Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مسوول سیاست خارجی اروپا روز سه شنبه با انتقاد از طرح ننگین معامله قرن نسبت به تبعات الحاق دره اردن به مناطق اشغالی و تشدید خشونت ها هشدار داد.
به گزارش خرداد،ایرنا به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، "جوسپ بورل" از اسرائیل خواست که از تصمیم الحاق دره اردن به مناطق اشغالی اجتناب ورزد و هشدار داد که در صورت پیشروی، اعتراضات فلسطین تشدید خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بورل در پارلمان اروپا گفت: این ممکن است رخ دهد اما شما می توانید مطمئن باشید که صلح نخواهد بود.
مسوول سیاست خارجی اروپا که هفته گذشته به واشنگتن سفر و بخشهایی از برنامه صلح جدید دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا برای خاورمیانه را رد کرد.
بورل افزود: پیشنهادات ارائه شده از دو هفته قبل کاملاً پارامترهای مورد توافق بین المللی را به چالش کشیده و دشوار است بدانید که چگونه این ابتکار عمل می تواند هر دو طرف را به میز مذاکرات بازگرداند.
نمایندگان بلژیک، استونی، آلمان، لهستان و فرانسه روز سه شنبه پیش از نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع فلسطین و طرح آمریکایی-صهیونیستی موسوم به "معامله قرن" برگزار می شود، این مطلب را در جمع خبرنگاران مطرح کردند.
وزیر خارجه بلژیک که به نمایندگی از چهار عضو دیگر این اتحادیه در شورای امنیت، بیانیه را قرائت می کرد، افزود: طرح ارائه شده از سوی آمریکا، قطعنامه‌های شورای امنیت در این زمینه را نادیده گرفته است. موضع طولانی مدت اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد که مذاکره برای استقرار دو کشور، بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ باید انجام شود.
وی ادامه داد: دو کشور باید در کنار هم با امنیت، صلح و احترام متقابل زندگی کنند. ما از مذاکره مستقیم دو طرف برای حل نهایی این مساله حمایت و تاکید می کنیم که تعیین مرزها، پایتختی قدس و بازگشت آوارگان به عنوان موضوعات نهایی صلح است. برچسب ها: اتحادیه اروپا ، اردن

منبع: خرداد

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اردن الحاق دره اردن به مناطق اشغالی اتحادیه اروپا شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی

اتحادیه‌ اروپا از امضای توافقنامه کمک ۱۷ میلیون یورویی با سازمان بین‌الملی مهاجرت خبر داد و گفت این پول در قسمت از حمایت مهاجران تازه بازگشته از ایران و پاکستان و جوامع میزبان آنها هزینه خواهد شد.

اتحادیه اروپا تاکید کرد زنان و کودکان در اولویت کمک‌هایش به افغانستان قرار دارند.

این اتحادیه در بیانیه‌ای نوشت که حدود یک‌ونیم میلیون مهاجر افغانستانی از پاکستان و ایران از جنوری پارسال تاکنون بازگشته‌اند.

 اتحادیه اروپا گفته است بازگشت مهاجران افغانستانی که در اوایل آغازگر یک وضعیت اضطراری در مرزهای افغانستان بود اکنون به یک بحران در جوامع میزبان بدل شده است.

به گفته اتحادیه اروپا، کمک جدید این سازمان برای مهاجران تازه بازگشته خدمات اقتصادی، بهداشتی و آموزشی فراهم خواهد کرد.

رافائلا یودیچه، سرپرست اتحادیه اروپا در افغانستان از میزبانی و همسبتگی افغان‌ها با مهاجران تازه‌برگشته ستایش کرد و گفت باید اطمینان حاصل کرد که این جوامع حمایت می‌شوند.

پاکستان در دور نخست روند اخراج مهاجران فاقد مدرک، حدود نیم میلیون افغانستانی‌ را اخراج کرده و حالا مرحله دوم این روند را آغاز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • به شدت به آمریکا درباره ارتکاب هر حماقتی و تبعات آن هشدار می دهیم
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی