Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسعلی دانافر بزرگترین چالش پیش روی این دستگاه آموزشی را نیروی انسانی دانست و گفت: تا چهار سال آینده در حدود 700 هزار نفر از سیستم آموزش و پرورش کشوربازنشسته می شوند و باید در این زمینه اقدامات موثری صورت گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرکل اموزش و پرورش استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا، بزرگترین چالش پیش روی این دستگاه آموزشی را نیروی انسانی دانست و گفت: تا چهار سال آینده در حدود 700 هزار نفر از سیستم آموزش و پرورش کشوربازنشسته می شوند و باید در این زمینه اقدامات موثری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معوقات چهارماه معلمان خرید خدمت

عباسعلی دانافر در خصوص تبدیل وضعیت معلمان حق التدریسی و قرارداد خرید خدمت هم ابراز داشت: در این زمینه استان نمی تواند تصمیم گیری داشته باشد اما یکی از مطالبات آموزش و پرورش از دولت بحث ساماندهی معلمان است البته در خصوص معلمان خرید خدمتی مشکلات بیشتری وجود دارد به گونه ای که این دسته از معملمان در حال حاضر چهارماه از حقوق خود را دریافت نکردند که امیدواریم بر اساس وعده مسئولان وزارت خانه تا نیمه اسفند تمامی معوقات این عزیزان پرداخت شود.

وی در ادامه پیرامون برنامه آموزش و پرورش استان برای جداسازی دانش آموزان اتباع بیگانه از دانش اموزان ایرانی گفت: بر اساس قانون جداسازی دانش آموزان اتباع از ایرانی ها ممنوع بوده و در بازدید هایی که از سوی کمیساریای عالی پناهندگان نیز صورت می گیرد بر این نکته تاکید می شود هر چند به طور کلی موضوع مهاجرت چه مهاجرت اتباع و چه مهاجرت افراد غیر بومی به استان امروزه به  یکی از دغدغه های مسئولان تبدیل شده و راه های حل این موضوع در دست بررسی است.

اخذ هرگونه وجهی توسط مدارس دولتی ممنوع 

متولی نظام آموزشی در استان، اخذ هرگونه وجهی توسط مدارس دولتی را ممنوع دانست و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی دولت قانون به مدارس اجازه داده از مسیر انجمن اولیاء و مربیان برای ارتقای برخی فعالیت ها با ابراز تمایل والدین هزینه هایی اخذ شود اما هیچ اجباری در پرداخت پول به مدارس و مشارکت والدین وجود ندارد و به جز پول بیمه و کتاب پرداخت مبالغ دیگراجباری نیست.

وی ثمره کسب 26 سال برتری در قبولی کنکور سراسری را تبدیل شدن یزد به قطب پزشکی کشور عنوان کرد و گفت: ما در زمینه مهاجرت هم مهاجر پذیر هستیم و هم مهاجر گریز اما این به این معنا نیست که دانش آموزان یزدی تحصیل کرده در دانشگاه های معتبر کشور همگی از یزد مهاجرت کرده باشند بلکه اکثریت چهره های علمی استان و پزشکان خوش آوازه در یزد از همین دانش آموزان تحصیل کرده هستند ومسئولان استان نیز تلاش خود را برای جذب و بازگشت دیگر افراد به یزد با جدیت انجام می دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بزرگترین چالش پیش روی آموزش و پرورش نیروی انسانی دانش آموزان دانست و گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۱۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند