به در دست گرفتن رهبری حزب ادامه داد و در توئیتی از لزوم بازنگری در سیستم مالی نوشت تا بگوید راهبرد او برای آینده آلمان چیست. «مرز» سال 2018 نیز علاقه‎مندی‎اش برای جانشینی «آنگلا مرکل» را که 18 سال رهبر حزب بود، نشان داد. او در نهایت نتوانست مقابل «کارن‎بائر» مقاومت کند و شکست را پذیرا شد. اما اکنون با ضعفی که «کارن‎بائر» در دو سال گذشته نشان داد، بیش از سال 2018 به موفقیت خود امیدوار است. اما آیا او براستی خواهد توانست انقلابی مردانه در حزب «دموکرات مسیحی» به راه‌اندازد و پس از دو دهه رهبری حزب را از دست زنان خارج کند؟ برای پاسخ به این پرسش بسیار زود است. بویژه که هنوز مشخص نیست حزب «دموکرات مسیحی» واقعاً تمایل داشته باشد رهبری را به «مِرز» بسپارد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دموکرات مسیحی رهبری حزب کناره گیری آنگلا مرکل کارن بائر حزب خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچیک از این فیلم ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.

مهر نوشت: این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901607

دیگر خبرها

  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها