Web Analytics Made Easy - Statcounter

از امروز ۲۳ بهمن‌ماه بهره‌برداری آزمایشی از منطقه یک آزادراه تهران-شمال آغاز خواهد شد و این پروژه اوایل اسفندماه بهره‌برداری رسمی می‌شود.

قدس آنلاین؛ روز گذشته ۲۲ بهمن‌ماه، رئیس‌جمهور در سخنرانی‌خود در مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در پایتخت، اظهار داشت: ‌«من همین جا به وزارت راه و شهرسازی دستور می‌دهم که جاده عظیم تهران ـ شمال را که تکمیل شده از فردا (۲۳ بهمن) به‌صورت آزمایشی‌ باز کند، انشاءالله اوایل اسفند این جاده مهم که یکی از افتخارات مهندسی ایران است، افتتاح خواهد شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین گزارش پیش از این نیز اعلام شده بود حدود یک هفته پیش از افتتاح رسمی منطقه یک آزادراه تهران-شمال، این مسیر به صورت آزمایشی بهره‌برداری می‌شود تا برای بهره‌برداری رسمی باز شود.

البته مقرر بود منطقه یک آزادراه در دهه فجر امسال افتتاح شود که به گفته مسؤولان، در راستای ارتقاء ایمنی مسیر و هماهنگی در استقرار ارگان‌های دست‌اندرکار جاده، افتتاح این مسیر به اوایل اسفندماه امسال موکول شد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در این‌باره گفته بود: در جلسه‌ای که‌ با حضور وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسؤولان ذی‌ربط از جمله پلیس راه کشور، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، وزارت ارتباطات، اورژانس، آتش‌نشانی، هلال احمر و دیگر ارگان‌هایی که باید در آزادراه مستقر باشند، برگزار شد، نظرات بخش‌های مختلف اخذ شد و با توجه به این نقطه‌نظرات، در جهت بالا بردن سطح ایمنی آزادراه مواردی مطرح شد و برای اینکه هیچ مشکلی در آینده، حین تردد برای مردم در منطقه یک آزادراه پیش نیاید،‌ چند روزی افتتاح به تعویق افتاد تا کارها به اتمام برسد، البته وزیر راه و شهرسازی خط قرمز زمان را برای پایان همه کارها در منطقه یک، ۳۰ بهمن‌ماه تعیین کرده است، یعنی استقرار اکیپ‌ها و دستگاه‌های ذیربط تا آن زمان در آزادراه انجام شود. 

‌خیرالله خادمی‌ با اشاره به ‌بهره‌برداری آزمایشی از منطقه آزادراه تهران-شمال پیش از افتتاح رسمی بابت تست مسیر، تجهیزات و موارد ایمنی، گفته بود: ‌اگر می‌خواستیم از نظر سطح ایمنی تا اندازه‌ای که در دیگر آزادراه‌ها رعایت شده است، در این آزادراه ‌هم رعایت شود و آن را افتتاح کنیم، ‌مشکلی نبود و این آزادراه را افتتاح می‌کردیم به هر حال مسیر برای افتتاح تا سالروز پیروزی انقلاب اسلامی آماده بود، ‌اما در راستای ارتقای سطح ایمنی در این مسیر آزادراهی، تصمیم گرفته شد چند روزی کارهای باقی‌مانده به اتمام برسد و استقرار دستگاه‌های ذیربط در این آزادراه صورت بگیرد.

به گزارش فارس، با افتتاح منطقه یک آزادراه، خودروها پس از ورود و عبور از این منطقه، در سه راهی شهرستانک وارد جاده موجود کرج-چالوس می‌شوند و سپس در ادامه جاده موجود، مسیر تا مرزن‌آباد و ورود به منطقه چهار آزادراه تهران-شمال ادامه دارد؛ با راه‌اندازی منطقه یک آزادراه، فاصله زمانی تهران-چالوس ۱.۵ ساعت کاهش می‌یابد.

* بهره‌برداری آزمایشی منطقه یک آزادراه تهران-شمال‌ از امروز

بنابراین گزارش در راستای اطلاع از زمان دقیق آغاز بهره‌برداری آزمایشی از منطقه یک آزادراه تهران-شمال، به سراغ ‌مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور رفتیم.

خیرالله خادمی در این‌باره اظهار داشت: مقرر شده است از امروز ‌این مسیر آزادراهی برای بهره برداری موقت و آزمایشی باز شود و خودروها از آن عبور کنند.

وی افزود: طبق تأکید وزیر راه و شهرسازی روز ۳۰ بهمن‌ماه این مسیر باید آماده شده باشد و هیچ یک از ادوات، ماشین‌آلات و تجهیزات‌ شرکت‌های پیمانکار در مسیر نباشد و در واقع آزادراه باید برای افتتاح آماده باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: پلیس، راهداران و خودروهای امدادی و ارگان‌های دست‌اندرکار جاده حتماً در زمان بهره‌برداری آزمایشی در آزادراه مستقر خواهند بود.

* پایان خط‌کشی منطقه یک آزادراه/ جت‌فن‌های تونل‌ها فعال شدند

‌این مقام مسؤول اظهار داشت: در حال حاضر اغلب تجهیزات شرکت‌های پیمانکار از آزادراه خارج شده است، در مسیر آزادراه‌ ‌خط‌کشی نیز انجام ‌شده است و جت‌فن‌های تونل‌ها نیز همه فعال و روشن هستند.

* مشخصات فنی مناطق چهارگانه آزادراه تهران-شمال‌ در مطالعات اولیه

الف) مشخصات قطعه یک آزادراه تهران-شمال

‌قطعه یک این آزادراه حدفاصل تهران - دوآب شهرستانک به طول تقریبی ۳۲ کیلومتر است؛ این منطقه از تقاطع بزرگراه آزادگان و بزرگراه شهید همت شروع و با عبور از مناطق کن، سولقان و امام زاده عقیل و تونل تالون و دره لانیز به سه راهی شهرستانک می‌رسد؛ این منطقه آزادراه موجب می‌شود قسمتی از راه فعلی که از طریق کرج می‌گذرد حذف شده و مسیر فعلی حدود ۶۰ کیلومتر کوتاه‌تر شود و صرفه‌جویی قابل‌توجهی در مصرف سوخت، استهلاک و وقت رانندگان را به دنبال خواهد داشت‌.

ب) مشخصات قطعه دو آزادراه تهران شمال

این منطقه حد فاصل دو آب شهرستانک - پل زنگوله به طول تقریبی ۲۵ کیلومتر است؛ تونل‌های بلند البرز هر یک به طول ۶ هزار و ۳۵۰ متر در این منطقه قرار می‌گیرد، با اجرای این قسمت‌، طول مسیر جاده فعلی کرج - چالوس حدود پنج کیلومتر کوتاه می‌شود.

ج) مشخصات قطعه سه آزادراه تهران شمال

این مسیر حد فاصل پل زنگوله - سه راهی دشت نظیر و مرزن‌آباد به طول تقریبی ۴۶ کیلومتر است؛ مسیر دارای دو خط رفت و دو خط برگشت است و در قسمت‌های فراز یک خط کندرو به مسیر اضافه می‌شود؛ در این منطقه نیز هیچ‌گونه اقدامی در مورد عملیات اجرایی انجام نگرفته‌ است اما مطالعات اجرایی آن که به دلیل گذشت مدت‌زمان زیاد منقضی شده بود، ‌به روز شده است.

د) مشخصات قطعه چهار این آزادراه

قطعه چهار آزادراه تهران - شمال حدفاصل سه راهی دشت نظیر مرزن‌آباد - چالوس به طول حدود ۲۰ کیلومتر است؛ مسیر دارای دو خط رفت و دو خط برگشت است و در قسمت‌های فراز یک خط کندرو به مسیر اضافه می‌شود، اجرای این قطعه از سال ۱۳۷۵ آغاز شد و در دولت دهم ابتدا با پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی به بهره‌برداری رسید و سپس به تدریج تکمیل شد.

* کاهش ۶۰ کیلومتری مسیر تهران-چالوس با افتتاح منطقه یک آزادراه تهران-شمال

به گزارش فارس‌ منطقه یک آزادراه تهران-شمال به طول ۳۲ کیلومتر از بزرگراه همت در کنار دره کن شروع می‌شود و تا سه راهی شهرستانک در محور کرج-چالوس ادامه دارد؛ تکمیل منطقه یک آزادراه، موجب کاهش ۶۰ کیلومتری مسیر موجود خواهد شد، این پروژه بزرگ، توسط ۶ شرکت کاملا ایرانی تکمیل شد و به اتمام رسید.

مسیر منطقه یک آزادراه از تقاطع غیرهمسطح با بزرگراه شهید همت و بزرگراه آزادگان شروع و در امتداد دره کن پس از گذشتن از حاشیه روستای سولقان به تدریج از منطقه کوهستانی توچال عبور کرده، سپس توسط تونل بلند تالون به طول ۴۸۵۰ متر این رشته‌کوه را قطع کرده و در دامنه‌های شمالی آن در منطقه دوآب شهرستانک قرار می‌گیرد.

به دلیل عدم تکمیل مناطق ۲ و ۳ این آزادراه‌ف خودروها پس از خروج از منطقه یک آزادراه، طبق تصمیم متولیان آزادراه، از آن پس مسیر به موازات جاده قدیم کرج-چالوس امتداد می‌یابد و در دره سرهنگ وارد تونل البرز به طول ۶۴۰۰ متر شده و در پل زنگوله خارج، سپس با عبور از ارتفاعات البرز به موازات جاده موجود کرج-چالوس تا شهر چالوس ادامه یافته و در نهایت با یک تقاطع غیر همسطح به کمربندی چالوس-تنکابن متصل می‌شود.

‌قطعه چهارم این آزادراه حدفاصل سه‌راهی دشت نظیر مرزن‌آباد تا چالوس ۲۰کیلومتر طول دارد که دارای دو خط رفت و دو خط برگشت بوده و در قسمت‌های فراز، یک خط کندرو به مسیر اضافه می‌شود، این منطقه در دولت محمود احمدی‌نژاد افتتاح شد.

با افتتاح منطقه یک، خودروها پس از ورود و عبور از این منطقه، در سه راهی شهرستانک وارد جاده موجود کرج-چالوس می‌شوند و سپس در ادامه جاده موجود، مسیر تا مرزن‌آباد و ورود به منطقه چهار آزادراه تهران-شمال ادامه دارد.

بنابراین گزارش شنیده‌ها حاکی از آن است که رقم عوارضی منطقه یک آزادراه تهران-شمال رقمی کمتر از ۵۰ هزار تومان است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آزادراه تهران شمال مسیر تهران شمال تونل تهران شمال افتتاح آزادراه بهره برداری آزمایشی از منطقه منطقه یک آزادراه تهران شمال منطقه یک آزادراه چهار آزادراه تهران وزیر راه و شهرسازی افتتاح منطقه یک بنابراین گزارش طول تقریبی مسیر آزادراه مشخصات قطعه ۶۰ کیلومتر قطعه چهار مرزن آباد سطح ایمنی حمل و نقل بهمن ماه تکمیل شد خواهد شد تونل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۹۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

واحد تحقیق و توسعه (R&D) شرکت دانش بنیان آوان بهمن شیمی،در مسیر توسعه محصولات دانش بنیان دارویی، یکشنبه 9 اردیبهشت 1403، طی مراسمی  با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.

دکتر محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی  است».

دکتر عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد».

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: « بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود گردیده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون نموده است».

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در  حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثره داروئی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران کرج قزوین
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج - قزوین
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • افتتاح دو طرح عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود