Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه رسانه غربی از جاسوسی آمریکا و آلمان از بیش از ۱۲۰ کشور جهان خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، به نقل از خبرگزاری فرانسه، برخی رسانه‌ها در سوئیس، آمریکا و آلمان روز سه شنبه اعلام کردند واشنگتن و برلین از طریق یک شرکت فعال در زمینه رمزگذاری مکالمات، به مدت چندین دهه از بیش از یکصد کشور جهان جاسوسی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن پست و شبکه زد دی‌اف اعلام کردند که این تحقیق را بر اساس گزارشی محرمانه از سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) انجام دادند که اخیراً به رسانه‌ها درز پیدا کرده است. آنگونه که واشنگتن پست نوشته است، سازمان سیا و سرویس‌های امنیتی آمریکا از سال ۱۹۷۰ تقریبا تمام عملیات‌ این شرکت را تحت کنترل خود داشتند.

همچنین روزنامه واشنگتن پست این رسوایی سرویس‌های امنیتی آمریکا و آلمان را «کودتای اطلاعاتی قرن» نامید و در گزارشی در این باره نوشت: «بیش از نیم قرن دولت‌های مختلف در سراسر جهان برای مخفی‌کردن و محرمانه‌ نگه‌داشتن ارتباطات میان نظامیان، جاسوس‌ها و دیپلمات‌های خود صرفاً به یک شرکت اعتماد کرده‌اند».

به نوشته واشنگتن پست، این شرکت سوئیسی با فروش تجهیزات خود به دست‌کم ۱۲۰ کشور جهان میلیون‌ها دلار درآمد کسب کرده و ایران، کشورهای آمریکای لاتین، پاکستان، و هند از جمله مشتریان اصلی آن بوده‌اند.

اما بنا بر این گزارش مسئله مهم در این باره این است که هیچ کدام از مشتری‌ها نمی‌دانستند که مالک اصلی این شرکت، سرویس‌های امنیتی آمریکا و دستگاه اطلاعاتی آلمان غربی هستند. نهادهای جاسوسی آمریکا و آلمان تجهیزات این شرکت رمزنگاری را به گونه‌ای دستکاری می‌کردند که بتوانند پیام‌های رمزی کشورها را به آسانی رمزشکنی کنند.

بر این اساس، پس از جنگ جهانی دوم، شرکت ”کریپتو آگ“ (Crypto AG) بازار تجهیزات رمزنگاری جهان را در دست گرفت. این شرکت میلیون‌ها دلار تجهیزات خود را به بیش از ۱۲۰ کشور جهان فروخته است.

نتایج تحقیقاتی که با مشارکت ”واشنگتن پست“، شبکه تلویزیونی ”زد د اف“ آلمان و ”رادیو-تلویزیون سوئیس“ انجام شده است، نشان می‌دهد سازمان جاسوسی آمریکا، موسوم به ”آژانس اطلاعات مرکزی CIA“ ”کریپتو آگ“ را در سال ۱۹۷۰ به طور مخفیانه خریداری کرد. این اقدام در چارچوب یک مشارکت فوق محرمانه با سرویس‌های اطلاعاتی آلمان، موسوم به ”ب ان د BND“ (آژانس اطلاعات فدرال) صورت گرفت. اما دستگاه اطلاعاتی آلمان در سال ۱۹۹۰ از این مشارکت خارج شد و سازمان سیا ”کریپتو آگ“ را در سال ۲۰۱۸ به شرکتی دیگر واگذار کرد.

بر اساس این تحقیق، دو دستگاه اطلاعاتی آلمان و آمریکا تجهیزات شرکت ”کریپتو آگ“ را به گونه‌ای دستکاری کردند که بتوانند به راحتی رمزهای به کار رفته در مکالمات رمزگذاری شده کشورها (مشتریان) را بازگشایی کنند.

به گفته واشنگتن پست، هنوز نه مقامات سیا و نه مقامات اطلاعاتی آلمان اظهار نظری در این مورد ارائه نکرده اند. برند اشمیت باوئر (Bernd Schmidbauer)، هماهنگ کننده پیشین دستگاه اطلاعاتی آلمان در گفتگو با شبکه تلویزیونی ”زد د اف“ وجود عملیات موسوم به ”روبیکن“ (Rubicon) را تاییدکرد.

از سوی دیگر، شرکت سوئدی ”کریپتو“، که ”کریپتو آگ“ را خریداری کرده است، ضمن رد هر گونه ارتباط با دستگاه‌های اطلاعاتی آلمان و آمریکا، نتایج تحقیق اخیر را دربردارنده هشداری بزرگ بر شمرد. در همین راستا، مقامات سوئیس روز سه شنبه اظهار داشتند از روز پانزدهم ژانویه، تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده اند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کودتای اطلاعاتی جاسوسی آلمان سوئیس سرویس های امنیتی آمریکا دستگاه اطلاعاتی آلمان جاسوسی آمریکا و آلمان ۱۲۰ کشور جهان واشنگتن پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۹۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی به نقل از منابع آگاه در نهادهای اطلاعاتی آمریکا نوشت که این سازمان‌ها هیچ مدرکی دال بر مداخله دولت یا ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در مرگ آلکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون این کشور یافت نکرده‌اند.

به نوشته وال‌استریت‌ژورنال، سازمان اطلاعات مرکزی (سی‌آی‌ای)، دفتر مدیریت اطلاعات ملی و همچنین معاونت اطلاعاتی وزارت خارجه آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که پوتین «به احتمال زیاد دستور قتل ناوالنی را صادر نکرده است.»

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: نظر آمریکا دراین‌باره به برخی نهادهای اطلاعاتی اروپایی منتقل شده است.

پوتین اندکی پس از مرگ ناوالنی در زندان گفت که غربی‌ها به او پیشنهاد داده بودند تا چند نفر از زندانیان روس محسوب در زندان‌های غرب را با ناوالنی معاوضه کند. به گفته رییس جمهور روسیه، او بدون شنیدن کامل صحبت‌های طرف مذاکره‌کننده، با این پیشنهاد موافقت و تاکید کرده که تنها شرط این معاوضه این است که ناوالنی هرگز به روسیه برنگردد.

معاونت ندامتگاه ناحیه یامالو-نِنتس زیر نظر سازمان زندان‌های فدرال روسیه ۱۶ فوریه اعلام کرد که ناوالنی در این زندان مرده است. براساس اعلام مقامات، او پس از پیاده‌روی روزانه دچار ضعف شد و غش کرد و به‌رغم تلاش کادر پزشکی و بیش از ۳۰ دقیقه عملیات احیا، چهره مشهور اپوزیسیون روسیه، جان خود را از دست داد.

کد خبر 6089813

دیگر خبرها

  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن