Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@17:36:38 GMT

تشریح جزییات ساخت 7 بیمارستان جدید در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۶۹۲۲۳

تشریح جزییات ساخت 7 بیمارستان جدید در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح بیمارستان جامع سرطان در سال آینده خبر داد و از تاخیر در اجرای پروژه های بیمارستانی 540 تختخوابی کرمانشاه و بیمارستان اسلام آبادغرب انتقاد کرد.

 محمودرضا مرادی در جمع خبرنگاران در تشریح روند پیشرفت و ساخت پروژه های بیمارستانی استان، به ساخت هفت بیمارستان در استان توسط بخش های دولتی و خصوصی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشرفت 65 درصد پروژه بیمارستان جامع سرطان که در محوطه بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه در حال ساخت است، گفت: این بیمارستان 120 تختخوابی است که به دلیل برخی نواقص قانونی در حال حاضر روند ساخت آن کُند شده است.

وی افزود: در تلاشیم با رفع مشکلات این پروژه، ساخت آن دوباره شتاب بگیرد و چنانچه این مشکلات مرتفع شود پایان سال آینده شاهد افتتاح این بیمارستان خواهیم بود.

مرادی همچنین با اشاره به ساخت بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه توسط وزارت راه و شهرسازی گفت: متاسفانه این پروژه تقریبا متوقف است و اگر با همین روند بخواهد پیش برود قطعا تا سالیان سال به بهره برداری نمی رسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از عملکرد راه و شهرسازی در ساخت بیمارستان جدید اسلام آبادغرب هم انتقاد کرد وافزود: این بیمارستان که در زلزله سال 1396 خسارت دید باید مقاوم سازی می‌شد که متاسفانه کار پیشرفتی که باید را نداشته است.

مرادی افزود: مسئولان راه و شهرسازی قرار بود این پروژه را شهریور ماه امسال به ما تحویل دهند، اما با توجه روند پروژه به نظر می رسد تا یک سال دیگر هم این پروژه تحویل نشود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به ساخت سه پروژه بیمارستانی در شهرستانهای روانسر، ثلاث باباجانی و دالاهو گفت: بیمارستان روانسر با 10 درصد پیشرفت فیزیکی مدتی متوقف بود و حالا دوباره ساخت آن از سر گرفته شده است.

وی افزود: بیمارستان ثلاث باباجانی هم نزدیک به افتتاح بود که در زلزله سال 1396 دچار مشکل شد و حالا هم به دلیل مشکلات حقوقی کار این پروژه هنوز باقی مانده است.

مرادی تصریح کرد: پروژه بیمارستان شهرستان دالاهو نیز هم اکنون در فاز مطالعاتی و نقشه برداری قرار دارد.

این مسئول به ساخت بیمارستان «حکیم» توسط بخش خصوصی در کرمانشاه هم اشاره کرد وافزود: ساخت این بیمارستان توسط بخش خصوصی در حال انجام است و نظارت درمانی آن با دانشگاه است و این پروژه 96 تختخوابی هم اکنون در مراحل پایانی ساخت قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه بيمارستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پروژه بیمارستان ساخت بیمارستان راه و شهرسازی توسط بخش ساخت آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۹۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در زمینی به مساحت ۱۰۷ هزار مترمربع، ۵۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع ساخت در ۱۴ بلوک متفاوت و با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند در دستور کار قرار گرفته است.

روند ساخت این پروژه بیمارستانی که از سال ۹۰ به‌عنوان جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد آغاز شده، متوقف مانده بود و باگذشت ۱۰ سال وقفه، دوباره عملیات اجرایی ساخت پروژه کلید خورده است.

امید می‌رود در دولت سیزدهم، تحقق وعده‌های مسوولان و با تخصیص اعتبارات بیشتر، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه مهم بیمارستانی در مرکز لرستان باشیم تا مردم استان طعم خدمت بیشتر در حوزه سلامت را بچشند.

«نیایش» به ایستگاه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسید

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز دوشنبه در بازدید استاندار لرستان از روند احداث این پروژه بیمارستانی در خرم‌آباد، اظهار کرد: این پروژه در سال ۹۵ بین ۶.۵ تا هفت درصد پیشرفت فیزیکی داشته که به قرارگاه خاتم برای اجرا واگذار می‌شود.

وی عنوان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید، یعنی چهار سال، میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۲۵ درصد می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه آن موقع تعداد تخت‌های این بیمارستان ۵۱۵ تخت بوده است، افزود: از سال ۱۴۰۰ و تا کنون و در دولت سیزدهم، این پروژه بیمارستانی به ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

دلفان، بیان کرد: تا کنون حدود ۴۰۴ میلیارد تومان در این پروژه بیمارستانی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه همچنین تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت، به ۶۱۱ تخت افزایش پیدا کرده است، گفت: یعنی به‌اندازه یک بیمارستان کوچک دوباره به این فضا اضافه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد را یک «ابر بیمارستان» عنوان کرد و گفت: این بیمارستان در صورت بهره‌برداری یکی از بزرگ‌ترین بیمارستان‌های منطقه به‌حساب می‌آید.

دلفان، افزود: اگر منابع اعتباری این پروژه تأمین شود، سال دیگر این بیمارستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه خرید تجهیزات این بیمارستان نیز شروع شده است، گفت: اگر در سفر دوم دولت مصوب شود، اعتبارات مربوط به پروژه تأمین و تکمیل خواهد شد.

پروژه در تیرماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود

صرفی سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد نیز در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: در حال حاضر احداث این پروژه بیمارستان بر عهده قرارگاه خاتم است.

وی عنوان کرد: مؤسسه «نوین ابنیه» قرارگاه خاتم عهده‌دار احداث این پروژه بوده و این مؤسسه در حدود ۱۵ کلان‌شهر کشور، در حال احداث پروژه‌های بیمارستانی است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه تا سال ۱۴۰۰، ۲۵ درصد بوده و الان ۶۵ درصد است.

صرفی، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۸۰ نفر مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بخش نمای ساختمان و دیوارهای داخلی، تأسیسات برق و مکانیک در حال اجرا است، عنوان کرد: همه تجهیزات موردنیاز گرمایشی و سرمایشی، دستگاه‌های هواساز، سیستم فاضلابی، لوله‌ها، پنجره‌ها و… برای بیمارستان خریداری شده است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد، تأکید کرد: اگر منابع مالی به همین روند تأمین شود، بنا داریم که تا تیرماه ۱۴۰۳ این بیمارستان را تکمیل کنیم.

صرفی، تأکید کرد: کارفرما باید بتواند منابع مالی را تأمین کند، تا بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در تاریخ یاد شده بیمارستان را تحویل بدهیم.

رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری‌شده است، اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

وی با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

استاندار لرستان، افزود: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی دو سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت، افزود: امیدواریم با فراهم‌کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد؛ چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس‌جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس‌جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی‌نشده است.

کد خبر 6092497

دیگر خبرها

  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • آغاز به کار مرحله دوم ساخت بیمارستان سی سخت
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)