Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@14:23:18 GMT

تحصیل ۳۵۰۰ دانشجو در مراکز علمی کاربردی کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۷۰۵۰۳

تحصیل ۳۵۰۰ دانشجو در مراکز علمی کاربردی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان شفیعی امروز چهارشنبه در نشست خبری اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه امسال دو بار تکمیل ظرفیت داشت این در حالی است که هر دانشگاه می‌تواند در سال یک بار تکمیل ظرفیت داشته باشد.

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه افزود: تکمیل ظرفیت برای دانشجویان استان کرمانشاه از دوشنبه ۲۱ بهمن آغاز شده و متقاضیان می‌توانند تا یکشنبه ۲۷ بهمن ماه به صورت حضوری برای ثبت نام به مراکز علمی کاربردی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول شروع کلاس‌ها را از ۲۶ بهمن ماه امسال تا پایان ۲۳ آذر ۹۹ اعلام کرد و گفت: در ۴۶ کد رشته محل پذیرش دانشجو داریم که ۲۳ کد رشته محل در مقطع کاردانی فنی و حرفه‌ای و ۲۳ کد رشته در مقطع کارشناسی است.

شفیعی خاطرنشان کرد: همچنین ظرفیت علمی کاربردی ما در سطح کاردانی ۹۶۰ نفر و در مقطع کارشناسی ۹۰۷ نفر مجاز به شرکت در دوره‌ها هستند و در مجموع ۱۸۶۷ نفر ظرفیت داریم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هشت مرکز علمی کاربردی فعال در استان کرمانشاه داریم، گفت: در این مراکز ۳۵۰۰ نفر دانشجو مشغول تحصیل هستند.

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه توسعه فرهنگ کارآفرینی را یکی از اهداف اصلی دانشگاه علمی کاربردی بیان کرد و گفت: بر این اساس رشته‌های مهارتی را معرفی می‌کنیم و از آنجا که برای راه اندازی یک شغل داشتن مهارت اولویت دارد ما در این راستا به جوانان کمک می‌کنیم که مهارت لازم را کسب کنند.

این مسئول در ادامه از ۶ رویداد استارت آپ در استان کرمانشاه تا پایان اسفند ماه امسال خبر داد و افزود: رویدادهای فناوری اطلاعات و اپلیکیشن موبایل، گردشگری، کسب و کار بیمه در فضای مجازی، طراحی لباس‌های سنتی استان، شهر سبز و امداد و نجات جاده‌ای تا پایان اسفند سال جاری برگزار خواهند شد.

راه اندازی کمپ کارآفرینی با هدف تقویت روحیه کارآفرینی در دانشجویان

وی برگزاری این رویدادهای شتاب را پیش نیاز جهت کسب مجوز مراکز رشد و نوآوری دانست و اظهار داشت: راه‌اندازی مراکز رشد و نوآوری در مراکز علمی کاربردی در دستورکار دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار دارد و ما از مراکز پیشرو در این امر حمایت می‌کنیم.

شفیعی همچنین بیان داشت: در نظر داریم کمپ کارآفرینی با هدف تقویت روحیه کارآفرینی در دانشجویان راه اندازی کنیم و دانشجویان می‌توانند در این رویداد که از ۳ اسفند تا ۷ اسفند امسال برگزار می‌شود شرکت کرده و ایده‌های خود را ارائه دهند و در پایان طرح‌های برتر را معرفی خواهیم کرد.

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این رویداد حداقل ۱۵ تیم حضور دارند که تاکنون ۱۰ تیم ثبت نام کرده‌اند و تا پایان هفته علاقه‌مندان فرصت دارند جهت شرکت در این رویداد اقدام کنند.

این مسئول همچنین از برگزاری جشن دانش آموختگان خبر داد و گفت: در ۲۹ بهمن امسال این جشن با حضور دکتر امید رئیس دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور در اتاق بازرگانی برگزار خواهد شد.

کد خبر 4851162

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجویان کرمانشاه دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن بوشهر انتخابات 98 بارش برف انقلاب اسلامی ایران ایلام قزوین تعطیلی مدارس شهرکرد ویروس کرونا گرگان انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند مراکز علمی کاربردی تکمیل ظرفیت راه اندازی تا پایان کد رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۰۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟

صمد نژاد ابراهیمی، درباره استفاده از پژوهش های حوزه علوم انسانی در حل مسائل کشور گفت: علوم انسانی بخش تاثیرگذار در بخش پژوهش و کیفیت زندگی است. فرهنگ، تمدن و نوع رفتار افراد به علم انسانی مربوط است. به صورت کلی استراتژیک حرکت ما را تعیین می کند. استفاده از علوم انسانی در حل مسائل کشور درصد پایینی دارد؛ اما در حوزه استراتژیک، علم و فناوری و خط مشی و حکمرانی متخصصان خوبی درکشور داریم که نتایج آن را در آینده شاهد خواهیم بود.

وی افزود: از علوم انسانی خیلی اوقات درست حمایت نشده یا مسیر به درستی ترسیم نشده است. علوم انسانی در برخی حوزه ها با مشکلات جدی مواجه است. خیلی از افراد به دلیل عدم تصور از مشاغل مربوط به فلسفه ادبیات و جامعه شناسی تمایل به تحصیل در مقطع کارشناسی ندارند. برای این موضوع از سطح وزارت آموزش و پرورش تا وزارت علوم باید فرهنگ سازی شود.

نژاد ابراهیمی درباره افزایش پژوهانه اعضای هیئت علمی نیز گفت: در برنامه هفتم توسعه، بندی به نام آیین نامه جامع پژوهانه وجود دارد که در آن پژوهانه اعضای هیئت علمی افزایش یافته است با ابلاغ این برنامه این آیین نامه اجرا می شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود به نشریات علمی پرداخت و گفت: چاپ مقالات در سطح بین الملل مشروط به پرداخت هزینه است و این موضوع برای ما سخت شده است. به همین دلیل، می خواهیم از پتانسیل نشریات داخلی استفاده کنیم. در حال حاضر تعداد ۱۶۰۰ نشریه وجود دارد که در کمیسیون نشریات وزارت علوم به آن ها اعتبار داده می شود.

مدیر کل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، گفت: یکی از سیاست  های ما بین المللی کردن این نشریات است تا مطالب نشریات داخلی در سطح دنیا دیده شود. در حال حاضر ۱۶۰ نشریه در پایگاه بین المللی نمایه شده است. از این تعداد، ۳۳ نشریه در حوزه علوم انسانی است که به مسائل فرهنگی و تمدنی کشور مربوط می شود.  با بین المللی شدن  این نشریات، مقالات ایرانی در دنیا هم‌دیده خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی