Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رضا ملک‌زاده با بیان اینکه نرخ ابتلا به HPV در ایرانیان- بر اساس مطالعه‌ای که در ۵ یا ۶ استان کشور انجام شده- حدود ۵ تا ۹ درصد است، گفت: قطعاً فکر می‌کنیم واکسنی که لازم است در ایران داشته باشیم، واکسن HPV است. بر روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرده و آن را پیگیری کردیم. خوشحال هستیم که بگوییم واکسن HPV آماده شده و در حال آزمایش آن بر روی گروهی از خانم‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس می‌توانیم از مؤثر بودن و بی‌ضرر بودن این واکسن اطمینان حاصل کرده و همچنین آن را با نمونه خارجی مقایسه کنیم.

وی در پاسخ به اینکه چند درصد موارد ابتلا به HPV جزو موارد بدخیم به حساب می‌آیند، توضیح داد: این یک بحث جداگانه است. نرخی که اعلام شد مربوط به کسانی است که ویروس HPV در خون آن‌ها وجود داشته و آزمایش خون مربوط به این ویروس در آن‌ها مثبت بوده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ادامه داد: اگر در مورد سرطان دهانه رحم بپرسید، این نوع سرطان که در بسیاری از کشورهای دنیا جزو پنج سرطان اول است، خوشبختانه در ایران جزو ۱۵ سرطان اول (سرطان‌های دارای بیشترین تعداد مبتلایان) هم نیست. این موضوع به اعتقادات مذهبی ایرانیان و روابط در چارچوب خانواده برمی گردد. البته با توجه به آنکه سن ازدواج در ایران بالا رفته است، ممکن است در آینده در معرض بالا رفتن آمار مبتلایان به سرطان دهانه رحم باشیم.

سالانه نزدیک به ۳۰ هزار نفر به خاطر آلودگی هوا زودتر فوت می‌کنند

ملک‌زاده در پاسخ به سؤالی مبنی بر تأثیر آلودگی هوای تهران بر بروز سرطان‌ها، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل خطر سرطان‌ها آلودگی هوا است و آنچه مقدار آن در زمان آلودگی هوا بالا می‌رود، چند نوع سم، به عنوان مثال سم PAH است.

وی با اشاره به اینکه آلودگی هوا در هفت شهر بزرگ ایران (حتی در خانه) هست اما همه بیماری را ایجاد نمی‌کند بلکه باعث این می‌شود که آدم‌ها زودتر بمیرند، تصریح کرد: آلودگی هوا باعث می‌شود آدمی که در معرض سرطان است، زودتر سرطان بگیرد یا کسی که مشکل قلبی دارد زودتر سکته قلبی کند. برآورد ما این است که فقط به خاطر عامل آلودگی هوا در کل کشور، سالانه حدود ۳۰ هزار نفر زودتر فوت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزارت بهداشت زگیل تناسلی آلودگی هوا سرطان دهانه رحم سرطان ۳۰ هزار نفر آلودگی هوا ابتلا به HPV سرطان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۰۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنون به خاطر همه چیز: خداحافظ برای همیشه!

به گزارش "ورزش سه"، «نسل طلایی والیبال ایران» این کلید واژه‌ای است در یک دهه اخیر بارها و بارها در مورد والیبال ایران تکرار شده است. یک سری بازیکن جذاب که با خولیو ولاسکوی بزرگ والیبال ایران را به جمع بزرگان دنیا رساندند و فقط و فقط خاطره خوش از خودشان به جا گذاشتند و‌ بس.

اما داستان ستاره‌های این نسل طلایی با هم خیلی فرق داشته است. یکی به مربیگری رو آورده، یکی به بحث پایه ورود کرده، بعضی‌ از آن‌ها آخرین سال‌های بازی خودشان را پشت سر می‌گذارند و البته تعدادی از این نسل هم هنوز در بالاترین سطح والیبال حضور دارند.

سید محمد موسوی و امیر غفور جزء دسته آخر هستند، یعنی بازیکنانی که هنوز در جلد فوق‌ستاره ظاهر می‌شوند و در دو فصل اخیر هم عنوان ارزشمندترین بازیکن لیگ والیبال ایران را تصاحب کردند. کسی که به توانایی این دو نفر شک داشته باشد احتمالا خیلی والیبالی نیست. غفور که امسال یکی از بهترین‌های لیگ رومانی بوده و موسوی هم که نمایش‌های درخشان و قهرمانی اخیرش با فولاد سیرجان را تماشا کردیم.

بعد از فینال لیگ با محمد موسوی صحبت‌ کردیم و همان موقع متوجه شدیم که انگار قرار نیست در تابستان او را کنار تیم ملی ببینیم، هر چند که او از صحبت در مورد این موضوع طفره رفت. با این حال چند روز پیش مطمئن شدیم که او نمی‌خواهد در لیگ ملت‌ها کنار تیم ملی باشد و حالا امروز این خبر رنگ و بوی رسمی به خود گرفت.

یکی از بهترین مدافعان دنیا در سالیان اخیر برای دومین بار طی دو سال گذشته از تیم ملی انصراف داد. موسوی دوسال پیش قبل از قهرمانی جهان با یک مصاحبه آتشین و دلایلی مثل کمبود امکانات از تیم ملی کناره‌گیری کرد اما این بار در سکوت خبری دست به اقدامی مشابه زد.

هیچکس نمی‌تواند خاطرات خوبی که سید برای والیبال‌دوستان به جا گذاشته را فراموش کند. دفاع‌ها و اسپک‌هایی که بعضاً حتی رقبا را هم وادار به تشویق و احترام کرد و در نهایت نقش مهم او در افتخارات آن نسل جذاب انکارشدنی نیست، اما بالاخره یک جا همه چیز به پایان می‌رسد و چه بهتر که همراه با یک خداحافظی با کلاس باشد. به نظر می‌رسد که این رفت و برگشت‌ها به تیم ملی نه برای سید قشنگ است و نه تیم ملی؛ پس چه بهتر که داستان جذاب این دو همین جا به شکل کامل تمام شود، حتی اگر معجزه شد و تیم ملی توانست بلیت المپیک پاریس را کسب کند.

در مورد امیر غفور اما داستان متفاوت است. او سال گذشته حتی نامه خداحافظی‌اش را هم منتشر کرد و هیچوقت هم چراغ سبزی برای بازگشت نشان نداد که بخواهیم از او خرده بگیریم. غفور هم مثل موسوی یکی از اعضای آن نسل طلایی بود و احتمالا بهتر است از فدراسیون و مربیان تیم ملی بخواهیم که دیگر او را به تیم ملی دعوت نکنند چون خودش علنا پایان کارش در این عرصه را اعلام کرده است.

هر چه که هست به نظر می‌رسد که این دو فوق‌ستاره والیبال ایران در تیم ملی به خط پایان رسیده‌اند؛ یک داستان زیبا که امروز صفحه آخر آن هم ورق خورد و به پایان رسید.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • اگر می‌خواهید وزن کم کنید، شام را زودتر بخورید (فیلم)
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • ممنون به خاطر همه چیز: خداحافظ برای همیشه!
  • ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استاندارد‌های دوگانه مبتلاست